Van buik tot baby
Recensie

|| Recensie || Van buik tot baby

“Van buik tot baby” geschreven door “Ouders van nu” is wat mij betreft een boek dat je in huis zou moeten hebben als je zwanger wilt worden of zwanger bent. Het boek is heerlijk overzichtelijk doordat je elke week informatie en tips krijgt die passen bij het aantal weken dat je zwanger bent. Heerlijk om dit zo bij de hand te hebben tijdens je zwangerschap!

Van buik tot baby

Het meest complete boek over zwanger zijn en bevallen.

Van buik tot baby achterkantZwanger zijn is al spannend genoeg, althans dat vond ik! Ik Googelde veel, niet altijd even handig en had een boek over zwanger zijn. Het was zoeken naar de juiste informatie en ik mistte een compleet boek over het zwanger zijn en bevallen. Een boek dat niet alleen de feitjes opsomt, maar een soort van meedenkt. Een boek als “van buik tot baby”.

In dit boek lees je per week over verschillende dingen. Natuurlijk over de grootte en het gewicht van je baby, vergeleken met de bekende stukken fruit. Elke week bestaat uit vier pagina’s, waarop je de belangrijkste dingen lees over de ontwikkelingen bij je baby en natuurlijk bij jezelf! In sommige weken krijg je handige tips, waar je in andere weken weer feitjes mee krijgt.

Natuurlijk wordt er ook stilgestaan bij de periode nadat je bevallen bent, al is dat maar een klein deel van boek. Toch hoort de kraamtijd natuurlijk ook bij het zwanger zijn, dus ik vind het echt een pluspunt dat dit ook terug te vinden is in het boek.

“Je bent zwanger! En meteen gaat er een wereld voor je open; je hoort termen waarvan je het bestaan niet kende en je zit vol vragen. Want wat gebeurt er allemaal in je buik? Wat kun je beter niet eten, wat is een geboorteplan en heb je een doula nodig? En dan het bevallen: is dat een beetje te doen? In je handen heb je het complete handboek voor zwangere vrouwen. Ouders van Nu helpt (aanstaande) ouders al meer dan vijftig jaar met nuttige en praktische artikelen in samenwerking met allerlei deskundigen. In Van buik tot baby vind je dan ook de meest actuele informatie, gecheckt door experts. Je ziet de ontwikkeling van je kind van week tot week, krijgt veel tips en onmisbare lijstjes. Aan alles is gedacht, dus het enige wat jij nog hoeft te doen, is genieten van deze bijzondere tijd.” (Bron: achterflap boek)

Voor wie?

“Van buik tot baby” is een boek voor voor alle vrouwen die zwanger zijn (of willen worden) en natuurlijk ook voor de partners! Een boek boordevol informatie over de groei en ontwikkeling van je kindje. Informatie die allemaal gecheckt is bij professionals, dat geeft wel een fijn gevoel. Een fijn handboek, dat je in elke week van je zwangerschap van nieuwe informatie voorziet.

“Van buik tot baby”, onmisbaar tijdens je zwangerschap!

Mijn mening

Hoewel ik op dit moment zelf niet zwanger ben, ben ik wel heel enthousiast over het boek. Een boek als dit heb ik zelf echt gemist tijdens mijn zwangerschap. Ik ben zo iemand die graag van alles wil weten, het liefst per tijdsbestek gesorteerd! Nu zijn er natuurlijk veel zwangerschapsboeken, maar ik heb er niet één gezien die ik zo prettig vond als dit boek. Alles is netjes geordend en als je elke week de bijbehorende bladzijdes leest, ben je helemaal up-to-date. Ik ben er echt enthousiast over en zou hem er ook zeker bij pakken mocht ik toch nog ooit een keer zwanger worden! Het meest complete boek over zwanger zijn en bevallen? Ja zeker, wat mij betreft in ieder geval wel!

Specificaties

Van buik tot babyTitel: Van buik tot baby
Auteur: Ouders van nu
Uitgeverij: Kosmos
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 244
Uitgave: Hardcover & Ebook
Verschijning: Januari 2019
ISBN: 9789021572239

Bestel de Hardcover (€ 27,50)
Bestel het E-book (€ 12,99)
Via de bovenstaande link is ook een inkijkexemplaar beschikbaar.

De meeste kinderboeken zijn ook te krijgen bij o.a. Bruna, Ilovespeelgoed, PrenatalPSikhouvanjou en de Bijenkorf.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. affiliate link(s).


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.