Pokémon Spelletjesboek
Recensie

Pokémon Spelletjesboek

Het Pokémon Spelletjesboek is een super leuk boek vol met spelletjes en puzzels. Dit allemaal in het teken van Pokémon! Daan is niet echt een kind dat gaat zitten puzzelen, ik heb me dan ook erg verwonderd over wat hij deed toen hij het Pokémon spelletjesboek spotte! In dit artikel lees je meer over dit leuke spelletjesboek.

De wereld van onze achtjarige draait op dit moment met name om Pokémon en Minecraft en dan het liefste in de vorm van een Switch spelletje. Aangezien hij een bepaalde schermtijd heeft per dag, is het niet de hele dag feest. Gelukkig voor hem zijn er ook veel andere leuke dingen te doen die bijvoorbeeld Pokémon gerelateerd zijn, een voorbeeld daarvan is dit leuke spelletjesboek.

Pokémon Spelletjesboek

Het Pokémon spelletjesboek staat vol met leuke spelletjes en puzzels. Je kunt dus lekker die hersentjes aan het werk zetten! Daan is niet echt van het puzzelen, maar als het dan over Pokémon gaat, dan is hij ineens helemaal fan! In dit leuke boek helpt hij Pikachu en de andere Pokémons om alle opdrachten goed uit te voeren.

In het boek zijn spelletjes te vinden als;

Kleuren op nummerGeheime boodschapZoek de verschillen
Code spelZoekplatenDoolhof
KruiswoordraadselVerstoppertjeWoordzoeker

Ook leuk voor Pokémon fans!

Een echte aanrader voor Pokémon fans is “Pokémon – Het complete boek“. Met dit boek heb ik onze kleine Pokémon fan helemaal gelukkig gemaakt! In dit unieke en officiële boek kom je alles te weten over Pokémon! Je gaat met Ash mee op reis door de verschillende werelden en bezoekt bijzondere plekken. Dit is het boek dat iedere Pokémon fan wil hebben! In dit artikel lees je alles over dit mooie boek!

Pokémon - Het complete boek

Onze mening

Zoals ik al vertelde is Daan normaal niet zo van het puzzelen. Toch wil ik hem daar wel in prikkelen! Toen ik dit leuke spelletjesboek zag staan, was ik heel benieuwd wat Daan ervan zou vinden! Zodra hij hem spotte, dook hij erin. Hij is minstens een half uur aan het kijken en aan het puzzelen geweest. Dat voor een jongen die normaal niet van het puzzelen is! Hij wil alleen niet in het boek schrijven, want dat is jammer volgens hem! Hij pakt er nu een los papiertje bij en schrijft daar alles op, zo heeft hij naar eigen zeggen nog meer plezier aan het boek.

Daan is dus helemaal blij met het boek en persoonlijk vind ik hem ook heel erg leuk! Daan is 8 jaar en de puzzels passen goed bij zijn leeftijd. Alles ziet er super mooi uit en het hele boekje is in de kleur. De opdrachten zijn duidelijk uitgelegd en Daan kan er dus goed zelf mee aan de slag. Wat ons betreft is het Pokémon spelletjesboek dan ook zeker een aanrader!

Het “Pokémon Spelletjesboek”, boordevol puzzelplezier voor Pokémon liefhebbers!

Titel: Pokémon Spelletjesboek | Uitgeverij: Deltas | Taal: Nederlands | Aantal bladzijden: 48 | Uitgave: Paperback | Verschijning: Februari 2024 | Leeftijd: vanaf 7 jaar

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.