Wie eet wat?
Recensie

|| Recensie || Wie eet wat?

“Wie eet wat?” is een boek waarin je kindje leert over dieren. Waar woont het dier en wat eet hij eigenlijk? Met de schuifjes daagt het boek echt uit om mee te doen. En… het boekje is helemaal van karton, dus ook kleine kinderen kunnen er goed mee aan de slag!

Wie eet wat?

Wat eet het dier? Schuif het vakje en zie of je gelijk hebt!

Het boek

Al die beestjes die ook in deze wereld leven… Wat een ontdekking voor de kinderen! Wij eten natuurlijk een broodje, fruit en groente, maar wat de dieren eigenlijk? Een uil eet vast geen broodje pindakaas! Op de ene bladzijde kan je vinden wat de dieren lekker vinden, heb je het goed? Schuif het schuifje opzij en kijk of je gelijk hebt!

“Wat eet de kikker in de tuin?
En wat eet het varken op de boerderij?
Wat eet de beer in het bos?
Verschuif de vakjes en ontdek het allemaal!
In dit boek leren kleuters alles over het eetgedrag en het woongebied van 36 dieren. Verschuif de vakjes en kijk snel waarop de dieren het liefst knabbelen.”
(Bron:  achterflap boek)

Voor wie?

“Wie eet wat” is een boek voor met name de kleinere kinderen. Doordat het boekje helemaal van karton is gemaakt, kunnen ze hem ook goed zelf lezen. Ze leren over waar de verschillende dieren wonen en wat ze graag eten. Kunnen ze het allemaal vinden?

“Wie eet wat?” is een boekje voor alle kleine dieren liefhebbers!

Onze mening

Daan is dol op dieren! Hij bestudeert ze altijd helemaal en volgt ze op de voet. Hij gaat graag op ontdekking en is sowieso graag buiten. Maar wat de dieren eten, nee dat wist hij allemaal niet. Normaal is hij vrij snel zijn concentratie kwijt, maar doordat hij nu echt mee kon doen, kon hij lang zijn aandacht erbij houden. Hij was erg fanatiek met het zoeken van de dieren en hun eten en wilde natuurlijk zelf de schuifjes opzij schuiven om te kijken of het goed was. Een aanrader voor kleine dierenvrienden, ook als ze normaal niet het geduld hebben om te lezen!

Specificaties

Wie eet wat
Bron afbeelding: Bol.com

Titel: Wie eet wat?
Uitgeverij: Standaard uitgeverij
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 12
Uitgave: Hardcover – Karton
Verschijning: Juni 2018
ISBN: 9789002266065

Bestel de Hardcover (€ 15,99)

De meeste kinderboeken zijn ook te krijgen bij o.a. Bruna, Intertoys, Ilovespeelgoed, PrenatalPSikhouvanjou en de Bijenkorf.

 

 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?


3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

|| WIN - Lichtgevende Miniset van Klorofil

Klik op de afbeelding
om naar de winactie te gaan!

Lichtgevende minisets van Klorofil, lekker spelen