Pokémon avonturen in stripvorm - De Strijd tegen het Ultra Beast
Recensie

Pokémon avonturen in stripvorm – De Strijd tegen het Ultra Beast

Pokémon avonturen in stripvorm, niet kijken naar je favoriete serie, maar lekker lezen over Pokémon! Houdt je kind niet van lezen, maar wel Pokémon fan? Dan moet je zeker even verder lezen… Nu leest Daan op zich wel graag, maar hij heeft wel echt een bepaalde voorkeur! Dit boek past helemaal in zijn straatje en binnen de kortste keren was hij het boek dan ook aan het lezen. Super fijn, want lezen moet immers wel leuk zijn!

Lezen moet leuk zijn, daar zijn we het denk ik allemaal wel over eens. Als Daan een boek leuk vindt, dan merk ik dat aan alles! Hij pakt het boek er veel vaker bij en heeft de boeken dan ook binnen de kortste keren uit. Soms leest hij het boek zelf voor een tweede keer! Als Pokémon fan valt dit boek natuurlijk helemaal in de categorie van favoriete boeken en dat kan ik mij heel goed voorstellen!

Superleuke verhalen in woorden en beeld!

Pokémon avonturen in stripvorm – De Strijd tegen het Ultra Beast

In dit Pokémon stripboek vind je twee spannende avonturen! Het eerste verhaal is spannend en er vinden pittige Pokémon gevechten plaats. Samenwerken en vriendschap spelen een grote rol. Waar het eerst verhaal wat langer is, is het tweede verhaal wat korter. In het tweede verhaal zijn Ash en zijn vrienden Ultra Beschermers en gaan ze op missie in uniformen die speciaal voor hen gemaakt zijn.

In deze Pokémon graphic novel vind je 2 supercoole avonturen in stripvorm van Ash, Pikachu en de andere Pokémon. In Een dringende redding wil Ash zijn vriendin Lillie helpen. Haar moeder is door een mysterieus Ultra Beast meegenomen in een ultra wormgat. Alleen een superkrachtige Z-move kan het wormgat openen en Lillies moeder terugbrengen. Zal het Ash lukken? En in Buzzwole-strijd is Ash klaar om in actie te komen op zijn eerste officiële missie als Ultra Beschermer.

Onze mening

Over het verloop van het verhaal gaan wij natuurlijk niets verklappen, maar wij kunnen wel zeggen dat het echt een heel erg leuk boek is. Daan vindt het verhaal heel erg spannend en doordat het een stripboek is kan hij zich ook goed voorstellen wat er allemaal gebeurd. De illustraties zijn prachtig en nemen je helemaal mee in het verhaal. Volgens Daan vinden alle Pokémon fans dit boek super tof!

En wat ik daarvan vind? Ik vind dat lezen leuk moet zijn en als dat lezen in een stripboek is, dan is dat helemaal prima! Natuurlijk zorg ik wel voor een beetje afwisseling, maar ik kan mij goed voorstellen dat dit boek in goede aarde valt. Nu ben ik zelf geen Pokémon fan, maar het boek nodigt zeker uit om gelezen te worden!

De Strijd tegen het Ultra Beast“, Ideaal leesvoer voor Pokémon fans vanaf 7 jaar!

Titel: Pokémon avonturen in stripvorm – De Strijd tegen het Ultra Beast | Uitgeverij: Deltas | Taal: Nederlandstalig | Aantal bladzijden: 127 | Uitgave: Hardcover | Verschijning: 2024 | Leeftijd: vanaf 7 jaar

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.