Wonder Park
Recensie

|| Recensie || Wonder Park (film) [+Win!] [Gesloten!]

Wat als het park waar je van droomde werkelijkheid wordt? Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. Vandaag (21/8/19) is de DVD en de BlueRay uitgekomen, maar wij mochten hem al eerder kijken. In deze blog vertel ik je meer over de film en ik mag ook 2 dvd’s weggeven!

Wonder Park

Een magisch avontuur!

June woont in een fijn en warm gezin met haar vader en moeder in een huis vol met creativiteit. Ze heeft veel creativiteit en fantasie en al haar creaties worden in het klein nagebouwd. Samen met haar moeder fantaseert ze over haar eigen pretpark dat ze Wonder Land noemt,  het park ligt verborgen in het bos. Maar dan ontdekt ze op een dag dat het park helemaal geen fantasie is, maar dat het echt bestaat! June haar moeder wordt ziek en moet voor een behandeling weg, waardoor June alleen met haar vader achter blijft. Ze is erg verdrietig en heeft eigenlijk geen zin meer om te fantaseren. Er is alleen wel één ding, June is de enige die Donder Park kan redden!

Voor wie?

Wonder Park is een film voor het hele gezin en heeft een advies leeftijd vanaf 6 jaar. Dit komt met name door wat spannende dingen. Ik ben echter van mening dat kleuters ook prima naar de film kunnen, Daan (bijna 4) vond het ook geweldig! Maar dit is iets wat ouders natuurlijk helemaal zelf moeten bepalen.

Het is een film waar je sowieso om moet lachen, maar er zitten ook stukjes in waar je misschien wel een traantje moet laten. Wonder Land weerspiegeld goed June haar gevoelens. Kinderfilms hebben meestal een boodschap naar kinderen toe en zo ook deze film voor mijn gevoel. De film laat zien hoe ingrijpende gebeurtenissen een kind kunnen veranderen. Van een vrolijk kind vol geweldige ideeën wordt June een meisje die alle vrolijkheid verliest.

Onze mening…

Wij hebben een film middag ingelast op een regenachtige dag en ik moet zeggen, we hebben er alle drie van genoten. Ondanks dat leeftijdsaanbeveling vanaf 6 jaar, heeft Daan (bijna 4) hem wel gewoon gekeken. De boodschap in de film komt bij Daan nog niet over, maar die vond het pretpark helemaal geweldig! Zelf vond ik de film ook erg leuk, zeker met alle mooie kleuren. Eigenlijk heel veel vrolijkheid! Zeker een aanrader op een druilerige dag!

Specificaties

Wonder Park
Bron: Bol.com

Titel: Wonder Park
Distributeur: Paramount Pictures
Regisseur: Josh Appelbaum
Cast: Jennifer Garner, Matthew Broderick, Mila Kunis
Taal: Engels (met ondertiteling)
Duur: 81 min.
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Uitgave: DVD en Blue Ray
Verschijning Film: April 2019
Verschijning DVD en Blue Ray: Augustus 2019
Categorie: Animatie

Bestel de DVD (€ 16,99)
Bestel de Blue Ray (€ 17,99)

Wonderpark is ook te koop bij de Mediamarkt.


Winactie !

Wonder Park
Bron: Bol.com

In samenwerking met Triple P Entertainment mag ik twee DVD exemplaren van deze leuk film verloten onder mijn lezers!

  • Laat onder dit berichtje op de blog een reactie achter en beantwoord daarin de volgende vraag: “Wat als het park waar je van droomde werkelijkheid wordt, hoe zou je het dan noemen?“ Zonder reactie onder deze blog kan je niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Like Happinessfromme op Facebook(Heb je geen FB, laat dit dan even in je reactie weten, uiteraard mag je gewoon meedoen!)
  • Like en/of deel de post van deze winactie op Facebook (een duimpje of hartje geven is ook lief).
  • Tag op Facebook al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs!

De winactie loopt t/m 1 september 2019. De winnaars van deze winactie worden zsm bekend gemaakt op de blog. Ze krijgen ook een persoonlijk mailtje (deze kan in de spam komen, dus hou die in de gaten!). Graag binnen 7 dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar gekozen.

Heel veel succes iedereen!

Ben je benieuwd hoe een winactie in zijn werk gaat? Ik heb er een stukje over geschreven! Je kunt hem hier even doorlezen. Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.


De winactie is gesloten…
De winnaars zijn geworden Anna Wienen & Francis Akerboom!
Gefeliciteerd met deze leuke prijs! Ik ga jullie nog even een mailtje sturen (kan in de spam komen, dus check deze even), zou je die binnen 7 dagen willen beantwoorden? Anders moet ik helaas een andere winnaar kiezen.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

45 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

|| WIN - Lichtgevende Miniset van Klorofil

Klik op de afbeelding
om naar de winactie te gaan!

Lichtgevende minisets van Klorofil, lekker spelen