Geluksmuntjes
Lifestyle,  Review

Geluksmuntjes! Een klein geschenk, een groot gebaar! [+Win!] [Gesloten]

Geluksmuntjes, het zijn muntjes die je op bepaalde momenten in je leven een steuntje in de rug geven. Leuk om zelf te hebben, maar nog leuker om weg te geven! Wist je dat ze er in veel verschillende soorten zijn? Ik vertel je er meer over en aan het einde van de blog vind je een leuke winactie!

Geluksmuntjes

We hebben allemaal wel eens een punt in ons leven waarop we wel een beetje extra geluk kunnen gebruiken! Je bent natuurlijk niet alleen op de wereld en soms is het fijn als je iemand anders een steuntje in de rug kan geven. Een leuke manier om jezelf aan een boodschap te herinneren of om een boodschap aan iemand over te brengen is een geluksmuntje. Ik heb er een paar mogen ontvangen en vertel je in deze blog wat ik ervan vind!

Een mooi geschenk!

GeluksmuntjesVan Geluksmuntjes.nl heb ik drie prachtige geluksmunten ontvangen! Één voor mezelf en twee om iemand anders blij mee te maken! (En daarnaast mag ik ook nog eens drie lezers blij maken met een shoptegoed! Meer hierover lees je aan het einde van deze blog.) Hieronder zal ik ze aan je showen!

Carpe Diem

Voor mezelf had ik gekozen voor de munt met Carpe Diem, pluk de dag! Ik heb ervoor gekozen om er een sleutelhanger bij te hebben, zo kan ik hem aan mijn sleutels doen en word ik er altijd aan herinnerd dat ik van elke dag moet genieten! Er staat een klavertje vier op dat staat voor geluk en een lieveheersbeestje, die bekend staan als kleine geluksbrengers. Één en al geluk dus! De munt is heel erg mooi en zowel de hanger als de munt zijn van goede kwaliteit. Ook voor mij voelde het echt als een cadeautje, want ik kreeg mijn muntje in een mooie cadeau verpakking.

Carpe DiemPluk de dag

Veel geluk

Ik wilde graag een munt voor mijn moeder hebben. Gewoon om haar te bedanken voor het feit dat ze altijd voor mij, mijn zusjes en de kleinkinderen klaar staat! Ik weet dat het niet van haar hoeft, maar dat maakt het juist zo leuk om haar wel een kleinigheidje te geven. Ik heb voor dit muntje gekozen, omdat ik haar niet alleen wil bedanken, maar haar ook geluk toe wil wensen.Ook op deze munt staan een klavertje vier en een lieveheersbeestje en ik ontving hem in een mooie cadeau verpakking.

Veel gelukVeel geluk

Een verrassing!

Ik had dus voor de hierboven genoemde munten gekozen inclusief sleutelhanger. Het was al een verrassing dat ze in een prachtig doosje zaten, maar naast deze twee muntjes zat er nog een mooie kaart in met een munt. Hier kan ik nog iemand blij mee maken en dat ga ik ook zeker doen! Ik ga hem aan iemand geven die een rot tijd achter de rug heeft en nu een frisse start aan het maken is. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar ze weet dat ze een heleboel lieve mensen om haar heen heeft. Ik hoop dat de munt haar er steeds aan kan herinneren dat ze veel meer kan bereiken dan ze zelf soms denkt. Niet alleen zij, maar ook haar lieve kindjes!

Veel succesVeel succes

Aanrader!

Ik ben echt heel erg verrast door dit leuke product! Een klein geschenk, een groot gebaar. Het gaat echt op voor deze mooie geluksmunten! Naast een sleutelhanger is er trouwens ook nog een ketting te bestellen waar je de munt in kunt doen. Het is echt een leuk presentje om iemand mee te verrassen of een hart onder de riem te steken. Voor de prijs hoef je het waarschijnlijk ook niet te laten, want ze zijn absoluut niet duur.


Winactie 3x “Shoptegoed t.w.v. € 15,00”

In samenwerking met Geluksmuntjes.nl mag ik drie van mijn lezers blij maken met een shoptegoed ter waarde van € 15,00. Doe jij ook mee? Lees dan snel verder en geef in je reactie sowieso antwoord op de groene vraag 🙂 .

