Slobber wil knuffelen
Recensie

|| Recensie || Slobber wil knuffelen

“Slobber wil knuffelen” geschreven door deย Sean Julianย is een prentenboek oer een draakje dat graag een knuffel wil. Evi, een elfje, wil hem geen knuffel geven en daardoor wordt Slobber verdrietig. Dan gebeurd er iets waardoor Evi Slobber wel wil knuffelen!

Slobber wil knuffelen

Slobber houdt van knuffelen, maar Evi wil hem niet knuffelen. De anderen krijgen wel allemaal knuffel, dus Slobber wordt erg verdrietig! Kom het allemaal goed?

Het boek

Slobber is dol op knuffelen. Hij vraag aan Evi of ze hem wil knuffelen, maar dat wil ze niet! Alle anderen krijgen wel een knuffelen. Slobber wordt er heel erg verdrietig van. Hij weet wel waarom Evi niet wil knuffelen, maar toch vindt hij het helemaal niet leuk! Dan doet Slobber iets waardoor hij eigenlijk wel een knuffel verdient. Evi wil hem die geven, maar wil Slobber dat nog wel?

Slobber, een boomdraakje, wil graag knuffelen. Maar elke Evi heeft daar helemaal geen zin in! Maar waarom eigenlijk niet? Ontdek waarom je beter niet met boomdraken kunt knuffelen. Zeker niet als ze slobber heten!

Voor wie?

“Slobber wil knuffelen” is een prentenboek voor kinderen. Het is heerlijk om hem voor te lezen aan de allerkleinsten. De prenten maken dat ze het verhaal ook echt kunnen beleven. Zodra de kinderen zelf leren lezen, kunnen ze het boekje zelf gaan lezen, want het taalgebruik is niet moeilijk. Samen ontdekken jullie waarom Evi eigenlijk niet met Slobber wil knuffelen!

Niemand wil Slobber het boomdraakje knuffelen. Zou jij dat wel willen als je erachter komt waarom niemand hem wil knuffelen?

Onze mening

Daan en ik hebben samen het boekje gelezen. Ik heb het verhaal voorgelezen en Daan heeft weer zijn eigen verhaal bij de plaatjes gemaakt. Hij leefde echt mee met Slobber en werd zelf boos op Evi! Toen we erachter kwamen waarom niemand met Slobber wilde knuffelen moesten we wel lachen. Zelf hadden we dat ook niet zo leuk gevonden, maar het is ook niet leuk om een verdrietig draakje te zien natuurlijk! Wij vinden het en heerlijk prentenboekje om samen te lezen en zijn wel een beetje verliefd op Slobber geworden ๐Ÿ˜‰ .

Specificaties

Slobber wil knuffelen

Titel:ย Slobber wil knuffelen
Auteur: Sean Julian
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 32
Uitgave: Hardcover
Verschijning: Mei 2018

Als je hierboven op het boekje klinkt, dan wordt je door doorgestuurd naar Bol.com. Natuurlijk zijn er online en offline winkels die ook dit leuke boek verkopen. Denk bijvoorbeeld aan: Bruna.

 

 

Voor meer recensies neem hier eens een kijkje![AdSense-A]

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.