Met liefde gemaakt
Recensie

|| Recensie || Met liefde gemaakt

“Met liefde gemaakt” geschreven door “Linnea Larsson” is een boek voor iedereen die van creativiteit houdt, kinderen heeft of graag mooie herinneringen maakt! Oude kleren in een nieuw jasje steken voor je (klein) kinderen… Welke crea bea vindt dat nou niet leuk om te doen? Dit boek is ook een gouden tip voor een verjaardag wat mij betreft!

Met liefde gemaakt

Van je oude of favoriete kleding iets nieuws maken voor de (klein) kinderen.

Met liefde gemaakt
Bron: Bol.com

Met liefde gemaakt is een boek vol met patronen, 35 maar liefst! Met die patronen kan je leuke kleding voor de (klein)kinderen maken. De patronen zijn geschikt voor kinderen van 0-2 jaar. Je kunt natuurlijk oude kleding gebruiken, leuk als herinnering en goed voor het milieu! Maar als je een keer een leuk stofje tegen komt, dan kan je daar natuurlijk ook de patronen voor gebruiken.

In de kaft vind je alle patronen. De patronen zijn voor kinderen van 0-6 maanden, maar er staat heel duidelijk hoe je ze geschikt kan maken voor een grotere maat. De werkbeschrijvingen zijn allemaal heel duidelijk en de prachtige foto’s maken dat je ook direct zin hebt om aan de slag te gaan! Er staan patronen in voor hele basic kleding stukken, zoals een mutsje, legging of beddengoed. Ook staan er dingen in die ik uniek vind, denk aan een mantel, een feestelijk kraagje of schoentjes. Er is eigenlijk altijd wel een geschikt patroon bij de stof die je voor ogen hebt! Misschien kan je er wel hele leuke setjes van maken!

“Met liefde gemaakt is de oplossing voor overvolle kledingkasten. In deze Zweedse bestseller leer je op 35 manieren om van je lievelingskleren rompertjes, jurkjes, wantjes, sokjes en broekjes te maken voor je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes. Niet alleen kostenbesparend en milieuvriendelijk maar ook hip, uniek en bijzonder. Van generatie op generatie met liefde gemaakt.” (Bron: achterflap boek)

Voor wie?

“Met liefde gemaakt” is een boek voor iedereen die lekker creatief is met stof! De patronen in het boek zijn niet super lastig vind ik en ze een maatje groter maken is ook geen probleem. Super leuk om je oude of je favoriete kleding nog een nieuw leven te geven of er mooie herinneringen van te maken! Ook leuk als cadeau voor een creatief iemand die alles al heeft ๐Ÿ˜‰ .

“Met liefde gemaakt”, het ideale boek om je te helpen bij het maken van kleding voor de (klein)kinderen!

Onze mening

Onze mening? Jazeker! Want samen met mijn moeder ben ik aan de knutsel gegaan. Niet voor Daan, want die past niet meer in de maten waarvan er patronen zijn, maar voor de baby van mijn zusje! Ik heb zelf een naaimachine, maar ben er nog niet super handig mee, dus heeft mijn moeder me geholpen. Het resultaat kan ik helaas niet delen, want mijn zusje heeft het nog niet, maar het was leuk om er mee bezig te zijn! Alles is duidelijk omschreven en de patronen een maatje groter maten is ook geen probleem.ย Super leuk om op deze manier kleding door te geven of herinneringen te maken! Ook zeker een leuk cadeau idee voor (aanstaande) moeders en oma’s.

Specificaties

Met liefde gemaakt
Bron: Bol.com

Titel: Met liefde gemaakt
Auteur: Linnea Larsson
Uitgeverij: Spectrum
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 136
Uitgave: Hardcover
Verschijning: februari 2019
ISBN: 9789000365814

Bestel de Hardcover (โ‚ฌ 16,99)
Via de bovenstaande link is ook een inkijkexemplaar beschikbaar.

De meeste kinderboeken zijn ook te krijgen bij o.a. Bruna, Ilovespeelgoed, Prenatal,ย PSikhouvanjouย en de Bijenkorf.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een ontvangen product en affiliate link(s).;


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.