De VTech Marble Rush Super Action Set!
Review,  Spelletjes & Speelgoed

De VTech Marble Rush Super Action Set!

Trends in speelgoed komen en gaan. Maar sommige trends zijn gewoon te goed om af te schrijven. Het beste voorbeeld dat ik kan bedenken? Dat zijn absoluut de knikkers! Waar opa’s en oma’s in hun jonge jaren eindeloos met knikkers speelden, doen (klein)kinderen dat vandaag nog steeds. Wel in een 2.0-versie. Een kuiltje in ‘t zand is leuke nostalgie, knikkerbanen van Marble Rush zijn de hit van nu!

VTech introduceerde in 2021 de eerste Marble Rush banen, waarmee ze een leuke duit in het zakje knikkeren. De eerste banen die uitkwam waren de Marble Rush Adventure Set, de Marble Rush Rocket Set en de Marble Rush Ultimate Set. In het voorjaar van 2022 werd daar de Marble Rush Discovery Set aan toegevoegd en afgelopen December volgden nog twee grote sets: de Marble Rush Racing Set en de Marble Rush Super Action Set. Met zulke namen mag het geen verrassing heten dat het hier om pure snelheid en ultieme actie gaat.

Marble Rush Super Action Set!

In dit artikel staat de Marble Rush Super Action Set centraal. Hier ontvingen wij een review exemplaar van, welke wij heel goed uitgetest hebben! Ik kan je wel verklappen dat Daan (7 jaar) het zo ontzettend leuk vond, dat we ondertussen zelf al een extra set aangeschaft hebben!

Met de Marble Rush Super Action Set leggen je knikkers een super cool parcours af! Ze gaan door de kurkentrekker, de trechter, met een lift omhoog en langs een remhelling. Geen enkele knikkers passeert daar zomaar, ook al poets je ze nog zo goed op. Pure snelheid en ultieme actie, dat is een mooie omschrijving voor deze toffe set!

De VTech Marble Rush Super Action Set! Lift en Draaien

Knikkerbaan bouwen

Voor knikkeren ben je nooit te oud! Dat geldt ook voor het bouwen van een knikkerbaan is hier thuis wel gebleken. Zoals ik al vertelde vindt Daan het super leuk speelgoed en weet je wie het stiekem net zo leuk vindt? Dat is papa, want samen hebben ze het er maar druk mee. Natuurlijk bouwde Daan eerst via het boekje, waarbij hij direct voor de moeilijkste baan koos. De baan heeft een tijdje in elkaar gestaan, maar op gegeven moment zag Daan hele andere mogelijkheden! De knikkerbaan werd uit elkaar gesloopt en tegenwoordig ontstaan er hele eigen gecreëerde bouwwerken.

Spelen en ontdekken!

Bij VTech speelgoed kan je er altijd vanuit gaan dat je kind er veel speelplezier van heeft, maar dat niet alleen! Bij al het speelgoed leren ze ongemerkt ook een heleboel! Dat vind ik echt een enorm pluspunt. Niet dat leren altijd belangrijk is, maar het zorgt wel voor een beetje extra uitdaging waardoor het speelgoed ook interessant blijft.

Dit geldt ook voor de knikkerbanen. Samen zo’n knikkerbaan bouwen, goed nadenken en vervolgens spelen; in dat hele pakket zit de kracht van speelgoed dat nooit over datum raakt. Bovendien blijft het speelgoed aantrekkelijk voor alle kleine (vanaf 4 jaar) en grotere knikkerfans, het plezier in spelen niet verloren.

Knikkerbanen voor ultieme actie en snelheid!

Wat vinden wij van de Marble Rush knikkerbaan?

