Mocktails
Recensie

|| Recensie || Mocktails

“Mocktails” geschreven door “Caroline Hwang” is een boek boordevol heerlijke cocktail recepten ZONDER alcohol! Dus ben jij zwanger, gebruik je medicijnen waar je niet mee mag drinken, ben je nog geen 18 of ben je gewoon de Bob? Dan is dit een boek die je echt zou moeten hebben! Voor iedereen staat er wel een heerlijk recept in!

Mocktails

Omdat een drankje drinken niet altijd met alcohol hoeft te zijn!

Mocktails
Bron: Bol.com

Mocktails is een boek vol met heerlijke recepten voor een drankje zonder alcohol. Je vind in het boek 20 basis recepten, waarmee je 80 heerlijke mocktails kunt maken. De varianties zijn groot, dus er is voor iedereen wel iets wat hij lekker vindt. Een kleine greep uit de mocktails;

  • Sangria
  • Orange is the new black
  • Paloma
  • Bloody & Bitter
  • Goddelijke bloedsinaasappel
  • Pina Colada

En nog veel meer… Je leest eerst over de basisrecepten en daarna hoe je elke mocktail kunt maken. Het is allemaal niet moeilijk, je hoeft er niet tijden voor in de keuken te staan en de ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen.

“Eindelijk een cocktailboek zonder alcohol dat niet over smoothies of shakes gaat! Echt volwassen drankjes, met subtiele smaken voor een avond uit of een feestje thuis. Verfrissend, verrassend en verslavend lekker. Met meer dan 80 originele cocktails en 20 basisrecepten.” (Bron: achterflap boek)

 

Voor wie?

“Mocktails” is een boek voor voor iedereen die geen alcohol wil of mag drinken, maar toch een lekker drankje wil. Over het algemeen zit in cocktails best veel alcohol, daarom kan je beter voor een mocktail kiezen. Wel een heerlijk verfrissend en verrassend drankje, maar dan zonder alcohol.

“Mocktails”, een erg leuk boek vol met leuke ideeën voor heerlijke drankjes!

Mijn mening

Tijdens het schrijven van deze recensie ben ik ook werkzaam bij een slijterij. Cocktails, mocktails, bier, wijn en alles wat verder met drank te maken heeft vind ik interessant! Alcohol vrij drinken is iets dat je steeds meer terug ziet, op zich geen slechte ontwikkeling. Er zijn hele lekkere wijnen die toch het stempel alcohol vrij hebben. Maar goed, om nu aan wijn vast te zitten… Soms verlang je gewoon naar een heerlijke cocktail en dan is een mocktail dus een hele goede keuze. In het boek staan een heleboel lekkere en leuke ideeën om een mocktail te maken! Een super boek met heerlijke recepten, ideaal voor iedereen die geen alcohol drinkt.

Specificaties

MocktailsTitel: Mocktails
Auteur: Caroline Hwang
Foto’s: Beatriz Da Costa
Uitgeverij: Kosmos
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 192
Uitgave: Hardcover
Verschijning: April 2019
ISBN: 9789021572192

Bestel de Hardcover (€ 17,50)
Via de bovenstaande link is ook een inkijkexemplaar beschikbaar.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een ontvangen product(en) of affiliate link(s).


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.