P20 zonbescherming, voor een goede bescherming in de zon!
Review,  Beauty & Gezondheid

P20 zonbescherming, voor een goede bescherming in de zon!

Een tijdje geleden schreef ik al op de Facebookpagina dat ik P20 zonnebrand spray mocht testen. Ik heb jullie toen een review beloofd, dus bij deze! 

P20 zonnebrand spray

Ik kreeg een pakket met P20 zonnebrand spray thuisgestuurd om te testen. Tot nu toe bevalt het heel erg goed en ook de mensen die een proefverpakking hebben gekregen zijn er erg positief over. In deze blog vertel ik je alle ins-en-outs over deze zonnebrand spray.

Specificaties

Tot 10 uur zonbescherming

P20 is zo ontwikkeld dat je maar één keer per dag zon bescherming hoeft aan te brengen. Nadat je de spray hebt aangebracht, kan je tot 10 uur lang gerust zijn. Let op: soms is het nodig om verschillende keren te smeren. Als je bijvoorbeeld stevig hebt gezweet, of nadat je jezelf hebt afgedroogd. 

Makkelijk in gebruik

Dankzij de nieuwe, continue spraytechniek kun je de spray ook probleemloos ondersteboven gebruiken. Zo is het heel makkelijk om heel je lichaam in te smeren, zonder een stukje te missen. Omdat P20 vetvrij is en snel absorbeert, loop je niet rond met allemaal witte vlekken.

Zeer waterresistent

Heb je gezwommen? P20 werkt zelf nadat je in het water bent geweest. Het is niet nodig om je nog eens in te smeren – behalve als je je hebt afgedroogd! Deze zonbescherming is officieel zeer waterresistent, de hoogst mogelijke graad.

Hoe breng je P20 zonbescherming aan?

Het advies van de Riemann-experts luidt;

Breng P20 rijkelijk en gelijkmatig aan zodat je zeker geen delen mist en voldoende beschermd bent. Je gebruikt gerust 30 à 40 ml per keer. Smeer je goed in en let vooral op de kwetsbare delen van je lichaam, zoals je neus, oren, schouders, schenen, voeten en de achterkant van je benen. Als je zonbescherming op je gezicht aanbrengt, spray je bij voorkeur eerst op de vingers en breng je het product vervolgens aan op het gezicht. Zo spray je zeker geen zonbescherming in je ogen. Helemaal klaar? Wacht 15 minuten voor je de zon in stapt of in het water springt. Zo zorg je dat de zonbescherming een beschermende laag op je huis creëert. En je houdt je kleren schoon.

Zon verstandig!

P20 beschermt je tegen de zon, maar je moet altijd voorzichtig zijn. Hier zijn een aantal tips voor een zonnige en gezonde levensstijl:

  • Blijf uit de zon tussen 11 uur ‘s ochtends en 3 uur ‘s middags, wanneer de intensiteit van de zonnestralen het grootst is.
  • Stel je niet te lang bloot aan rechtstreeks zonlicht.
  • Houd baby’s en jonge kinderen zo veel mogelijk uit rechtstreeks zonlicht.
  • Draag lichte kleding en een zonnebril. Een hoed is altijd een goed idee.
  • Drink water zodat je goed gehydrateerd blijft.

De testresultaten

Design

Bij een goed werkende zonbescherming gaat het natuurlijk niet alleen maar om het design. Wat wel belangrijk is, is natuurlijk het gebruiksgemak. Doordat je de flesjes ook goed op de kop kunt gebruiken, hoef je geen rare houdingen aannemen om alles goed in te sprayen.

Werking

De P20 zonbescherming heb ik met name bij mijn zoontje van tweeënhalf jaar oud gebruikt. Door middel van het sprayen was hij zo ingesmeerd. Daarnaast kan je ook goed zien dat hij ingesmeerd is, want er ligt een laagje van olie over de huid heen. In het water was dit nog duidelijker, want het water liep zo van de huid af. Mijn zoontje heeft een erg gevoelige huid en krijgt van veel soorten zonbescherming dan ook uitslag, bij deze zonbescherming heb ik geen uitslag gezien!

Mijn mening

Ik ben blij verrast met deze P20 zonbescherming! Het werkt prima, want mijn zoontje is niet verbrand met het mooie weer. Her brengt makkelijk aan, doordat je ook gewoon op de kop kunt sprayen. Je hoeft niet ieder uur te smeren! Ik moet wel zeggen dat ik mijn zoontje wel steeds controleerde of hij nog goed genoeg ingesmeerd was, maar de zonnebrand bleef verrassend lang zitten. Ondanks dat mijn zoontje veel in zijn zwembadje te vinden was, heb ik op de meeste dagen maar twee tot drie keer hoeven smeren. Dit komt natuurlijk ook doordat hij tussendoor nog een dutje deed en dus helemaal afgedroogd moest worden.

Aanschaffen

De zonbescherming van P20 vind ik wel wat prijzig, maar het is het meer dan waard. Zonbescherming vind ik erg belangrijk en ik ben liever iets meer geld kwijt aan een goede zonbescherming, dan dat Daan straks verbrand is, omdat ik slechte zonbescherming heb gebruikt. Ik wil hiermee natuurlijk niet zeggen dat alle goedkope zonbescherming slecht is en alle dure goed, maar je moet wel goed de werking in de gaten houden. Ik heb nu de spray geprobeerd en ben ook zeer benieuwd naar de andere soorten. Zelf heb ik bijvoorbeeld geen factor 30 nodig, maar factor 10 ofzo, dus ik ga binnenkort maar eens op onderzoek uit.

“P20 zonnebrand” kopen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.