][ Review ][ Sultana Spelt-Quinoa ][

Wie mij op Facebook volgt, heeft het vast wel al voorbij zien komen! Ik ben persoonlijk (dus niet voor de blog) geselecteerd om Sultana Spelt-Quinoa te testen! Het is leuk (en lekker) om te doen en ik vertel jullie er graag over in deze blog!

Wat kreeg ik?

Een grote met heel veel bubbeltjes plastic, zodat de koekjes heel zouden blijven. Er zat in;

* 5 verpakkingen Sultana Spelt-Quinoa & Cranberry
* 2 verpakkingen Sultana Spelt-Quinoa & Cranberry met een promotiewikkel
* 1 verpakking Sultana Spelt-Quinoa & Dadel
* Een folder, zodat ik jullie alles over dit product kan vertellen.

 

Over Sultana Spelt-Quinoa & Cranberry

Je kent ze vast wel, de Sultana fruitbiscuits. Ze bestaan al 85 jaar en is één van de populairste tussendoortjes in Nederland. De Sultana Spelt-Quinoa varianten zijn rijk aan vezels, die vezels zijn goed voor een gezonde spijsvertering. Daarnaast zorgen vezels voor een verzadigd gevoel na het eten, waardoor je niet naar extra tussendoortjes gaan snaaien. Als klap op de vuurpijl bevatten ze ook nog eens 30% minder suiker! Ze passen dus ook nog eens prima bij mijn nieuwe eetpatroon.

Wat vind ik er van?

De afgelopen week heb ik elke dag een pakje koekjes gehad. Ik nam er in de ochtend één bij de thee, in de middag één bij de thee en ‘s avonds nam ik de laatste.

Ik vind de koekjes erg lekker. Ze zijn lekker knapperig en ook qua smaak zijn ze goed. Doorgaan ben ik geen spelt of quinoa fan, maar deze koekjes zijn oprecht goed te eten. Daar speelt vooral het vleugje cranberry bij mee denk ik.

Wij hebben ook nog de dadel variant, maar daar ben ik geen fan van. Gelukkig zijn er hier twee mannen in huis die ze wel graag lusten! Daan vind beide varianten erg lekker. Hij krijgt natuurlijk geen heel pakjes, maar het is wel een lekker tussendoortje voor hem zonder al te veel suikers.

Test jij mee?

Wil jij de Sultana Spelt-Quinoa cranberry variant ook proberen? Dat kan! Ik ga er tien stuks uitdelen aan mijn lezers/volgers! Als je mee wilt doen, laat je het aan mij weten? Er zijn wel twee kleine voorwaarden;

  • Je moet hem zelf op kopen halen bij mij (in Veendam), want met versturen gaan ze helemaal kapot.
  • Laat je je mail adres achter, zodat je na het testen een aantal korte vragen kan beantwoorden?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.