Mr. Anti Snurk
Review

Mr. Anti Snurk

Oké, mijn man vind het niet heel leuk dat ik dit met jullie deel, maar hé… Ik weet zeker dat hij niet de enige is! Hij snurkt namelijk verschrikkelijk! Zo erg, dat het de laatste tijd steeds normaler werd dat één van ons op de bank ging liggen. Niet dan die bank lekker ligt, maar het is er dan in elk geval stil.

Nee, een fijne situatie was het niet, dus toen ik de kans kreeg om een anti snurkbeugel te testen, hoefde ik daar niet over na te denken! En het leuke is… Ik mag ook nog eens drie lezers blij maken met een Mr. Anti Snurk!

Mr. Anti Snurk

Heel leuk zo’n anti snurkbeugel, maar wat is het eigenlijk en hoe werkt het?

Snurken ontstaat over het algemeen doordat het zachte gehemelte je luchtwegen belemmert. Als je slaapt dan ontspannen je spieren en zakt je onderkaak naar beneden. Hierdoor worden je luchtwegen belemmerd en ontstaan trillingen, snurken dus! De Mr. Anti Snurk beugel kan het snurken verhelpen doordat hij je onderkaak tijdens het slapen niet naar beneden laat zakken. Je luchtwegen blijven dus vrij en dus geen gesnurk meer!

Wetenschappelijk getest

De anti snurkbeugel is wetenschappelijk getest door het National Center for Biotechnology Information (NCBI). Zij hebben een onderzoek uitgevoerd onder 134 proefpersonen. Voor maar liefst 98% van de deelnemers hielp de snurkbeugel tegen snurken. Na 350 dagen de snurkbeugel te hebben gedragen was 87% van de deelnemers tevreden tot zeer tevreden over het gebruik ervan. De resultaten van de studie lees je hier.

De voor- en nadelen?

Het grote voordeel is natuurlijk dat je door een relatief kleine investering je nachtrust terug kunt krijgen. De snurkbeugels werkt bij ongeveer 90% van de mensen, is makkelijk mee te nemen en past vrijwel bij iedereen. Je hebt hem lekker snel in huis en er geldt een niet goed, geld terug garantie!

Toch zijn er ook een aantal nadelen. Of nou ja, het is maar of je het als nadeel ziet! Helaas heeft 10% van de mensen geen baat bij de snurkbeugel, het is dus te hopen dat je partner niet bij die 10% zit! Daarnaast zijn er een aantal situaties waarin je de snurkbeugel niet kunt dragen (bijvoorbeeld bij ernstig tandenknarsen en slaapapneu). Het dragen van de beugel kan in het begin onprettig zijn, het is een kwestie van gewenning en gelukkig kan je hem goed op maat maken!

Hoe zit het nu met onze nachtrust?

Ik ben niet degene die veel en hard snurkt (ja oké, ik moet wel toegeven dat als ik verkouden ben, ik wel wat snurk), dat is manlief. Hij is dus de gelukkige die de anti snurkbeugel mag dragen. Heel blij was hij er niet mee, maar goed, ik wil ook normaal kunnen slapen! Onder een beetje protest heeft hij de beugel op maat gemaakt, dat was inderdaad zo gepiept. In de eerste nacht merkte ik al verschil! Wat een heerlijk rust was het in onze slaapkamer. Af en toe hoorde in een klein snurkje, maar verder was het gewoon heerlijk rustig! Zelf had hij ook beter geslapen, omdat hij niet wakker werd van zijn eigen gesnurk. Dat wil wat zeggen 😉 In het begin had hij wel wat last van zijn kaken, doordat hij niet helemaal lekker zat. Het fijne was dat hij gewoon weer gesteld kon worden en nu is het goed!

Het werkt en ik zou er echt niet meer zonder willen!
We slapen beter en zijn meer uitgerust wat overdag ook echt fijn in!

“MR Anti Snurk” kopen 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Mr. Anti Snurk.

WINNAAR – Aan dit artikel was een winactie gekoppeld.
Deze winactie is gesloten en de winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

