Persoonlijke sieraden
Fashion,  Review

Persoonlijke sieraden, een ketting met Daan zijn foto.

Als ik naar mezelf kijk, dan ben ik wel een echt sieraden meisje. Ik houd niet echt van gouden sieraden, maar ben wel heel dol op zilver. Wat ik helemaal geweldig vind, zijn persoonlijke sieraden en daar vertel ik je in deze blog meer over.

Persoonlijke sieraden

Ik ben dus dol op persoonlijke sieraden, toen ik de kans kreeg om een persoonlijk sieraad uit te zoeken, zei ik dan ook geen nee! Ik heb gekozen voor een ketting met een mooie hanger met daarop Daan zijn foto! Op de achterkant heb ik zijn naam, geboortedatum, tijd, gewicht en lengte laten graveren. Het is eigenlijk een soort van geboortekaartje op een hangertje geworden.

Keuze voor persoonlijke sieraden

Er zijn een heleboel soorten persoonlijke sieraden waar je voor kunt kiezen. Zo kan je dus kiezen voor een gegraveerde hanger, denk bijvoorbeeld aan een gegraveerd hartje, maar ook voor een gegraveerde ring. Er zijn sieraden waar je een tekst in kan laten graveren, maar je hebt dus ook de mogelijkheid om sieraden te personaliseren met je eigen handschrift, foto, tekening of vingerafdruk. Persoonlijker kan toch bijna niet? Naast gepersonaliseerde sieraden voor volwassenen, kan je ook kiezen voor iets voor je kindje. Denk bijvoorbeeld aan die leuke armbandjes voor kinderen met hun naam erop, of รฉรฉn voor baby’s met hun naam erop.

Persoonlijke sieraden, leuk om te geven of te krijgen

Je kunt jezelf natuurlijk verwennen met zo’n prachtig sieraad, maar het is ook erg leuk om hem weg te geven (of te krijgen). Dat kan bijvoorbeeld op een verjaardag, voor een jubileum, voor een pasgeboren kindje of voor een lieve moeder, voor een lieve vriendin, Moederdag of Vaderdag. Er zijn zo ontzettend veel gelegenheden te bedenken wanneer je persoonlijke sieraden kunt geven, eigenlijk kan het altijd!

Enthousiast geworden?

Ik was al super enthousiast over al deze prachtige manieren om een persoonlijk sieraad te maken, ben jij ook enthousiast geworden? Ja? Dat vind ik leuk! Hieronder vind je een super leuke winactie waar je aan mee kunt doen. Je leest er wat voor leuke ring ik weg mag geven en je kan er alle specificaties van terug vinden door even door te klikken naar de website van “Geefeenpersoonlijkcadeau“. Zij maken deze winactie namelijk mogelijk!

Fijne klantenservice

Nog even een goed woordje voor de klantenservice van “Geefeenpersoonlijkcadeau” trouwens. Ik zou mezelf niet zijn als ik weer eens moeilijk deed ๐Ÿ˜‰ . Niet in vervelende zin hoor (hoop ik), maar ik vroeg mij af of mijn wensen mogelijk waren. Ze hebben een Whatsapp klantenservice, wat ik zelf heel prettig vond. Ik kon een een voorbeeldje sturen van mijn wensen en ik kreeg er direct feedback op, super handig!

WINNAAR – Aan dit artikel was een winactie gekoppeld.
Deze winactie is gesloten en de winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

37 Comments

 • Leonie K.

  Wat is je ketting gaaf!! Een prachtig sieraad. Ik heb zelf geen persoonlijke sieraden, maar zou wel graag een ring willen met de naam van mijn kindje! Ik doe dus graag mee met de winactie.

 • Gea

  ?WoW !
  Heel graag geef ik dit aan mijn lieve dochter die as woensdag uitslag krijgt van haar examen .
  Ik zou haar dit als harde werken, dit cadeau geven.
  Mooi uniek en persoonlijk cadesu

 • Nienke

  Ik doe graag mee voor mijn zus, die 2 weken geleden moeder is geworden van haar eerste zoon. Ik weet zeker dat ze met veel plezier een ring met de naam van dit prachtige kereltje zou dragen.

 • Patricia Bouthisma

  Oh wat mooi allemaal zeg. Ik zou die ring erg graag willen winnen en dan kado geven aan mijn vrouw. Ze is mantelzorgster van mij en onze twee zoontjes (van wie ze bonusmamma is). Ze heeft op op dit moment zelf ook niet al te makkelijk. Met deze ring wil ik haar laten zien dat er voor haar ben en dankbaar ben voor alles wat ze voor ons gezin doet.

