Young Scientist vakantieboek
Recensie

|| Recensie || Young Scientist vakantieboek Zomer 2019 [+Win!] [Gesloten]

“Young Scientist vakantieboek Zomer 2019” van de makers van NewScientist is een super leuk doeboek. Het thema is de zon, helemaal passend bij de zomer dus! Een super leuk vakantieboek voor alle jongens en meisjes tussen de 8 en 12 jaar. Daarnaast mag ik ook nog eens drie exemplaren van dit leuke vakantieboek weg geven! Onderaan de blog lees je hoe je mee kunt doen.

Young Scientist vakantieboek Zomer 2019

Het Young Scientist vakantieboek Zomer 2019, tjokvol zonnige weetjes en puzzels!

Het boek

De zon, we kunnen er niet zonder in ons leven! Maar wat doet de zon eigenlijk allemaal? Een heleboel, misschien wel meer dan je denkt. In dit leuke vakantieboek staat allemaal experimenten, leuke puzzels en allerlei weetjes over de zon! Een boek waar je jezelf zeker de hele zomervakantie mee kunt vermaken!

“Wist je dat de zon stormen veroorzaakt in het heelal? En dat er kleding bestaat waarmee je via zonne-energie je telefoon kun opladen? In het Young Scientist Vakantieboek 2019 lees je alles over de zon! In tien hoofdstukken kom je erachter hoe planten dankzij de zon kunnen groeien, en waarom het in de zomer warmer is dan in de winter. Naast al deze weetjes staat dit boek bol zonnige woordzoekers, logigrammen, codekrakers en nog veel meer uitdagende puzzels. Zo hoef je je, met of zonder zon, geen moment te vervelen. Maar vergeet je ondertussen niet in de smeren!”
(Bron:  achterflap boek)
20190616_1046367033206553897601123.jpg
20190616_1046257013541780476487815.jpg

Voor wie?

“Young Scientist vakantieboek, Zomer 2019” is een boek voor alle kinderen in de leeftijd van ongeveer acht tot en met twaalf jaar. Met name voor kinderen die van alles willen weten! Daarnaast moet ik zeggen dat ik het zelf allemaal ook wel erg interessant vind. De puzzels e.d. zijn natuurlijk iets te makkelijk, maar de rest vind ook ik erg leuk om te weten.

“Young Scientist doeboek, Zomer 2019” is super leerzaam en kan je uren bezig houden!

Onze mening

Daan is met zijn drie jaar natuurlijk nog te klein voor dit boek. Gelukkig heb ik neefjes die dit soort dingen echt mega interessant vinden! Ze zijn erg nieuwsgierig en vonden het dan ook geen probleem om samen dit leuke vakantieboek uit te proberen! Ze zijn 8 jaar, bijna 9, de ideale personen om dit boek eens mee te bekijken dus! Samen met hen heb ik mij op dit vakantieboek gestort en we hebben veel plezier gehad. De conclusie van de heren is dat het een top boek is en daar sluit ik me helemaal bij aan!

Specificaties

Young Scientist vakantieboek zomer 2019
Bron: Bol.com

Titel: Young Scientist vakantieboek Zomer 2019
Auteur: de makers van NewScientist
Uitgeverij: VeenMedia
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 100
Uitgave: Paperback
Verschijning: Mei 2019
ISBN: 9789085716464
Leeftijd: 8-12 jaar

Bestel de Paperback (€ 12,50)

De meeste kinderboeken zijn ook te krijgen bij o.a. Bruna, Intertoys, Ilovespeelgoed, PrenatalPSikhouvanjou en de Bijenkorf.

Wist je dat…

Ik al twee keer eerder een leuke vakantieboek of doeboek mocht ontvangen? Deze vielen ook erg goed in de smaak!

|| Recensie || Young Scientist vakantieboek

|| Recensie || Young Scientist doeboek, over alle soorten vrienden [+Win!] [Gesloten]


Winactie !

In samenwerking met VeenMedia mag ik drie exemplaren van dit leuke vakantieboek verloten onder mijn lezers!

 • Laat onder dit berichtje op de blog een reactie achter en beantwoord daarin de volgende vraag: “Voor welk kindje doe jij mee en waarom? Wat denk je dat hij/zij graag zou willen leren over de zon?“ Zonder reactie onder deze blog kan je niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
 • Like Happinessfromme op Facebook. (Heb je geen FB, laat dit dan even in je reactie weten, uiteraard mag je gewoon meedoen!)
 • Like en/of deel de post van deze winactie op Facebook (een duimpje of hartje geven is ook lief).
 • Tag op Facebook al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs!

De winactie loopt t/m 29 juni. De winnaars van deze winactie worden zsm bekend gemaakt op de blog. Ze krijgen ook een persoonlijk mailtje (deze kan in de spam komen, dus hou die in de gaten!). Graag binnen 7 dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar gekozen.

Heel veel succes iedereen!

Ben je benieuwd hoe een winactie in zijn werk gaat? Ik heb er een stukje over geschreven! Je kunt hem hier even doorlezen. Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.


De winactie is gesloten… De winnaars zijn geworden Karin de Klein, Ina van G en Sharon v Bregt! Gefeliciteerd met deze leuke prijs! Ik ga jullie nog even een mailtje sturen (kan in de spam komen, dus check deze even), zou je die binnen 7 dagen willen beantwoorden? Anders moet ik helaas een andere winnaar kiezen.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking, ontvangen product(en) of affiliate link(s).


