Young Scientist doeboek
Recensie

|| Recensie || Young Scientist doeboek, over alle soorten vrienden [+Win!] [Gesloten]

“Young Scientist doeboek, over alle soorten vrienden” van de makers van NewScientist is een super leuk doeboek. Het thema is vriendschap, wat helemaal aansluit bij het thema van de kinderboekenweek van dit jaar. Daarnaast mag ik ook nog eens een exemplaar van dit leuke doeboek weg geven! Onderaan de blog lees je hoe je mee kunt doen.

Young Scientist doeboek, over alle soorten vrienden

Het Young Scientist Doeboek, over alle soorten vrienden!

Het boek

Vriendjes en vriendinnetjes, de meeste komen en gaan gedurende je leven. Tijdens je hele leven maak je verschillende fases door, waarin vrienden komen en gaan. Kinderen hebben vaak nog vaste vriendjes van school, maar zodra ze van de basisschool gaan, zullen vriendschappen veranderen. Wat is vriendschap en hoe komt het dat het veranderd? Interessante vragen voor kinderen die in de bovenbouw van de basisschool zitten. In dit doeboek wordt er veel uitleg over gegeven, kan je puzzelen en experimenten doen. Het leuke is dat het zowel alleen, als samen met je vriendjes kan!

“Wist je dat mensen gemiddeld 400 vrienden maken in hun leven? En dat er allemaal stofjes in je hersenen vrijkomen als je met iemand bevriend raakt? In dit Young Scientist Doeboek lees je allerlei fascinerende feitjes over vriendschap. Verschillende soorten vrienden komen langs: knuffelende chimpansees, slimme robots, samenwerkende deeltjes en onafscheidelijke sterren. Want, zelfs sterren zijn niet altijd alleen! Tussen de wetenschappelijke weetjes door los je uitdagende codekrakers, nonogrammen en woordzoekers op. Ook kun je allemaal experimentjes uitvoeren – maak bijvoorbeeld je eigen internetmeme of bekertjestelefoon. Het maakt niet uit of je alleen bent of samen met je beste vrienden, met het Young Scientist Doeboek heb je altijd wat te doen!”
(Bron:  achterflap boek)

Voor wie?

“Young Scientist doeboek, over alle soorten vrienden” is een boek voor alle kinderen in de leeftijd van ongeveer acht tot en met twaalf jaar. Met name voor kinderen die alles willen weten! Daarnaast moet ik zeggen dat ik het zelf allemaal ook wel erg interessant vind. De puzzels e.d. zijn natuurlijk iets te makkelijk, maar de rest vind ook ik erg leuk om te weten.

“Young Scientist doeboek, over alle soorten vrienden” is super leerzaam en kan je uren bezig houden!

Onze mening

Daan is met zijn drie jaar natuurlijk nog te klein voor dit boek. Gelukkig heb ik een neefje die dit soort dingen echt mega interessant vindt! Hij wil altijd alles graag weten, voor dingen waar wij geen antwoorden op hebben. Samen met hem heb ik mij op dit doeboek gestort en we hebben veel plezier gehad. Ik kreeg nog wel even te horen dat hij het het liever met vriendjes deed, maar oké, dat zal de leeftijd ook wel zijn 😉 . Onze conclusie is dat het een top boek is!

Specificaties

Young Scientist doeboek
Bron afbeelding: Bol.com

Titel: Young Scientist doeboek, over alle soorten vrienden
Auteur: de makers van NewScientist
Uitgeverij: VeenMedia
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 100
Uitgave: Paperback
Verschijning: September 2018
ISBN: 9789085716273
Leeftijd: 8-12 jaar

Bestel de Paperback (€ 12,50)

De meeste kinderboeken zijn ook te krijgen bij o.a. Bruna, Intertoys, Ilovespeelgoed, PrenatalPSikhouvanjou en de Bijenkorf.

 

 


Winactie !

In samenwerking met VeenMedia mag ik één exemplaar van dit leuke doeboek verloten onder mijn lezers!

  • Laat onder dit berichtje op de blog een reactie achter voor wie en waarom je mee doet en waarom. Je mag voor jezelf meedoen, maar je mag ook voor iemand anders mee doen. Zonder reactie onder deze blog kan je niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent. Ik zou het leuk vinden als je deze blog deelt, maar het is niet verplicht!
  • Like Happinessfromme op FacebookAls je geen social media hebt laat het dan even in je reactie weten.
  • Tag op Facebook & Instagram al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs! Dit is niet verplicht, maar natuurlijk wel leuk om te doen 🙂 .
  • Like Happinessfromme op Instagram | Bloglovin | Pinterest | Dit is niet verplicht, maar ik kan het wel enorm waarderen!
  • De winactie loopt t/m zondag 14 oktober. In de week erna zal ik de winnaar bekend maken op de blog.  Hij of zij krijgt ook een persoonlijk mailtje. Belangrijk is om binnen 7 dagen te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Ben je benieuwd hoe een winactie in zijn werk gaat? Ik heb er een stukje over geschreven! Je kunt hem hier even doorlezen. Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.

Heel veel succes iedereen!


De winactie is gesloten en de winnaar is bekend!
De gelukkige winnaar is geworden…

Marlies G.

Ik stuur je ook persoonlijk een e-mail vandaag.
Je hebt zeven dagen de tijd om je prijs te claimen door op deze mail te reageren!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

38 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.