Als je Happinessfromme al langer volgt, dan weer je dat wij echt wel fan zijn van VTech speelgoed. Uiteraard durven we ook kritisch te zijn, al vinden we eigenlijk nooit veel dingen die niet leuk zijn. Dit geldt ook voor de Marble Rush Super Action Set. Het is een enorm leuke set om knikkerbanen mee te bouwen! Zoals ik al vertelde was Daan zo enthousiast over set dat wij ondertussen al een set erbij hebben gekocht. Het leuke is nu dat hij beide sets kan combineren en nog grotere knikkerbanen kan maken! Als ik hem zo hoor dan vindt hij zijn collectie ook nog zeker niet compleet.

De VTech Marble Rush Super Action Set! Noor
De heren hebben nog een kleine hulp erbij, Noor (de kat) speelt ook graag mee!

Persoonlijk vindt ik het enorm leuk dat zijn fantasie zo geprikkeld wordt. Het is echt een kind dat van bouwen houdt en ik kan ervan genieten als ik zie hoe hij prachtige banen in elkaar bouwt. Bij papa herleeft ook het enthousiasme voor knikkers van vroeger. Hij probeerde Daan al aan het knikkeren te krijgen, maar Daan vindt de knikkerbanen toch echt leuker. Gelukkig vindt papa dat ook leuk en zijn ze constant samen aan het bouwen.

“Marble Rush Super Action Set” kopen

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Kindersandalen kopen, waar let je op 7 tips!
Door snel groeiende kindervoeten moeten wij ieder jaar wel nieuwe kindersandalen kopen. Daan is een kind dat het heerlijk vindt om sandalen te dragen! Over het design van de sandalen zijn we het niet altijd met elkaar eens. Daan gaat vooral voor sandalen die lekker zitten en goed lopen, terwijl ik ook wel kijk naar hoe ze eruitzien. Ondertussen vinden we vaak een mooie tussenweg! We kopen kindersandalen die goed bij Daan zijn kleding passen, maar daarnaast ook heel lekker lopen! Gerelateerd
Verder Lezen
De pandaband, hoe de panda's ooit muziek als ontbijt hadden!
“Niet met je eten spelen!” De PandaBand heeft dat misschien nog niet gehoord, maar ik weet zeker dat veel kinderen het wel bekend voorkomt! Je kunt natuurlijk op heel veel manieren muziek maken, maar kan dat ook met je eten? De PandaBand doet daar een ontdekking over, maar over de muziekinstrumenten ook het einde van het lied halen… Dat is de vraag! Gerelateerd
Verder Lezen
Les Papattes, strategisch houten spel voor buiten!
Les Papattes is een strategisch houten spel voor buiten. Wij namen Les Papattes mee naar de camping en zijn helemaal enthousiast! Het is ideaal om gezellig samen te spelen als het mooi weer is! Daarbij is het spel niet alleen voor kinderen, maar ook de papa’s en mama’s kunnen het prima tegen elkaar spelen! In dit artikel ga ik meer vertellen over Les Papattes. Gerelateerd
Verder Lezen
Gebruik maken van een nanny service als oppas in huis.
Gebruik maken van een nanny service als oppas aan huis hoor je bij ons in de omgeving (Groningen) niet zoveel. Over het algemeen worden kinderen opgevangen via de kinderopvang of door opa’s en oma’s. Toch zijn er situaties waarin gebruik maken van een nanny service wel heel erg fijn is!  Daarover meer in dit artikel en ik geef je natuurlijk ook een tip omtrent de zoektocht naar een goede nanny. Gerelateerd
Verder Lezen
Spekkie en Sproet - Een speurder let altijd op!
Spekkie en Sproet – Een speurder let altijd op! is één van de boeken uit de nieuwe leesboeken serie van; Ik leer lezen met Zwijsen! Deze serie is geschreven door bekende schrijvers. Leren lezen wordt nog leuker met deze boeken voor beginnende lezers. Paul van Loon, Bette Westera, Manon Sikkel, Yorick Goldewijk en nog veel meer andere schrijvers werkten mee aan de nieuwe serie Ik leer lezen met Zwijsen. Wij lazen het boek “Spekkie en Sproet – Een speurder let altijd op!” en in dit artikel lees je meer over dit boek. Gerelateerd
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.