Goedgemerkt
Review,  Ouderschap

Goedgemerkt; naamstickers, instrijklabels en meer!

Ken je dat? Dat er op de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en op school gevraagd wordt om de spullen van je kind te labelen? Ik wel en ik vind het een hele goede zaak. Het is immers geen doen om van alle kinderen te onthouden welke spullen van hen zijn. Dat labelen hoeft niet moeilijk te zijn, zeker niet als je een kant-en-klaar pakket van Goedgemerkt besteld!

Goedgemerkt

Goedgemerkt is een online bedrijf waar je heel makkelijk je eigen gepersonaliseerde naamstickers kunt bestellen. Er zijn vele mogelijkheden, van losse stickers tot hele pakketten. Daarnaast hebben ze ook sos bandjes/kettingen voor je kindje, ideaal als je een dagje weg gaat of bijvoorbeeld als je op vakantie bent.

Naamstickers

Door het ruime assortiment naamstickers dat Goedgemerkt te bieden heeft, zit er altijd wel iets tussen dat bij jou en je kindje past. Er zijn grote en kleine naamstickers, waarvan je zelf de tekst en de kleur van kunt bepalen en meestal kan je er ook nog een leuk plaatje bij kiezen. Ze zijn ideaal voor op bakjes, bekers, flessen, melkpoedertoren en ga zo maar door. Ze kunnen ook prima in schoenen geplakt worden, als je de speciale schoenlabels er maar overheen plakt.

Kledinglabels

Naast naamstickers heeft Goedgemerkt ook een mooi assortiment met kledinglabels die je in de kleding van je kindje kunt strijken (en er ook gemakkelijk weer uit kunt halen). Ook hier kan je het product voor een groot deel maken zoals je wilt, maar ik moet zeggen dat de varianten van Nijntje en Woezel en Pip heel mooi zijn!

Combipakketten

Wanneer je kindje voor het eerst spulletjes gelabeld moet hebben, dan heb je waarschijnlijk nog van alle soorten iets nodig. Je bent dan het voordeligste uit als je één van de combipakketten besteld. Dit zijn pakketten waarin zowel naamstickers, als kledinglabels, als schoenlabels zitten. Je hebt drie verschillende groottes; Starterspakket, Kinderdagverblijf XL pakket en het Back to school XXL pakket.

Het leuke is dat er ook een speciaal babypakket is, dat bijvoorbeeld als kraamcadeau erg leuk is. Hier zitten allerlei producten in die je voor je baby nodig hebt, inclusief leuke mijlpaalkaarten.

Heb je meerdere kinderen die allemaal een setjes naamstickers of strijklabels nodig hebben? Dan kan je gebruik maken van duo of trio pakketten.

Ik heb voor Daan het XXL pakket uitgezocht, zodat ik direct alles heb wat we nodig hebben. De stickers heb ik allemaal anders gemaakt (in andere kleuren en met andere plaatjes), zodat er een beetje variatie zit in de stickers. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze allemaal hetzelfde te maken! 

SOS producten

De nachtmerrie van iedere ouder is natuurlijk zijn/haar kind kwijtraken. Kinderen zijn nu eenmaal vliegensvlug en in een tel kunnen ze verdwenen zijn, zeker op plekken met veel mensen. Het is dan ook handig om je kindje iets om te doen, waarop staat hoe de ouders te bereiken zijn. De zogenaamde sos producten zijn dan ook heel handig om bij je kindje om te doen.

Voor Daan heb ik een sos naamplaatje met ketting uitgezocht en een los staaldraadje. Ik kan dus zelf beslissen of hij een ketting om doet met het plaatje eraan, of dat we het plaatje aan bijvoorbeeld zijn tas vastmaken. Daarnaast kan de slicer van het naamplaatje nog vervangen worden voor één in een andere kleur/motief. Daarnaast heb ik nog een sos naambandje uitgezocht, ideaal straks voor de camping, want hij kan hem gewoon om houden als we bijvoorbeeld in het meertje gaan zwemmen. Op het naamplaatje staat zowel mijn nummer als dat van Menno en op het naambandje staat alleen mijn nummer, omdat dat daar maar één nummer op past. 

goedgemerktNieuw! Lost & Found

Ben jij ook weleens je sleutelbos kwijt? Laat je weleens spullen rondslingeren op openbare plekken? Check dan eens de Lost & Found QR Tassen- en sleutelhanger. Met deze sleutelhanger zorg je er namelijk voor dat je sleutelbos, koffer of tas eenvoudig weer thuiskomt.

“Lost & Found QR hanger” kopen

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.