|| Recensie || Waar is de kleine brandweerauto

de kleine brandweerauto

|| Recensie || Waar is de kleine brandweerauto

Waar is de kleine brandweerauto? Een super leuk zoek-boek voor kinderen van vier tot zes jaar. In deze blog ga ik je er alles over vertellen!

Waar is de kleine brandweerauto?

“Taaatuuu, met loeiende sirenes schiet de brandweer te hulp!
Kan jij de kleine brandweerauto vinden?”

Het verhaal

Wat doet de brandweer eigenlijk allemaal? In dit zoekboek lees en zie je vooral een heleboel dingen die de brandweer oplost. Ze draaien hun hand niet om voor een brandje, een ongeluk of bijvoorbeeld een omgevallen boom.

Het concept

Een zoekboek, gemaakt van dik karton, zodat ook de kleine kinderen rustig alleen het boek kunnen lezen. Niet alleen lezen, maar vooral heel veel kijken. Wat doet de brandweer allemaal? Overal is wel iets te zien op de pagina’s. Daarnaast is op elke dubbele pagina een kleine brandweerauto verstopt, kan jij ze allemaal vinden?

Voor wie?

Het is een er leuk boekje voor kinderen in de leeftijd van vier tot zes jaar. Al moet ik zeggen dat ik het ook geschikt vind voor jongere kinderen. Jongere kinderen kunnen het verhaal misschien nog niet lezen, maar ze kunnen wel goed alle plaatjes in het boek benoemen, wat goed is voor de woordenschat.

Een leuk interacties boekje waarin je (samen met je) kind kan lezen en vooral zien wat de brandweer allemaal doet.

 

Ik ben echt super enthousiast over dit boekje, ik niet alleen trouwens, ook Daan is er helemaal weg van! Het is een kartonnen boekje, waardoor hij hem ook alleen mag lezen. Hij kan namelijk geen pagina’s kapot of eruit scheuren. Daan zijn opa werkt bij de brandweer en hij is er dan ook helemaal door gefascineerd. Hij zit heer rustig alle pagina’s te bestuderen en probeert alle te benoemen wat hij ziet. Het zoeken van de kleine brandweerauto is nog wel een uitdaging, maar met een beetje hulp lukt dat prima. Wij zijn super blij met dit boekje en vinden het zeker een aanrader. Het is een leuk zoekboek dat uitdaagt tot actie. 

Specificaties

de kleine brandweerauto
Bron: Bol.com

Titel: Waar is de kleine brandweerauto
Schrijver: Joachim Krause
Uitgever: Uitgeverij Holland
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 14
Uitgaven: Hardcover 
Verschijning: September 2017

“Waar is de kleine brandweerauto?” kopen

Ander boekjes uit de serie

Wist je dat er nog meer zoekboeken in deze serie zijn? Namelijk; “Waar is de gele grijper?” “Waar is de blauwe auto?” en “Waar is de kleine draak?” 

Bestel: “Waar is de gele grijper?”“Waar is de blauwe auto?”“Waar is de kleine draak?”

[AdSense-A]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...