Whisper De komst van Ari
Review,  Spelletjes & Speelgoed

Whisper De komst van Ari

We hebben nu een tijdje een Nintendo Switch en eerlijk is eerlijk, het is een ideaal ding! Binnenkort zal ik alle ins en outs over de switch met jullie delen, maar nu eerst even de aandacht voor Whisper De komst van Ari. Een spel voor op de Nintendo Switch (en tevens beschikbaar voor de PS4), wat ook voor jongere kinderen leuk is. Ik vertel je graag meer over de game!

Whisper De komst van Ari

Whisper De komst van Ari is eigenlijk een deel twee. In de zomer van 2018 kwam er namelijk al een ander deel uit van dit spel. De spellen zijn gebaseerd op de Stormwind film en de boekenreeks. In deze nieuwe game zijn er allemaal niet mogelijkheden om missies te voltooien! Liefhebbers van het eerste deel kunnen zich dus helemaal uitleven met dit nieuwe deel!

Whisper de komst van Ari
Bron: Bol.com

In het spel maak je kennis met Ari. Ze is een wees en ging van het ene naar het andere pleeggezin totdat ze bij het landgoed Kaltenbach kwam. Op het landgoed krijgt ze een hele fijne band met Whisper (Stormwind), een zwarte hengst. Whisper heeft een hele traumatische ervaring gehad (hij heeft een brand overleefd), waardoor hij zichzelf niet meer is. Als speler zijnde ben je Ari en moet je veel verschillende taken uitvoeren. Het doel is om Whisper te helpen herstellen van het trauma, zodat hij zijn krachten weer terug krijgt! Daarvoor moet je goed kunnen rijden en goed overweg kunnen met pijl en boog! Zowel lopend als wanneer je op de rug van een paard zit.

Kenmerken

  • Helemaal Nederlands ondertiteld, ook met Nederlandse schermtekst.
  • 5 verschillende hoofdmissies en 30 extra missies.
  • Mooie en onontdekte gebieden.
  • Nieuwe spannende mogelijkheden, zoals pijl en boog.
  • Nieuwe karakters staan klaar om je te helpen.
  • Er zijn veel verschillende beloningen en collectibles te vinden in de game.

Whisper is het perfecte spel voor paardenmeisjes! Het spel heeft diepgang en is spannend. De beeld en geluidkwaliteit is goed. Lukt het jou om op alle manier op het paard te rijden en de opdrachten uit te voeren?

Whisper De komst van Ari
Bron: Bol.com

Onze mening

Ik was natuurlijk niet de enige die dit spel graag wilde proberen. Ook mijn neefje en man stonden te trappelen, want een nieuw spel is natuurlijk altijd leuk om te proberen! De meningen waren nogal verdeeld thuis.

Mijn neefje kon het in รฉรฉn woord samenvatten: Saai!ย  Hij was dan ook al na 10 min. uitgespeeld, dus of dat echt een allesomvattende beoordeling is durf ik niet te zeggen.

Ook mijn man vond het spel niet spectaculair, maar nu moet ik ook zeggen dat hij over het algemeen hele andere spellen speelt. Over hoe het spel in elkaar zit is hij wel tevreden. Voor kinderen zit er voldoende diepgang in en de beeldkwaliteit en het geluid zijn prima in orde.

Zelf heb ik het spel met Daan gespeeld, aangezien het spel vanaf 3 jaar is zou hij het moeten kunnen spelen. Toch vond ik hem nog net wat te jong, in de zin van dat hij niet helemaal begreep wat hij moest doen. Persoonlijk vond ik het spel wel leuk om te spelen. Hoewel ik geen paardenmeisje en geen kind ben, was het best heel leuk om te spelen! Ik denk dat het spel vooral leuk is voor jongere kinderen die wel al snappen hoe ze de switch moeten besturen en zo ook zelfstandig het spel kunnen spelen. Dat wat oudere kinderen er snel op uitgekeken zijn dan kan ik begrijpen, maar het ligt natuurlijk ook maar net aan iemand zijn interesses.

Specificaties

Whisper, de komst van Ari
Bron: Bol.com

Game: Whisper De komst van Ari
Ontwikkelaar:
Uitgever: Mindscape
Aantal spelers: 1
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Release datum: April 2019
Platform: Nintendo Switch en Playstation 4


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Bol.com


 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.