Zar en de gouden druppel
Zar en de gouden druppel is één van de boeken uit de nieuwe leesboeken serie van; Ik leer lezen met Zwijsen! Deze serie is geschreven door bekende schrijvers. Leren lezen wordt nog leuker met deze boeken voor beginnende lezers. Paul van Loon, Bette Westera, Manon Sikkel, Yorick Goldewijk en nog veel meer andere schrijvers werkten mee aan de nieuwe serie Ik leer lezen met Zwijsen. Wij lazen het boek “Zar en de gouden druppel” en in dit artikel lees je meer over dit boek. Gerelateerd
Verder Lezen
Snoozle Loop Krabpaal voor Katten Lana
Een krabpaal voor katten is bij ons in huis echt nodig! We hebben twee schatten van katten, maar die nageltjes… Beide katten hebben we uit een benarde situatie gered en ik zou echt niet zonder ze willen. Wel zonder hun nageltjes trouwens! Nu hadden we natuurlijk wel een krabpaal in huis, maar dat was het niet. Nu mochten we de Snoozle Loop krabpaal proberen en ik kan je al verklappen dat iedereen daar blij mee is! Gerelateerd
Verder Lezen
De tuin klaarmaken voor de lente en de zomer!
Lentekriebels! Wanneer het zonnetje na de donkere winterdagen steeds vaker tevoorschijn komt, komen de lentekriebels! De tuin klaarmaken voor de lente en de zomer vind ik altijd heerlijk om te doen. In de herfst en in de winter doen wij niet zo heel veel in de tuin. We beginnen de lente dus altijd met “puinruimen”. Gerelateerd
Verder Lezen
Een appelboom, voor appels uit je eigen tuin!
Wij hebben een klein appel monstertje in huis wonen! Dat maakt dat ik benieuwd ben of een appelboom in onze tuin een optie is. Naast dat het appels kopen scheelt, is het natuurlijk ook super leuk als je appels uit je eigen tuin hebt! Nu hebben we wel een moestuin met bijvoorbeeld aardbeien, frambozen en besjes. Een appelboom is alleen wel even wat anders! Gerelateerd
Verder Lezen
Een origami 3D Pauw vouwen!
Een origami 3D pauw vouwen, ik had zelf nooit bedacht om dit setje te kopen als ik eerlijk ben! Aangezien we het wel altijd leuk vinden om nieuwe dingen uit te proberen gingen we de uitdaging aan om een origami 3D pauw in elkaar te vouwen. In dit artikel ga ik je er meer over vertellen, maar ik kan je wel vertellen dat geduld een schone zaak is en je een flinke dosis doorzettingsvermogen nodig hebt! Gerelateerd
Verder Lezen

12 Comments

 • Marian B

  Ik ben erg benieuwd of dit zal helpen, want ik kan me er vreselijk ergeren aan dat gesnurk. Wij hebben al nieuwe kussens geprobeerd, hij heeft zijn slaaphouding proberen te veranderen maar zonder voldoende resultaat. Ik volg op Bloglovin, ben niet actief op FB.

 • Sabine E.

  Dat er nog bomen op deze wereld staan… Mijn vriend snurkt ook vreselijk! Ook hij zal niet heel blij zijn met een bitje, maar als het werkt, waarom niet? Ik doe ik elk geval graag mee! Wij slapen geregeld gescheiden, maar verder eigenlijk nog niets geprobeerd… We hebben nog niet echt opties gevonden…

 • Heleen van der Velde

  Wat een herkenbaar probleem. Ik heb na het duwen, wakker roepen, zeker de bank beneden geprobeerd. Mijn man heeft een spray moeten proberen en met bepaalde dopjes moeten slapen, maar het helpt niet. Dus hulp voor de nachtrust (en daarmee ook voor de relatie) is heel helpend!

 • Sonja van den Beemd

  o zou zo fijn zijn als dit wel zou helpen. Mijn man heeft al zijn neus laten opereren zijn amandelen laten knippen. ik heb al oordoppen geprobeerd. speciale neusspray van de specialist maar niks helpt.

 • Elle W

  eeeh tja, bij ons is het net andersom en ben ik degene die snurkt en heeft mijn man hier last van… Ik zou hem graag een onbezorgde nachtrust gunnen, ik slaap zelf heerlijk als ik niet wakker gepord wordt.

 • Saskia Spil

  Wakker maken, in neus knijpen, met raam open slapen, anti snurk kussen, helaas niet geholpen dus heb veel vertrouwen hierin want dit ken ik nog niet, loot super graag mee.

 • Siska

  Ik ben wel benieuwd voor mijn partner! Hij snurkt heel erg en ik zou best een beetje extra nachtrust willen! We hebben al eens een soort sticker geprobeerd die over de neus moet en we slapen regelmatig apart.

 • Jacqueline Roose

  Nachten wakker liggen, ik ga meestal even uit bed. Ik doe oordoppen in maar het gesnurk komt er gewoon doorheen. We hebben al tabletjes geprobeerd maar het helpt allemaal niet! Hopelijk gaat Mr. Antisnurk ons helpen en zorgen voor een ongestoorde nachtrust!

 • Sarina van K.

  Soms is het net of ik in een varkensstal lig… al dat geknor naast mij in bed. We slapen er allebei niet goed door, want ook hier maak ik hem vaak wakker. Eén van ons slaapt geregeld op de bank, maar ik kruip natuurlijk liever tegen hem aan! Heb geen FB, maar ben wel heel benieuwd!

 • Jannie

  Heel welkom! Ik word regelmatig wakker door mijn snurkende partner. Hij gebruikt al regelmatig zo’n ding dat je in de neus plaatst. Dit helpt niet volledig. En verder geef ik hem af en toe een por 😉 zodat hij op zijn zij gaat liggen maar dat is ook maar tijdelijk. Zelf oordopjes gebruiken, vind ik niet prettig want dan hoor ik niet als er iets is (met de kinderen ofzo). Dus dit lijkt me ideaal. Manlief staat er zeker voor open om zoiets te gebruiken. Zou heel fijn zijn. In ons vorige huis hadden we nog wel een extra kamer en extra bed maar in ons huidige (tijdelijke) huis hebben we die mogelijkheden helaas niet…..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.