|| Recensie || Yoga kids

Yoga kids

|| Recensie || Yoga kids

“Yoga kids” geschreven door Fearne Cotton is een kinderboekje over yoga. Het is geen yogahandboek, maar meer een boek dat je handvatten geeft om samen met je kinderen een leuke activiteit te doen.

Yoga kids

Hoe groot of klein je ook bent, yoga is een ideale manier om te ontspannen. Het kan altijd en overal, in de tuin of lekker in bad! Doe je mee?

Het boek

De yoga kids, moet je eens zien wat ze allemaal kunnen! Sophie en haar moeder hadden een drukke dag met veel pech. Tijd voor yoga! Haal diep adem en ontspan, best lastig als er iemand op je rug zit. Ook Maya, Honey, Rex en alle andere kindjes kunnen verschillende oefeningen.

Yoga kids, een boek dat vol staat met eenvoudige yogahoudingen voor het hele gezin, die je samen thuis kunt proberen.
Yoga voor kinderen wordt steeds populairder in Nederland en zorgt bij hen voor rust maar vooral ook voor veel plezier. De oefeningen van Yoga kids bevatten naast de bekende yogaposities veel spelelementen.

Voor wie?

“Yoga kids” is een prentenboek geschreven voor kinderen en hun ouders! Aan de hand van prachtige illustraties laten alle yoga kids diverse yoga houdingen zien. Het is erg leuk om dit samen met je kind te doen! Het is namelijk wel handig om een beetje toezicht te houden op je kind als hij met yoga bezig is. Zodra je kindje een beetje kan bewegen kan je er samen al mee aan de gang.

Na een drukke dag is het tijd voor iedereen om even samen te ontspannen.
Heerlijk om zo als ouder en kind de dag af te sluiten.

Onze mening

We moeten met zijn alleen altijd een heleboel. Soms verwacht je werk of omgeving veel van je, maar het kan ook zijn dat je jezelf heel veel oplegt. Ook van kinderen wordt steeds meer verwacht. Dat is op zich helemaal niet erg, als ze nog maar genoeg tijd krijgen om lekker te spelen en te ontspannen. Op sommige dagen “moet” Daan ook best veel doen en je merkt dan ook dan hij moe is. Samen hebben we een aantal avonden yoga geprobeerd aan de hand van het boekje. Het was super grappig, want hij verzon ook zijn eigen yoga houdingen. De ontspanning zat hem dan ook in het samen iets leuks doen, we hebben er van genoten. Mijn conclusie is dat het een erg geslaagd boekje is, aan de hand van de mooi illustraties leer je een aantal yoga oefeningen om samen met je kind te ontspannen.

Specificaties

yoga kidsTitel: Yoga Kids
Auteur: Fearne Cotton
Uitgeverij: Witte Leeuw
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 32
Uitgave: Hardcover
Verschijning: Juni 2018

Als je hieronder op het boekje klinkt, dan wordt je door gelinkt naar Bol.com. Natuurlijk zijn er online en offline winkels die ook dit leuke boek verkopen. Denk bijvoorbeeld aan: Bruna

Voor meer recensies neem hier eens een kijkje![AdSense-A]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...