][ Review ][ Fiio F5 oordoppen ][

Fiio F5 oordoppen

][ Review ][ Fiio F5 oordoppen ][

Ik heb een prachtige set Fiio F5 oordoppen gekregen en in deze review geef ik daar graag even mijn mening over. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel even verder, ik verklap alvast dat ik er super blij mee ben!

Fiio F5 oordoppen

Fiio F5 oordoppenIk heb dus een hele mooie set Fiio F5 oordoppen gekregen om te reviewen. Sinds ik blog gebruik ik steeds vaker oordoppen om rustig mijn muziek te luisteren, terwijl mijn mannen lekker aan het dollen zijn. Ook nu het steeds weer lekker weer is, vind ik het heerlijk om met een muziekje op in de zon te liggen! 

Oordoppen had ik natuurlijk wel, gewoon standaard oordoppen, niets meer niets minder. De Fiio F5 oordoppen zijn wel een beetje meer dan standaard doppen. Ik als leek zijnde had nooit verwacht dat ik echt een verschil zou horen, maar niets is minder waar! Stiekem is Menno wel een beetje jaloers op mijn nieuwe aanwinst πŸ˜‰ .

Specificaties

Gewicht 21 gram
Type draadloos Niet draadloos
Bluetooth Nee
Oplaadbaar Nee
Water-/Zweetbestendig Nee
Plug grootte 3,5 mm
Plug type 0Β°
Microfoon Ja

De testresultaten

Design

De Fiio F5 oordoppen hebben een simpel design, maar dat maakt ze zo mooi. Het meegeleverde opbergdoosje past er goed bij en is daarbij ook erg handig, want zo kan er niets kwijtraken en is het veilig voor kleine kinderhandjes. Ook de in ear oordopjes hebben een simpel design, maar zitten heerlijk! Dit komt mede door de verschillende groottes dopjes die meegeleverd zijn.

Werking

Nou ben ik geen in-en-in techneut en kijk ook echt met een vrouwenblik naar elektronica. De oordopjes werken erg fijn! Doordat je ze helemaal kan maken zoals je zelf wilt, passen ze ook echt bij jou. Zo heb ik geen hele grote oren en met gewone oordoppen moet ik ze er vaak inproppen. Bij de Fiio F5 zitten ook kleine oordoppen en dat vind ik heel erg fijn, want zo passen ze ook goed in mij oren πŸ˜‰ . Verder is het heel makkelijk om de verschillende onderdelen van elkaar los te halen en er weer onderdelen aan te zetten. Alles wat je niet gebruikt kan je bewaren in het handige doosje dat meegeleverd is.

Mijn mening

Ik ben heel erg positief gestemd over de Fiio F5 oordoppen. Door de ruime keuze uit onderdelen kan je hem helemaal eigen maken. Zoals ik hierboven al schreef ben ik geen techneut, maar het geluid is erg fijn. Ik dacht altijd dat gewone oordopjes prima waren, maar nu ik muziek heb geluisterd met deze oordoppen ben ik om en weet ik dat de gewone oordoppen echt niet zo geweldig zijn. Het is wat mij betreft echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede set oordoppen die je zelf samen kan stellen.

Bestel de “Fiio F5 oordoppen” hier.

[AdSense-A]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright Β© 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...