Space Buddy, de ideale oplossing bij ruimtegebrek!
Lifestyle,  Review

Space Buddy, de ideale oplossing bij ruimtegebrek!

Of ik de Space Buddy wilde proberen? Deze vraag kreeg ik via de mail binnen tijdens onze vakantie. Natuurlijk wil ik de Space Buddy proberen! Ik kreeg een super mooi pakket met Space Buddy’s toegestuurd en ik kan je vertellen dat een groot deel van de Space Buddy’s al met volle tevredenheid in gebruik is genomen! In dit artikel vertel ik je meer over de Space Buddy vacuümzakken en ik heb een leuke kortingscode voor je!

Dankzij de Space Buddy bespaar ik enorm veel ruimte in de kasten en dat is enorm fijn! Zeker nu het einde van het kampeerseizoen nadert en alles vanaf de camping weer naar huis komt. Voor Daan heb ik een hele camping kleding set, welke standaard op de camping ligt. Nu ligt al die kleding dus thuis en wat is het fijn dat ik ze nu ruimtebesparend op kan ruimen!

Over de Space Buddy

Heb je ruimtegebrek bij het opruimen van je spullen? Space Buddy is je nieuwe vriend als het gaat om het oplossen van je ruimtegebrek. Er is een uitgebreide lijn van vacuüm opbergzakken, waardoor er altijd wel één is die bij je wensen past. Ze zijn enorm gemakkelijk in gebruik en besparen een heleboel ruimte!

Hoe werken de Space Buddy vacuüm opbergzakken?

Voor ieder wat wils, want er zijn verschillende formaten te krijgen van de Space Buddy. Er zijn zakken die je gemakkelijk mee op reis kunt nemen, kleine zakken voor kleinere kleding en grote zakken voor bijvoorbeeld je extra dekbedden. Ze zijn ontzettend gemakkelijk in gebruik, eigenlijk wijst het gebruik zich vanzelf, maar mocht je er even niet uitkomen dan zit er een duidelijke handleiding bij.

Space Buddy mee op reis. Vacuüm zakken ken je waarschijnlijk wel. Alles in de zak, stofzuiger erop en klaar! De vacuüm zakken voor mee op reis werken net even anders. Je hebt natuurlijk niet altijd een stofzuiger in je koffer. Wanneer je kiest voor de travelset, dan heb je geen stofzuiger nodig. Je doet alles in de zak en laat dan langzaam de lucht eruit lopen, waarna je het geheel ook goed op kunt rollen.

De vacuüm zakken voor thuis werken wel met de stofzuiger. Alles wat je ruimtebesparend op wilt ruimen stop je in de zak. Je sluit hem goed af en vervolgens zet je de stofzuiger erop. Zoals je hieronder op de foto’s kunt zien scheelt het vacuüm zuigen echt enorm veel ruimte!

Spacebuddy in gebruik

Een product van Orangeshop.eu

Ken jij Orangeshop.eu al? Het is een webwinkel met allemaal unieke producten die het leven een stukje makkelijker maken. Ze hebben een enorm uitgebreid assortiment, waaronder ook de Space Buddy!

Naast een enorm breed assortiment is Orangeshop.eu volop bezig met duurzaamheid. Dat is iets waar ik heel blij van wordt! Een voorbeeld is dat het voor kan komen dat je een pakketje ontvangt in een hergebruikte doos. Heel goed voor het milieu, want waarom zou je een gebruikte doos die nog goed is weggooien? Niet alle dozen kunnen hergebruikt worden. Dozen die niet opnieuw gebruikt kunnen worden gaan in de shredder en zullen als opvul materiaal dienen, zodat je producten goed beschermd zijn tijdens het versturen.

Mijn ervaring met Space Buddy

Voor het schrijven van deze review ontving ik van Orangeshop.eu verschillende sets, je ziet ze allemaal op de foto bovenaan dit artikel. Ondertussen is een groot deel al in gebruik en ik ben er enorm tevreden over! Waar ik vier of vijf big shoppers aan camping kleding voor Daan had, is dat dankzij de vacuüm zakken hooguit anderhalve big shopper geworden. De verschillende zakken kan ik gemakkelijk stapelen en zo besparen wij enorm veel ruimte!

De grootste zakken heb ik nog niet in gebruik, daar wil ik de dekbedden in opbergen die op dit moment nog op de camping liggen. Dit doe ik normaal ook altijd in de zakken van een welbekende discounter, maar op de één of andere manier blijven die nooit vacuüm. In de zakken van Space Buddy heb ik meer vertrouwen, want de pakketten die ik een week geleden in de zakken heb opgeruimd, zijn nog steeds net zo vacuüm als toen ik ze opruimde.

Spacebuddy campingkleren

Asjeblieft, een kortingscode!

Enthousiast of nieuwsgierig geworden naar de vacuümzakken van Space Buddy? Met de kortingscode SPACEBUDDY10 ontvang je 10% korting op je aankoop in de Orangeshop.eu.

Gebruik jij graag ruimtebesparende producten? Zo ja, wat is voor jou een absolute favoriet?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.