29 Comments

 • Sonja Hubregtse

  Voor m’n zoontje van 8 ! En z’n broer van 10 zal het daarna ook willen lezen 😉 Onze zoon van 8 (gr5) heeft laatste een presentatie gedaan over de ruimte. Daar kwam de zon ook in voor, maar dat was een kort stukje omdat er nog zoveel meer over de ruimte verteld moest worden. Daarom zou hij het super vinden om nog extra info te kunnen lezen over de zon… En aangezien we de zomer hopelijk ook in bijzijn van de zon vieren, kan hij me hopelijk een heleboel vertellen…

 • Marian B

  Dit is echt iets voor mijn neefje. Hij is dol op weetjes en vindt dit soort dingen erg interessant. Ik denk dat hij zou willen weten hoe oud de zon is en hoe groot (vergelijking met de aarde)

 • Annemiek Stam

  Voor mijn 2 zoons van 8 en 10. Ze willen graag weten waarom je zonnebrand nodig hebt en waarom je zonder verbrand. Puzzelen vinden ze ook erg leuk. Ik waag een kansje voor ze!

 • Noor Rademakers

  Heel leuk voor mijn zoon die smult van wetenschappelijke feitjes en vooral over planeten en dergelijke. Ik denk dat hij wel meer wil weten over de ozonlaag.

 • Marcia Kan

  Wat tof zeg! En ideaal voor in de zomervakantie! Met twee leergierige meiden in de doelgroep (10 en 8) zou dit boek een succes zijn denk ik. Ze zouden meer willen weten over de stand van de zon t.o.v. de aarde en dus het verschil per continent qua dag/nacht. Nu maar hopen dat ze zich straks niet vergeten in te smeren als ze eenmaal verdiept zijn in dit boek!😉

 • Marian zw

  Met een nieuwsgierige zoon van 7 en een dochter van 9 is dit een super boek voor onderweg. Ze willen graag weten waarom de zon zichzelf niet verbrand als het zo heet is daar.

 • Heidie van der Steeg

  Leuk, ik zag het boek al bij een Bruna winkel liggen en dacht nog, dat zou wel iets voor mijn 9 jarige zoon kunnen zijn.
  Ik had echter haast en heb het verder niet bekeken.
  Gelukkig hier alsnog een inkijkje in dit toffe doeboek. Wat ik zie, dat zal mijn zoon zeker ook leuk vinden dus ik waag graag een poging voor hem.
  Hij zal vooral willen leren hoe het kan dat de zon zo krachtig en heet is

 • Ina van G

  Leuk! Dat was er in onze tijd nog niet. Ik doe mee voor mijn kleindochter van 9. Ze is altijd erg nieuwsgierig, dit is wel iets wat ze leuk vindt denk ik. Leuk voor de vakantie straks. Wat ze nog wil weten weet ik niet, tegenwoordig is alles zo te vinden op internet. De experimenten vindt ze wel leuk denk ik.

 • Karin de klein

  Super leuk !
  Ik doe graag mee voor mijn zoon en dochter . Ze zijn gek op dit soort boeken dus we wagen een kansje. Denk dat ze wel graag willen experimenteren met de zon!

 • Sharon de Ridder

  Oh, wat gaaf! Mijn oudste dochter van 8 is het zonnetje in huis. Ze is ontzettend leergierig en zou heel erg blij worden van dit uitdagende boek 😀

  Ik volg je natuurlijk op FB!

 • lottie

  Super leuk voor mijn oppaskindje die echt alles wilt weten! Hij zou graag willen weten of er mensen op de zon kunnen wonen 😉
  Ik heb geen facebook helaas!

 • jen

  Graag zou ik dit winnen voor mijn stiefkleinkindje. Hij is erg in de zon geinteresseerd. Dus een vakantieboek zou heel leuk zijn om dingen op te zoeken. Leuk en leerzaam.Van een liefhebbende stief-oma;)

 • Mirjam St.

  Jaaa! Super leuk voor mijn dochter… Wat ik vooral hoop dat ze leert is dat ze zich gewoon in moet smeren in de zon en dat ze dan ook wel bruin wordt… Ze is erg nieuwsgierig, dus vind dit boek erg leuk voor haar voor de komende zomervakantie.

 • Will

  Met dit boek komt mijn kleinzoon de vakantieperiode wel door.
  Hij is een puzzelaar , is heel nieuwsgierig en wil alles graag weten.
  Ik denk dat hij zou willen weten hoe warm het is op de zon en hoe lang hij nog zal schijnen.
  Ik volg op Bloglovin , maar heb geen facebook.
  Heel graag zou ik meedoen.

 • Ingrid langstraat

  Voor mijn 2 zonnetjes, mijn 2 zoontjes!
  Ze zijn gek op doeboeken en willen graag alles weten. Ze willen vast graag weten hoe ver weg de zon is!

 • Sharon v Bregt

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 10. Op school mogen ze vrijwillig elk jaar meedoen met Mad Science en dat vindt ze elke keer weer geweldig. Ze leren daar over de aarde, zon en planeten maar doen ook proefjes als raketten maken ed. Ik denk dat zij dit boek helemaal te gek zou vinden dus doe graag mee voor haar!

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 9 die dol is op doeboeken en het liefst alles wil weten. Van de zon wil ze iig weten hoe ver weg de zon is, hoe heet de zon is, kan de zon ook doven en vast nog veel meer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.