P20 zonbescherming, voor een goede bescherming in de zon!
Review,  Beauty & Gezondheid

P20 zonbescherming, voor een goede bescherming in de zon!

Een tijdje geleden schreef ik al op de Facebookpagina dat ik P20 zonnebrand spray mocht testen. Ik heb jullie toen een review beloofd, dus bij deze! 

P20 zonnebrand spray

Ik kreeg een pakket met P20 zonnebrand spray thuisgestuurd om te testen. Tot nu toe bevalt het heel erg goed en ook de mensen die een proefverpakking hebben gekregen zijn er erg positief over. In deze blog vertel ik je alle ins-en-outs over deze zonnebrand spray.

Specificaties

Tot 10 uur zonbescherming

P20 is zo ontwikkeld dat je maar één keer per dag zon bescherming hoeft aan te brengen. Nadat je de spray hebt aangebracht, kan je tot 10 uur lang gerust zijn. Let op: soms is het nodig om verschillende keren te smeren. Als je bijvoorbeeld stevig hebt gezweet, of nadat je jezelf hebt afgedroogd. 

Makkelijk in gebruik

Dankzij de nieuwe, continue spraytechniek kun je de spray ook probleemloos ondersteboven gebruiken. Zo is het heel makkelijk om heel je lichaam in te smeren, zonder een stukje te missen. Omdat P20 vetvrij is en snel absorbeert, loop je niet rond met allemaal witte vlekken.

Zeer waterresistent

Heb je gezwommen? P20 werkt zelf nadat je in het water bent geweest. Het is niet nodig om je nog eens in te smeren – behalve als je je hebt afgedroogd! Deze zonbescherming is officieel zeer waterresistent, de hoogst mogelijke graad.

Hoe breng je P20 zonbescherming aan?

Het advies van de Riemann-experts luidt;

Breng P20 rijkelijk en gelijkmatig aan zodat je zeker geen delen mist en voldoende beschermd bent. Je gebruikt gerust 30 à 40 ml per keer. Smeer je goed in en let vooral op de kwetsbare delen van je lichaam, zoals je neus, oren, schouders, schenen, voeten en de achterkant van je benen. Als je zonbescherming op je gezicht aanbrengt, spray je bij voorkeur eerst op de vingers en breng je het product vervolgens aan op het gezicht. Zo spray je zeker geen zonbescherming in je ogen. Helemaal klaar? Wacht 15 minuten voor je de zon in stapt of in het water springt. Zo zorg je dat de zonbescherming een beschermende laag op je huis creëert. En je houdt je kleren schoon.

Zon verstandig!

P20 beschermt je tegen de zon, maar je moet altijd voorzichtig zijn. Hier zijn een aantal tips voor een zonnige en gezonde levensstijl:

  • Blijf uit de zon tussen 11 uur ‘s ochtends en 3 uur ‘s middags, wanneer de intensiteit van de zonnestralen het grootst is.
  • Stel je niet te lang bloot aan rechtstreeks zonlicht.
  • Houd baby’s en jonge kinderen zo veel mogelijk uit rechtstreeks zonlicht.
  • Draag lichte kleding en een zonnebril. Een hoed is altijd een goed idee.
  • Drink water zodat je goed gehydrateerd blijft.

De testresultaten

Design

Bij een goed werkende zonbescherming gaat het natuurlijk niet alleen maar om het design. Wat wel belangrijk is, is natuurlijk het gebruiksgemak. Doordat je de flesjes ook goed op de kop kunt gebruiken, hoef je geen rare houdingen aannemen om alles goed in te sprayen.

Werking

De P20 zonbescherming heb ik met name bij mijn zoontje van tweeënhalf jaar oud gebruikt. Door middel van het sprayen was hij zo ingesmeerd. Daarnaast kan je ook goed zien dat hij ingesmeerd is, want er ligt een laagje van olie over de huid heen. In het water was dit nog duidelijker, want het water liep zo van de huid af. Mijn zoontje heeft een erg gevoelige huid en krijgt van veel soorten zonbescherming dan ook uitslag, bij deze zonbescherming heb ik geen uitslag gezien!

