Scheetman lost het op Super scheetnado
Recensie

Scheetman lost het op – Super-scheetnado

Scheetman lost het op – Super-scheetnado, dat klinkt toch weer als een heerlijk grappig boek! Ondertussen ben ik erachter dat Daan dol is op boeken met een flinke dosis humor! Hoe gekker, hoe beter en des te viezer, des te meer het in de smaak valt. Ik kan mij dat heel goed voorstellen, want dit soort boeken maakt het lezen natuurlijk super leuk! In deze blog lees je meer over het nieuwste boek van Scheetman lost het op!

Wij kenden Scheetman nog niet, maar ik kan alvast verklappen dat Daan ondertussen fan is. Ken jij de boeken van Scheetman ook nog niet, maar is je kind bijvoorbeeld wel fan van Kapitein Onderbroek of Dog Man? Dan kan ik de boeken van Scheetman ook zeker aanraden.

Scheetman lost het op – Super-scheetnado

“Scheetman lost het op – Super-scheetnado” is een nieuw hilarisch avontuur van Scheetman. Het boek is voorzien van veel leuke illustraties en weinig tekst. Ideaal voor de kinderen die niet echt van lezen houden, maar wel dol zijn op een flinke portie humor. Met dit boek krijg je ze misschien wel aan het lezen!

Scheetman gaat over Willem, iedereen denkt dat Willem het netste jongetje van de stad is. Niemand weet dat hij eigenlijk Scheetman is, een vreselijk stinkende superheld! En dat hij een superheld is, dat is maar goed ook. Dokter Stof is de stad namelijk onveilig aan het maken met teennagels, stinksokken en beschimmelde kruimels. Willem, ofwel Scheetman, trekt zijn superheldenpak aan en laat zijn walgelijke knalscheten los op dokter Stof! Zullen die scheten helpen, of maken ze het eigenlijk alleen maar erger?

Heeft Scheetman nog een trucje achter de kont (uhhh, hand) om dokter Stof te verslaan?

Onze mening over Scheetman lost het op – Super-scheetnado

“Mama! Heb je nu alweer een boek over scheten?” “Uhhh… jazeker Daan, maar dat vind je toch leuk?” Ik moest wel lachen om zijn reactie, net of ik echt alleen maar boeken over scheten voor hem heb. Hij doelde op het boek de avonturen van Steef Superscheet die wij een tijdje geleden kregen om te lezen.

Wij kenden Scheetman nog niet, maar het is een boek dat helemaal in Daan zijn straatje past. Weinig tekst, leuke plaatjes en een verhaal vol humor en viezigheid. Het boek is voor kinderen van 7-9 jaar, maar ook ouder vinden ze dit boek vast hilarisch! Hoe ik dat weet? Nou, zelf heb ik het boek gelezen en ik heb er veel lol om gehad.

Daan heeft het boek nog niet helemaal uit, maar we zijn al een mooi eindje op weg. Hij ligt dubbel om Scheetman en heeft echt plezier in het lezen van dit boek. Een goed teken is dat hij het boek ook zelf pakt om te lezen en niet alleen als we samen gaan lezen.

Scheetman is een aanrader voor kinderen die van vieze praatjes houden, niet teveel tekst en toffe tekeningen!

Titel: Scheetman lost het op – Super-scheetnado | Auteur: Adam Wallace | Uitgeverij: Delta | Taal: Nederlandstalig | Aantal bladzijden: 128 | Uitgave: Hardcover | Verschijning: Oktober 2023 | Leeftijd: vanaf 7 jaar

Enthousiast geworden?

Ben je nu enthousiast geworden over onze recensie van “Scheetman lost het op – Super-scheetnado”? Dan kan ik je vertellen dat er nog veel meer leuke boeken van “Scheetman lost het op” zijn! Deze hebben wij niet gelezen, maar zijn vast net zo leuk! Ik zet ze hieronder even op een rijtje voor je.

Scheetman lost het op! Het oorsmeer-monster

Ontdek het hilarische avontuur van Scheetman in dit supergrappige boek met veel illustraties en weinig tekst! Iedereen denkt dat Willem de keurigste jongen van de stad is. Maar ze weten niet dat hij eigenlijk Scheetman is, de meest stinkende superheld die de wereld ooit heeft gezien! Als de vreselijke Madam Wax heel Sprankelstad besmeurt met haar walgelijke oorsmeer, is Scheetman vastbesloten om haar te stoppen met zijn walmende winden en geurende gasbommen!

Scheetman lost het op! Poepnami-alarm

Ontdek het hilarische avontuur van Scheetman in dit supergrappige boek met veel illustraties en weinig tekst! Willem is de keurigste jongen in de schoonste stad ter wereld. Willem is zo netjes en keurig dat hij nog nooit van zijn hele leven een scheet heeft gelaten… TOT NU! De ene walmende wind na de andere knallende billenboer ontsnapt uit z’n kont. Wat moet Willem nu met zo’n supertalent?

Scheetman lost het op! De grote kotsboel

Ontdek een hilarisch avontuur van Scheetman in dit supergrappige boek met veel illustraties en weinig tekst! Iedereen denkt dat Willem de keurigste jongen van de stad is. Maar ze weten niet dat hij eigenlijk Scheetman is, de meest stinkende superheld die de wereld ooit heeft gezien! Als Sprankelstad wordt aangevallen door een gemene kotsmachine gaat onze smerige superheld de strijd aan. Met zijn prachtkont en zijn stinkende bilblazers doet hij er alles aan om de Schoonste Stad ter Wereld te redden!

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.