][ Review ][ Panasonic staafmixer ][

Review Panasonic Staafmixer

Een hele tijd geleden schreef ik al op de Facebookpagina dat ik een Panasonic staafmixer mocht testen. Ik heb jullie toen een review beloofd, maar hij bleef maar liggen. Het werd nu echt wel tijd dat hij online kwam dus bij deze! 😉

PANASONIC MX-S401SXE

De Panasonic staafmixer MX-S401SXE werd thuis gestuurd en ik mocht hem een maand lang testen. In deze blog vertel ik je alle ins-en-outs over deze staafmixer.

Specificaties

Vermogen 800 watt
Bladmes 4 bladen (2 hoofd-snijbladen + 2 roer-snijbladen)
Werking Schakelaar & knop
Snelheidsregeling 3 bedrijfsmodi (hoog/pulse/laag)
Vaatwasmachinebestendig Ja
Stroomonderbreker Ja
Dubbelactie schakelaar Ja
Kinderslot Ja
Hakmolen Ja
Garde Ja

Accessoires: messenhouder, beker, kwast met spatel

Afmetingen (LxBxH);

Blender 423 × 65 × 74mm
Hakmolen 419 x 139 x 139mm
Garde 467 x 64 x 73mm

Netto gewicht: 6,5 kg

De testresultaten

Design

De Panasonic staafmixer heeft een modern design. Hij past met zijn zwart/chromen look in heel veel keukens. Nu is een design voor mij niet doorslaggevend, maar ik vind het altijd wel prettig als het bij de rest van mijn keuken past. Alle onderdelen waren makkelijk en goed schoon te maken, dat is iets wat in mijn ogen ook zeer belangrijk is.

Werking

Natuurlijk heb ik de staafmixer heel goed uitgetest. De meegeleverde accessoires zijn ideaal. In de maatbeker kan je precies de hoeveelheden afmeten en met de spatel kan je alle inhoud makkelijk uit de maatbeker en de hakmolen halen. De bescherming over de messen van de blender vind ik persoonlijk erg fijn, zeker met een kind in huis.

De garde en de blender zijn makkelijk op houder te plaatsen. Bij het gebruik moet je bovenop de houder een knop indrukken en aan de zijkant. Dit was even wennen, maar qua veiligheid wel heel fijn. Veiligheid staat bij mij hoog op het lijstje.

Alle messen zijn goed scherp en hakken en blenderen alle zo klein als je maar wilt.

Mijn mening

Ik ben heel erg positief gestemd over de Panasonic staafmixer MX-S401SXE. Een prachtig design, veilig en een prima werking. Het was jammer dat ik er na een maand weer afscheid van moest nemen. Nu heb ik op dit moment nog een goede staafmixer, maar als die straks kapot is, dan weet ik het wel 😉

Deze blog bevat een affiliatelink. Deze blog is geen gesponsorde blog.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.