Wat komt er uit de hoed?
Recensie

|| Recensie || Wat komt er uit de hoed?

“Wat komt er uit de hoed?” geschreven door “Satoshi Kitamura” is een leuk boek voor alle kinderen die graag toveren… Eigenlijk bijna alle kinderen dus, want welk kind wil nu niet toveren? Lucy vindt het wel heel leuk en tovert dan ook de gekste dingen uit haar hoed!

Wat komt er uit de hoed?

Hocus Pocus, wat komt er uit de hoed?

Wat komt er uit de hoed?

Lucy is een goochelkonijn en dol op toveren! Ze heeft een toverhoed, waar ze heel veel uit kan toveren! Abracadabra, abracadisimo… Wat komt er uit de hoed? Het is elke weer een verrassingen, maar ik kan je wel vertellen dat het een gezellige beestenboel wordt!

“Ontmoet Lucy en haar fantastische toverhoed! Samen zorgen ze voor een goochelshow vol verrassingen. Wat tovert Lucy allemaal uit haar hoed? Kijk mee en geef een daverend applaus” (Bron: achterflap boek)

Het is een leuk boek voor alle jonge kinderen, want welk kind wil nou niet kunnen toveren? Met dit boek krijgen ze de kans om ook zelf een verhaaltje te verzinnen aan de hand van de afbeeldingen. Het boek bevat namelijk niet veel tekst, maar dat is natuurlijk ook niet nodig. Het prikkelt de fantasie van de kinderen, ik ben al in de gekste dingen om getoverd ๐Ÿ˜‰ .

Onze mening

Sinds het lezen van dit boek tovert Daan zich wat af… Meerdere keren per dag hoor ik Hocus Pocus of Abracadabra door het huis schallen. Hij wil ook wel een hoed en daar allemaal dingen uit toveren… Leg dan maar eens uit dat dat echt niet gaat lukken ๐Ÿ˜‰ Hij gaat helemaal op in zijn spel, heerlijk om te zien! Wat een boek al niet te weeg kan brengen. Echt een aanrader!

Specificaties

Wat komt er uit de hoed?
Bron: Bol.com

Titel: Wat komt er uit de hoed?
Auteur: Satoshi Kitamura
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 33
Uitgave: Hardcover
Verschijning: Januari 2019
ISBN: 9789051166989

Bestel de Hardcover (โ‚ฌ 14,95)

De meeste kinderboeken zijn ook te krijgen bij o.a. Bruna, Ilovespeelgoed, Prenatal,ย PSikhouvanjouย en de Bijenkorf.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. ontvangen product(en) en affiliate link(s)


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.