Van kleine spruit tot toffe peer
Recensie

|| Recensie || Van kleine spruit tot toffe peer

“Van kleine spruit tot toffe peer” geschreven door Gees van Asperen is een echt familiekookboek. Er staan heerlijke recepten in voor het hele gezin, dus geen gedoe met aparte porties koken. In deze blog lees je meer over dit smakelijke kookboek.

Van kleine spruit tot toffe peer

Het familiekookboek dat iedere ouder moet heb, boordevol recepten met groente en fruit voor de hele familie om van te groeien van een kleine spruit tot een toffe peer!

Het boek

Bron: Bol.com

Van kleine spruit tot toffe peer is een echt familiekookboek. Er staan zeventig recepten in met groente en fruit om goed van te groeien. Het is echt een boek waar iedereen in het gezin iets aan heeft. Voor de papa’s en de mama’s staan er heerlijke recepten in om klaar te maken (zelf na een drukke werkdag). Daarnaast zijn er veel voedingsadviezen te vinden, waarvan je misschien al op de hoogte was, maar misschien ook niet. Voor de jongste kinderen zijn de verschillende hapjes erg interessant, terwijl de wat oudere kinderen de knutseltips waarschijnlijk heel leuk vinden! Zelfs de pubers worden niet vergeten in het boek, want de shakes en beautytips passen zeker in hun straatje.

Bij ieder recept vind je de bereidingstijd, de benodigdheden en hoe je het klaarmaakt. Daarnaast zijn er recepten met variatietips, tips om sneller klaar te zijn, tips om geen voedsel te verspillen en nog veel meer andere tips die altijd bij het recept passen. Bij elk recept is tevens een foto te vinden, die je het water al in de mond doet lopen. Dit is wat het maken van de recepten ook zo uitnodigend maakt. 

Voor wie?

Dit kookboek is geschikt voor ieder gezin. Elke ouder wil natuurlijk dat zijn/haar kindje voldoende groente en fruit eet, maar dit is niet altijd even makkelijk. Dit familiekookboek helpt je om je kinderen op een leuke en lekkere manier te genieten van groente en fruit. Je kunt ze echt bij het koken betrekken door de spelletje en doe opdrachten die in het boek staan. Daarnaast is het fijn dat je niet voor iedereen een aparte portie eten hoeft te koken, alle gerechten in het boek zijn geschikt voor het hele gezin.

Een vrolijk kook-, kijk-, leer-, en doeboek voor papa’s en mama’s (in spe) om samen mee aan de slag te gaan voor en met je kindje.

 

Wij zijn alle drie erg enthousiast over het kookboek. Ik zelf vind het fijn dat alles zo duidelijk beschreven is en het niet moeilijk is. Daarnaast ben ik ook erg blij met alle tips die in het boek te vinden zijn. Mijn man is vooral blij dat ik weer een beetje variatie en inspiratie heb voor onze weekmenu’s. Daan is gelukkig geen moeilijke eter en vindt het leuk en lekker om nieuwe dingen te proberen. De tips voor de kinderen in het boek zijn dus erg leuk voor hem. de prachtige foto’s en vormgeving maken het helemaal af wat mij betreft. Mijn conclusie is dat dit een erg leuk boek is voor ieder gezien (of iedereen die met kinderen en eten bezig is). Met dit boek kan je je kinderen echt bij het maken van eten betrekken en ze ook direct dingen leren over groente en fruit. 

Specificaties

Van kleine spruit tot toffe peer
Bron: Kosmos uitgeverij

Titel: Van kleine spruit tot toffe peer.
Auteur: Gees van Asperen
Uitgeverij: Kosmos
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 176
Uitgaven: Hardcover 
Verschijning: Mei 2018

“Van kleine spruit tot toffe peer” kopen

Zoals je misschien wel al gezien hebt word je doorgelinkt naar Bol.com als je op kopen klinkt. Natuurlijk zijn er online en offline winkels die ook dit leuke boek verkopen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan: Bruna en de Bijenkorf.

 

 

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.