Ockyz Sweakers
Review

Uitglijden in het zwembad? Niet met Ockyz! [+Win] [Gesloten]

Niet rennen in het zwembad! Hoe vaak heb jij dat geroepen met kleine kinderen? Ik kan het nu al bijna niet meer bijhouden… En als ze dan vallen is het huilen natuurlijk! Gelukkig zijn daar de Ockyz… Ideale sokken die in het zwembad gedragen worden. In dit artikel lees je er meer over en ik mag ook nog eens een setje naar keuze weg geven!

Ockyz

Ockyz Sweakers, waarschijnlijk heb je er wel al eens over gehoord. Als niet, dan vertel ik je er graag meer over in deze blog. Ze zijn naar mijn mening onmisbaar als je gaat zwemmen met jonge kinderen!

Ockyz Sweakers zijn speciale zwemsokken waarmee de kans op uitglijden minimaal wordt.

Ockyz Sweakers

Handig om te weten

 • De Ockyz Sweakers zijn te bestellen in verschillende design en in verschillende maten.
 • Één paar Sweakers kan vier schoenmaten gedragen worden.
 • Aan de onderkant zit een goed antislip profiel.
 • Ze zijn comfortabel om te dragen, mede doordat ze erg licht zijn.
 • Dankzij de open tenen kan je kindje goed de balans houden.
 • Ze zijn ademend en drogen snel.
 • Wassen is geen probleem en ze zijn erg duurzaam.

Belangrijk om te weten: Ockyz Sweakers zijn alleen geschikt voor zwembaden en niet voor plekken waar de sokken op kunnen slijten (denk aan schelpen, grind, e.d.

Onze ervaring met de Ockyz Sweakers

Waar ik zelf heel enthousiast was, had mijn zoon dat een stuk minder! Sokken horen niet in het zwembad, je mag er niet mee zwemmen… Ja, daar kan ik hem geen ongelijk in geven! Na een uitleg dat deze sokken dus speciaal voor in het zwembad zijn, besloot hij dat hij het wel wilde proberen (gelukkig maar).

Het aandoen was even lastig, maar ik had al snel een handigheidje gevonden. Het geduld van de peuter werd aardig op de proef gesteld. Eenmaal aan vond hij het niet zo lekker zitten. Ik denk dat dat met name komt doordat ze natuurlijk vrij strak zitten en dat is gewoon even wennen. Eenmaal in het zwembad waren zijn woorden: “Toch wel handig, ikkuh nu niet vallen.” Juist! De boodschap was duidelijk… Al met al heeft hij de Sweakers best een tijd aan gehad, maar was er op een gegeven moment wel klaar mee. Dit heeft hij wel vaker, dus ik vond het helemaal prima. Één ding weet ik, ze gaan volgende keer gewoon weer mee en aan!

Ik vind het met name erg fijn dat hij niet meer zomaar uit kan glijden. Nu heeft het zwembad bij ons grotendeels anti slip tegels, maar op sommige plekken blijft het gewoon glad. Volgende keer gaat het aandoen al makkelijker en ik ben erg benieuwd hoe hij het dan vindt! Ik vindt het een echte aanrader 🙂

Ockyz Sweakers

Daan was er niet echt van gediend dat zijn voeten op de foto moesten… Het was dan ook een strijd, waardoor de ene foto beter is gelukt dan de anderen… Maar goed, volgens mij is het wel duidelijk hoe ze eruit zien! Één ding weet ik wel, meneer wordt zeker geen model!

 


Winactie Ockyz naar keuze!

Vliegen jou (klein)kinderen ook altijd door het zwembad? Roep jij ook honderden keren: “niet rennen”? Dan zijn deze sweakers ook echt wat voor jou! En je hebt geluk, want ik mag één paar naar keuze weg geven! Deze prijs wordt je ook aangeboden door Ockyz, maar… daar moet je wel wat voor doen! Hieronder lees je precies wat je moet doen om kans te maken op deze leuke prijs!

 • Laat onder dit berichtje op de blog een reactie achter en beantwoord daarin de volgende vraag: “Welke sweakers in welke maat wil jij winnen? .  Klik hier voor het assortiment. Zonder reactie onder deze blog kan je niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
 • Like Happinessfromme op Facebook. (Heb je geen FB, laat dit dan even in je reactie weten, uiteraard mag je gewoon meedoen!)
 • Like en/of deel de post van deze winactie op Facebook (een duimpje of hartje geven is ook lief).
 • Tag op Facebook al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs!
 • Like Ockyz op Instagram en Facebook!

De winactie loopt t/m 8 juni. De winnaar van deze winactie wordt zsm bekend gemaakt op de blog. Hij of zij krijgt ook een persoonlijk mailtje (deze kan in de spam komen, dus hou die in de gaten!). Graag binnen 7 dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar gekozen.

Heel veel succes iedereen!

Ben je benieuwd hoe een winactie in zijn werk gaat? Ik heb er een stukje over geschreven! Je kunt hem hier even doorlezen. Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.


De winactie is gesloten… De winnaar is geworden Stacey Katuin! Gefeliciteerd met deze leuke prijs! Ik ga je even een mailtje sturen (kan in de spam komen, dus check deze even), zou je die binnen 7 dagen willen beantwoorden? Anders moet ik helaas een andere winnaar kiezen.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking, ontvangen product(en) of affiliate link(s).


 

21 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

|| WIN - Lichtgevende Miniset van Klorofil

Klik op de afbeelding
om naar de winactie te gaan!

Lichtgevende minisets van Klorofil, lekker spelen