Muis Uitdeelboekjes
Recensie

Muis Uitdeelboekjes, om te lezen of uit te delen!

Muis Uitdeelboekjes” geschreven door “Lucy Cousins” zijn super leuke boekjes om samen te lezen, maar ook om uit te delen! In dit leuke setje zitten 5×2 boekjes; Muis maakt muziek en Muis wil spelen. Ik vertel je er in deze blog meer over…

Muis Uitdeelboekjes

Lezen is leuk! Deze boekjes van Muis zijn leuk om te geven of te krijgen!

In dit pakket zitten 5×2 boekjes. Muis maakt muziek en Muis wil spelen. Twee leuke en simpele boekjes waarin je leest over een avontuur van Muis. De boekjes zijn mooi handzaam en kunnen dus zo mee in de tas om onderweg makkelijk te kunnen lezen. Daarnaast zijn ze dankzij hun formaat ook erg leuk als traktatie, maar daarover later meer!

Uitdeelboekjes Muis

Voor wie?

“Muis Uitdeelboekjes” zijn in mijn ogen leuk voor alle kinderen tot en met de kleuterklas. De boekjes zijn lekker stevig doordat ze van karton gemaakt zijn, de allerkleinsten kunnen ze dus lekker zelf bekijken zonder ze te scheuren. De plaatjes zijn prachtig en als kinderen zelf al een beetje leren lezen, dan kunnen ze dat ook in deze leuke boekjes oefenen!

De uitdeelboekjes zijn uitermate geschikt als traktatie. Een leuk cellofaantje erop, strip erop en uitdelen maar! In deze tijd wordt snoep trakteren niet altijd gewaardeerd, maar op een leuk boekje kan natuurlijk niemand tegen zijn!

“Muis Uitdeelboekjes”, leuke boekjes die zeker geschikt zijn als traktatie!

Onze mening

Daan vindt de boekjes super leuk! Hij is druk bezig met het ontdekken van de letters en speurt dus vooral naar bekende letters in het boekje. Iedere avond leest hij zijn knuffels even voor uit één van de twee boekjes. Hij vraagt zich wel af wat hij met zoveel dezelfde boekjes moet doen, maar gelukkig hebben we daar een leuke oplossing voor! We leggen van elk boekje ook één op de camping en wat het idee is met de andere boekjes, dat lees je morgen op de blog! Super leuke boekjes en ook erg leuk om te trakteren!

Specificaties

Titel: Muis Uitdeelboekjes
Auteur: Lucy Cousins
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 14
Uitgave: Karton
Verschijning: Februari 2020
ISBN:9789025879143
Leeftijd: Vanaf 3 jaar

|| Meer informatie en bestellen; Muis Uitdeelboekjes


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron afbeeldingen; Bol.com Partnerprogramma

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.