Vroem, vroem, Panda!
Recensie

|| Recensie || Vroem, vroem, Panda!

“Vroem, vroem, Panda!” geschreven door Studio Circus. Terwijl een panda op avontuur gaat in een meter lang boek, beleeft hij een avontuur. Daarom is het een boekje voor alle kinderen die ook zo dol op panda’s zijn!

Vroem, vroem, Panda!

ร‰รฉn meter Panda, welk avontuur beleefd hij vandaag?

Het boek

Vroem vroem pandaPanda gaat een dagje op stap. Het is druk op de weg en hij komt al zijn vriendjes tegen. Dit kleurrijke leporelloboek is ruim anderhalve meter lang en staat vol voertuigen en vrolijke vriendjes. Om samen te bekijken en opengeklapt neer te zetten in de kinderkamer.

Panda wil een dagje naar zee. Rij je met hem mee?
Onderweg komt hij allemaal vriendjes tegen. Leeuw op zijn fiets en de broertjes Muis op hun eenwieler. Dat kan Nijlpaard ook. KRAK! O-o! Au! Misschien is Nijlpaard iets te zwaar…
Maar daar is Beer al met zijn ambulance. Konijn zoeft voorbij op zijn bromfiets. Maar wat is er mis met de bus van de familie Flamingo? Er is brand onder de motorkap! Gelukkig is brandweerman Neushoorn snel ter plaatse. Hij rolt de waterspuit uit… Als de brand meester is kan Panda verder rijden. STOP! Politieman Krokodil trapt op de rem. Wat is er nu weer aan de hand? De Muizen kiepen hun zandwagen leeg. Hoe moet iedereen nu verder? Olifant pakt het vliegtuig. Panda stijgt op in zijn helikopter. En daar gaat Tijger in de luchtballon. Koe roeit naar de overkant. Vaart daar een duikboot? Land in zicht! Eindelijk…
IJscoman Pinguin roept: Er is genoeg ijs voor iedereen!
Daar had Panda zin in! Mmmm…

Voor wie?

“Vroem, vroem, Panda!” is een boek voor alle kinderen vanaf twee jaar. Onder andere kinderen die dol zijn op de wel beroemde Panda’s van een bekende winkelketen, zullen het boekje geweldig vinden!

Een dagje op stap met Panda, gaan jij en je knuffel mee op dit avontuur?
ร‰รฉn meter Panda om lekker zelf te lezen of om voor te lezen.

Onze mening

Toen het boekje binnen kwam was Daan helemaal door het dolle heen. “Panda! Panda!” ging het. Zijn lievelingsknuffel is namelijk een panda, of nou ja, een… Het is de panda die een heleboel kinderen tegenwoordig hebben, afkomstig van die grote Zweedse meubelwinkel ๐Ÿ˜‰ Al zijn panda’s werden verzameld (het zijn er drie, want stel je voor dat er รฉรฉn kwijt raakt) en ze gingen samen het boek lezen. Daan vond het helemaal leuk dat je het boek helemaal uit kon klappen en hij bijna net zo lang was. Wat mij betreft is het boek is echt een schot in de roos en ik denk dat Daan er nog aardig wat uurtjes mee bezig gaat zijn!ย Mijn conclusie is dat het een super gaaf boek is voor alle kinderen vanaf twee jaar. Door de vorm is het boek echt uniek en dat maakt het interessant voor kinderen.

Specificaties

Vroem, vroem, Panda!Titel:ย Vroem, vroem, Panda!
Auteur: Studio Circus
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederland
Aantal bladzijden: 14
Uitgave: Hardcover
Verschijning: Juni 2018

 

 

 Als je hierboven op het boekje klinkt, dan wordt je door doorgestuurd naar Bol.com. Natuurlijk zijn er online en offline winkels die ook dit leuke boek verkopen. Denk bijvoorbeeld aan: Bruna.

Voor meer recensies neem hier eens een kijkje![AdSense-A]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.