De Cleanrite Multi Scrubber, voor het betere schoonmaakwerk!
Review

De Cleanrite Multi Scrubber, voor het betere schoonmaakwerk!

Schoonmaken… Tsja, het is absoluut niet mijn grootste hobby, meer mijn nachtmerrie ๐Ÿ˜‰ . Nou heb ik al eens verteld dat mijn vent rustig wordt van poetsen, wat ben ik daar dankbaar voor! Maar nu, nu mocht ik iets proberen op schoonmaak gebied waar ik wel blij van wordt! Namelijk de Cleanrite Multi Scrubber. Een leuk “speelgoedje”, waarmee ik schoonmaken iets leuker ga vinden! Ook iets voor jou?

Cleanrite Multi Scrubber

De Cleanrite Multi Scrubber, wat is het en wat doet het?  Nou, dat is heel makkelijk, het is een reiniger die is ontwikkel om snel, makkelijk en grondig schoon te maken! Hij helpt je met schoonmaken op plekken waar je zelf niet bij kunt en doet het werk voor je! Met 10.000 scrubs per minuut is hij wel 25 keer sneller dan wanneer je het met de hand doet. Er zijn verschillende opzetborsteltjes, waardoor hij geschikt is voor allerlei verschillende oppervlaktes. Hieronder zie je filmpje met de verschillende dingen die de Cleanrite Multi Scrubber kan.

Wat zit er in de verpakking?

Cleanrite Multi ScrubberCleanrite Multi Scrubber pakketIn de verpakking vind je de Cleanrite Multi Scrubber inclusief batterijen, twee borsteltjes en een touwtje. Het touwtje kan je aan de Cleanrite Multi Scrubber bevestigen, zodat je hem om je hand kan doen als je er mee bezig bent. Ik vind het ideaal, want ik ben nogal een stuntel met dit soort dingen. Zo valt hij in ieder geval niet kapot.

De borsteltjes zijn heel gemakkelijk te verwisselen. Ik heb er nog drie andere borsteltjes bij gekregen en nog een aantal Scrubbie Pads. Door ze een stukje om te draaien (op de borsteltjes staat welke kant op), kan je de opzetstukjes zo van de scrubber af halen.

De batterijen zijn dus meegeleverd, want betekend dat je direct aan de slag kunt! Dat wil toch iedereen die een nieuw speeltje heeft ๐Ÿ˜‰ . Wel even een kleine tip, mocht je duurzaam bezig zijn, dan kan je er ook voor kiezen om er oplaadbare batterijen in te doen.

Werkt het echt?

Klinkt allemaal super leuk en handig of niet? Maar werkt het ook? Als je het leuk presenteert kan je natuurlijk alles verkopen, maar ik heb hem zelf mogen proberen. Ik ben eerlijk, ik ben altijd een beetje sceptisch, eerst zien dan geloven! Nadat ik alles uitgepakt had heb ik eerst het verwisselen van de borsteltjes even geprobeerd. Draai, klik en het is echt klaar. Dan het schoonmaken, dat laat ik normaal dus (voor een deel) aan mijn vent over, maar nu wilde ik het zelf doen!

Het wasbakje in het toilet

We hebben in het toilet een leuk vierkanten wasbakje. Staat super leuk, maar vreselijk om schoon te houden. Doordat er een laagje water in blijft staan komen er hele lelijke plekken in. Je moet goed schrobben wil je het schoon krijgen. Perfect om de Cleanrite Multi Scrubber op te testen dus. Natuurlijk heb je wel gewoon schoonmaakmiddel nodig, dus dat heb ik in het wasbakje gespoten en toen gaan met die Scrubber! Ik hoefde zelf helemaal geen kracht te zetten en het was vrij snel schoon. Met de grote borstel kwam ik niet overal bij, dus heb ik hem even gewisseld voor een kleinere die beter in de hoekjes kwam. Echt, ideaal! Hieronder zie je mijn voor en na foto’s, want ik wil het natuurlijk wel even bewijzen ๐Ÿ˜‰ . Binnenkort wil manlief de velgen van de auto even gaan doen, dat is toch meer een mannen ding.

Cleanrite Multi scrubber resultaat

Wat kost dat dan?

Eerlijk is eerlijk, je bent Nederlander of niet, dus we willen natuurlijk wel weten wat dat dan weer kost. Nou, dat valt dus heel erg mee! Je hebt al een Multi Scrubber mega voordeelpakket voor โ‚ฌ 25,99. In de webshop van Cleanrite zie je precies wat je voor dit bedrag allemaal krijgt. Wil je geen groot pakket maar alleen de Cleanrite Multi Scrubber? Dan kan dat natuurlijk ook, deze is voor โ‚ฌ 14,99 te bestellen via de bovenstaande link. Ook alle losse borsteltjes en Scrubbie pads vind je in de webshop.

Ik ben dus wel van de (schoonmaak) gadgets, zeker als ze ook nog eens werken!
Heb jij schoonmaakgadgets waar je echt niet meer zonder kan?

“Cleanrite Multi Scrubber” kopen

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks… โ™ฅ

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.