Mijn mening

Ik ben blij verrast met deze P20 zonbescherming! Het werkt prima, want mijn zoontje is niet verbrand met het mooie weer. Her brengt makkelijk aan, doordat je ook gewoon op de kop kunt sprayen. Je hoeft niet ieder uur te smeren! Ik moet wel zeggen dat ik mijn zoontje wel steeds controleerde of hij nog goed genoeg ingesmeerd was, maar de zonnebrand bleef verrassend lang zitten. Ondanks dat mijn zoontje veel in zijn zwembadje te vinden was, heb ik op de meeste dagen maar twee tot drie keer hoeven smeren. Dit komt natuurlijk ook doordat hij tussendoor nog een dutje deed en dus helemaal afgedroogd moest worden.

Aanschaffen

De zonbescherming van P20 vind ik wel wat prijzig, maar het is het meer dan waard. Zonbescherming vind ik erg belangrijk en ik ben liever iets meer geld kwijt aan een goede zonbescherming, dan dat Daan straks verbrand is, omdat ik slechte zonbescherming heb gebruikt. Ik wil hiermee natuurlijk niet zeggen dat alle goedkope zonbescherming slecht is en alle dure goed, maar je moet wel goed de werking in de gaten houden. Ik heb nu de spray geprobeerd en ben ook zeer benieuwd naar de andere soorten. Zelf heb ik bijvoorbeeld geen factor 30 nodig, maar factor 10 ofzo, dus ik ga binnenkort maar eens op onderzoek uit.

“P20 zonnebrand” kopen

De avonturen van Steef Superscheet
De avonturen van Steef Superscheet, een heerlijk boek in de categorie vieze praatjes! En zodra het over vieze praatjes gaat, dan is Daan wel te porren om het boek te lezen. Herkenbaar, want zelf houd ik ook wel van dat soort boeken. Helemaal als de boeken mij ook nog een heerlijke lachbui kunnen bezorgen. Met heel veel plezier heeft dan ook niet alleen Daan het boek gelezen, zelf heb ik er ook van genoten! Gerelateerd
Space Buddy, de ideale oplossing bij ruimtegebrek!
Of ik de Space Buddy wilde proberen? Deze vraag kreeg ik via de mail binnen tijdens onze vakantie. Natuurlijk wil ik de Space Buddy proberen! Ik kreeg een super mooi pakket met Space Buddy’s toegestuurd en ik kan je vertellen dat een groot deel van de Space Buddy’s al met volle tevredenheid in gebruik is genomen! In dit artikel vertel ik je meer over de Space Buddy vacuümzakken en ik heb een leuke kortingscode voor je! Gerelateerd
De beste shampoo bars
Shampoo bars, je kent ze vast wel! Ze worden steeds populairder en met de beste shampoo bars zorg je voor een goede haarverzorging. Ze hebben vele voordelen en zijn al voor veel verschillende haartypes verkrijgbaar. Shampoo bars dragen bij aan het verminderen van plastic in het milieu, je draagt dus ook nog bij aan een beter milieu! Gerelateerd
Een fijne en gezellige woonkamer zonder elektrische verwarming
Steeds meer mensen kiezen ervoor om met een elektrische verwarming het huis te verwarmen. Ook wij hebben hiervoor gekozen, alleen doen wij het met kleine convector kacheltjes. Tegenwoordig zijn er ook andere manieren om je huis elektrisch te verwarmen. Manieren waarbij je geen convector kacheltjes door je hele huis hoeft te zetten. Klinkt ideaal toch? Gerelateerd
Comfortabele damessneakers, voor een zomer vol plezier!
In de zomer is het natuurlijk heerlijk om sandalen en slippers te dragen. Toch is de zomer ook het moment waarop wij veel leuke uitjes in de buitenlucht plannen. Er wordt dan veel gewandeld en dat doe ik het liefste op comfortabele damessneakers. Wat comfort is, is natuurlijk voor iedereen anders! Toch zijn er wel dingen waar ik op let als ik nieuwe sneakers koop en deze tips deel ik graag met jullie! Gerelateerd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.