][ Review ][ Sony HT-SF200 – Soundbar ][

Sony HT-SF200 – Soundbar

Een tijdje geleden schreef ik al op de Facebookpagina dat ik een Sony HT-SF200 – Soundbar mocht testen. Ik heb jullie toen een review beloofd, dus bij deze! 

Sony HT-SF200 – Soundbar met ingebouwde subwoofer

De Sony HTY-SF200-Soundbar werd thuis gestuurd en ik mocht hem een maand lang testen. In deze blog vertel ik je alle ins-en-outs over deze soundbar.

Specificaties

Algemeen

Afmetingen (lxbxh) 580 x 64 x 95 mm
Gewicht 2,3 kg.
Muurbevestiging Ja
Afstandbediening Ja

Zonder ingebouwde mediaplayer en niet te bedienen met de smartphone.

Luidspreker opties

Aantal kanalen 2,1
Subwoofer Ingebouwde subwoofer
Vermogen 80 watt

Aansluitingen

Bluetooth Ja, 10 meter bereik.
Wi-Fi Nee
HDMI-ingang Nee
HDMI-uitgang Ja, 1
HDMI-ARC Ja
Optische ingangen Ja, 1
Optische uitgangen Nee
USB aansluitingen Ja, 1
Netwerkaansluitingen Nee
Koptelefoon aansluiting Nee
Ingebouwde kaartlezen Ja, USB
Antenne Nee

Sony HT-SF200 – Soundbar

De testresultaten

Design

Een kleine, maar praktische soundbar met ingebouwde subwoofer. Hij is straks vorm gegeven, waardoor hij eigenlijk overal kan staan/hangen. Met zijn afmetingen van 580 x 64 x 95 mm (lxbxh) en zijn gewicht van maar 2,3 kilo is hij ook nog eens makkelijk te verplaatsen en je hebt niet je hele kamer vol met speakers staan.

Werking

De soundbar was heel makkelijk aan te sluiten. Onze televisie heeft bluetooth en de soundbar ook, dus de verbinding was zo gemaakt. Als je geen bluetooth op je televisie hebt, dan kan je hem ook via een kabeltje aansluiten.

Er is een afstandbediening meegeleverd, maar wat ik wel mis is een bedieningsdisplay. Als je op de afstandbediening drukt, dan zie je niet dat er instellingen veranderen. Het is vervelend, maar ik moet wel zeggen dat wij er snel aan gewend waren.

Mijn mening

Ik ben heel erg positief gestemd over Sony HTY-SF200-Soundbar. Onze geluidsbeleving is verbeterd en door zijn kleine maar mooie design past hij precies in ons interieur. Hij was makkelijk aan te sluiten en werkt verder ook helemaal naar behoren. Wat ik jammer vind is dat er geen bedieningsdisplay op zit, maar als je eraan gewend bent, dan is er prima mee te werken. In vind het zeker een aanrader! Zonder een kamer vol met boxen hebben wij toch een mooiere geluidsbeleving.

Bestel de “Sony HTY-SF200-Soundbar” hier.

 

Deze blog bevat een affiliatelink. Deze blog is geen gesponsorde blog.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.