 • Laat onder dit berichtje op de blog een reactie achter voor wie en waarom je mee doet en waarom. Je mag voor jezelf meedoen, maar je mag ook voor iemand anders mee doen. Zonder reactie onder deze blog kan je niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent. Ik zou het leuk vinden als je deze blog deelt, maar het is niet verplicht!
  Als je wint, aan welk(e) muntje(s) zou jij dan het liefste je shoptegoed besteden? Zou je dat muntje voor jezelf of voor iemand anders bestellen? Of misschien wel beide… Ik ben erg benieuwd, alle soorten muntjes vind je in de webshop van Geluksmuntjes.
 • Like Happinessfromme op FacebookAls je geen social media hebt laat het dan even in je reactie weten.
 • Tag op Facebook & Instagram al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs! Dit is niet verplicht, maar natuurlijk wel leuk om te doen 🙂 .
 • Like Happinessfromme op Instagram | Bloglovin | Pinterest | Dit is niet verplicht, maar ik kan het wel enorm waarderen!
 • De winactie loopt t/m zondag 30 september. In de week erna zal ik de winnaar bekend maken op de blog.  Hij of zij krijgt ook een persoonlijk mailtje. Belangrijk is om binnen 7 dagen te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Het shoptegoed moet in één keer besteed worden!

Ben je benieuwd hoe een winactie in zijn werk gaat? Ik heb er een stukje over geschreven! Je kunt hem hier even doorlezen. Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.

Heel veel succes iedereen!


De winactie is gesloten en de winnaars zijn bekend!
De gelukkige winnaars zijn geworden…

* Nanda
* Nency
* Anneliese

Ik stuur jullie ook persoonlijk een e-mail vandaag.
Je hebt zeven dagen de tijd om je prijs te claimen door op deze mail te reageren!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

16 Comments

 • Deborah

  Wat een mooie win-actie om zo ook nog eens iemand anders blij te maken.
  Als ik mee zou doen, zou ik een mooie munt voor mijn zusje uitzoeken. Zo een met de hoefijzer en het klavertje vier. Dubbel geluk. Dat heeft ze gewoon verdiend.
  Wij hebben er hier zelf ook nog een liggen. Gekregen van zoonlief. Ik vind het idee vd sleutelhanger wel erg leuk. Zo heb je hem altijd bij je.

 • Nanda

  Goedendag Nadia,

  Graag doe ik mee met je leuke win-actie. Niet voor mezelf maar voor iemand anders.
  Sinds 2016 heb ik via, via een hele leuke vriendin leren kennen. Zij woont in Friesland( ik in Groningen) en we zien elkaar erg weinig.
  Maar we mailen en sturen elkaar kaarten. Laatst kreeg ik van haar een hele lange mail waarin stond dat haar dochter ernstig ziek is. Ik bedoel ernstig ziek. Aan haar zou ik het klavertje vier Carpe Diem geven. Haar dochter ken ik ( nog ) niet persoonlijk, maar dat maakt het nog eens speciaal dat onbekende mensen je een warm hart toe dragen.
  In deze wereld is het al “ieder voor zich”, daar moet eens een eind aan komen. We moeten meer voor de mede mens klaar staan. Dat zou je zelf ook leuk en waarderen. Toch?

 • Mickey

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik zou graag een munt aan mijn liefste moeder willen geven en aan mijn beste vriendin. Ze zijn er allebei altijd voor me en ik kan altijd op ze rekenen. Daarom verdienen ze dit! (Heb helaas geen Facebook 😦 )

 • SophiaG

  Ik zou dan sowieso kiezen voor het Geluksmuntje ik hou van jou.
  Die zou aan mijn man geven, ik heb hem jaren geleden al het I Love YOu muntje cadeau gedaan

 • Paula

  Wat een leuke actie.
  Ik zou het geld zeker niet voor mijzelf bewaren.
  Ik zou “Veel Geluk” aan mijn zoon willen geven.
  Hij is ernstig ziek en heeft de laatste jaren veel pijn.
  De keus is nu helaas kiezen tussen zijn leven of met veel pijn leven.
  Dat is voor ons niet makkelijk maar voor hem natuurlijk helemaal niet,
  zou hem zo graag alles gunnen.

  ik ben lid van je FB maar niet iedereen weet van mijn zoon en ik wil er niet mee te koop lopen.
  reageer dus onder een andere naam maar via een mail mag je altijd mijn echte naam vragen hoor !

  groetjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Helaas...