 • Cindy Framke

  Wauw dat is gaaf! Ik ben in verwachting van ons 3e kindje en zou het super vinden om straks een mooi sieraad te dragen met de namen van mijn 3 dochtertjes. Dus als dat op de ring zou passen zou dat heel gaaf zijn. En dan aan de binnenkant iets van een tekst met the love between mother and daughters is forever

 • Marian van Trigt

  In deze Ring wil ik de 3 kleinkinderen hun namen en altijd omhouden. Philein. Elle en Rijk. prachtige ring met veel waarde wordt het dan het voor mij

 • Anna

  jaaa ik doe toch heel graag mee voor mezelf… heb de ring van mij en mijn ex weggedaan en ik zou heeel graag een nieuwe willen van mij en voor mij

 • Marianne S.

  Mijn man is vorige zomer zijn ring verloren tijdens het onkruid trekken. We hebben zal zo vaak gezocht maar de ring nog steeds niet gevonden.
  Deze ring zou een troost zijn op dit verlies. En ik zal er persoonlijk voor zorgen, dat hij geen ring meer draagt als hij in de tuin gaat werken.

 • Silvia Swart

  Ik zou de ring voor mezelf willen met de naam van mijn helaas overleden broer van 19 (15 jaar geleden door een auto ongeluk) om hem voor altijd op die manier dicht bij me te houdenโ€ฆ

 • Arianne

  Dit keer doe ik graag voor mezelf mee. De ringen die ik heb zijn inmiddels te klein. Weer een ring te kunnen dragen zou leuk zijn. Leuk aan deze ring vind ik dat het gepersonaliseerd kan worden. Ik zou dan een tekst in willen laten graveren dat me moed en motivatie geeft.

 • Michael Bouwman

  Geweldig leuk en een super kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Is een topvrouw met het hart op de goede plaats. Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem zelf te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient.

 • Paula voorwinden

  wat gaaf! Deze ring zou ik mijn lieve beste vriendin gunnen, die altijd voor mij klaar staat, en nu ze zelf in het ziekenhuis ligt wel een opvrolijker kan gebruiken! Het is haar zo gegund! โค

 • Will

  Wat een geweldig mooie ring.
  Draag op het moment een klein zilveren kinderringetje met hartjes.
  Daar ben ik ook erg aan verknocht, maar zou nu wel eens een echte ring willen om mijn vinger.
  Graag doe ik mee met deze winactie.
  Ik heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Heb alleen geen Facebook en Instagram.
  Hoop mee te kunnen doen.

 • amanda vd broek

  Het zou prachtig zijn om een ring te kunnen dragen met de 2 namen van mijn dochters (Ilse en Lisa). Aan mijn andere hand een trouwring dus dan zou het helemaal compleet zijn ?

 • Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor mijn moeder, om de namen van de kleinkinderen in te zetten.
  Zou ze prachtig vinden, ik doe graag voor haar mee.

 • Jade

  Helaas kan ik niet voor je liken en delen, want sinds kort heb ik geen social media meer. Toch zou ik graag meedoen in de loting voor de tienerdochter van mijn overleden vriendin. Een mooie tekst moet ik nog verzinnen, maar in ieder geval haar moederโ€™s naam binnenin.

 • Ilona

  Dat zou ik heel graag willen winnen!
  Voor mezelf, gewoon omdat ik ook dol ben op zilverโ€ฆ Ook ik ben niet van het goud.
  En zoโ€™n gepersonaliseerde ring zou ik met trots dragen!!

 • Klara

  Wauw wat mooi! Ik ben ook meer van het zilver en doe graag mee om deze mooie ring te winnen! Al ik win zou ik er de naam van mijn kindje in zetten!

 • Marleen

  Wat een dierbaar sieraad! Ik zou hem niet eens om durven doen ? Toch doe ik graag mee voor die prachtige ring, ik zou de naam van mijn ouders erin laten graverenโ€ฆ Ze zijn er helaas niet meer, maar zo draag ik ze altijd met me mee.

 • Sabrina Zijlstra

  ik doe graag mee voor een ring, voor mijzelf… met de 1 letters van de namen van mijn dochters. gewoon omdat zij het belangrijkste in de wereld zijn <3

 • Natasja van Bokhorst

  Deze ring zou ik graag cadeau geven aan mijn zusje. Aan de buitenkant de tekst A Shining Star en dan aan de binnenkant de namen van twee dierbare personen die haar heel dierbaar waren. de tekst aan de buitenkant heeft dan 2 betekenissen. Mijn zus zelf is een stralende ster in et dagelijks leven en het verwijst dan ook naar de geheime binnenkant die zij alleen weet

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.