Tijd voor een leuke babbel! 80 Praatkaarten kind
Ouderschap,  Review

Tijd voor een babbel! Praatkaarten voor een gesprek met je kind.

Tijd voor een babbel met je kind! Trek één van de 40 praatkaarten uit de doos en het gesprek kan beginnen. Een hele leuke manier om je kind beter te leren kennen. Met verrassende vragen en zeker weten ook verrassende antwoorden van je kind. De kaarten zijn opgedeeld in verschillende categorieën, waardoor je zelf een beetje kan sturen welke kant je op wilt. Meer over tijd voor een babbel met je kind lees je in dit artikel.

Lekker kletsen met je kind, soms komt dat heel spontaan, maar soms is een duwtje in de rug wel heel fijn! Zo is Daan niet echt een prater, maar ik vond het enorm verrassend hoeveel hij verteld als we de kaartjes erbij pakken. Op de één of andere manier komt hij dan helemaal los en hebben we samen de leukste gesprekken!

Tijd voor een leuke babbel! Praatkaarten kind inhoud

Tijd voor een babbel!

In dit super handige doosje zitten 40 praatkaarten met in totaal 80 vragen. Zowel op de voorkant als op de achterkant staan vragen in verschillende categorieën. Er staan hele uiteenlopende vragen op de kaarten, waardoor je veel verschillende leuke gesprekken kunt hebben samen. Thema’s waarin je vragen kan verwachten zijn;

  • Over jezelf
  • Vrienden
  • Familie
  • Doordenkers
  • School
  • Vrije Tijd

Door de vele verschillende thema’s is er altijd wel een onderwerp dat jullie leuk vinden om over te kletsen. Je kunt de kaartjes ook gebruiken als je nieuwsgierig bent naar een onderwerp waar je kind niet veel over verteld. Denk bijvoorbeeld aan vriendjes, dankzij de kaartjes kan je een heleboel te weten komen. Soms komen er verrassende antwoorden op de kaartjes.

Wat vinden wij van; Tijd voor een babbel!?

Zoals ik al vertelde is Daan niet echt een prater. Natuurlijk doen wij wel ons best om lekker met hem te babbelen, maar hij heeft snel zoiets van laat maar, ik heb er geen zin in. Tijd voor een babbel voelt een beetje als een spelletje, waardoor hij ineens wel over allerlei dingen verteld. Ik kan dus wel stellen dat wij het allebei heel erg leuk vinden om aan de hand van de kaartjes lekker te kletsen. Wat mij opviel was dat hij hele verrassende antwoorden gaf, ofwel antwoorden die ik totaal niet van hem verwacht had. Heel erg leuk! Het leuke is dat Daan de vragen ook aan mij stelde. Als het niet helemaal van toepassing was, dan verzon hij daar wel wat op.

Andere edities

Tijd voor een babbel is er ook in andere varianten! Zo is er een editie voor vriendinnen en een editie met kaartjes speciaal om met oma te kletsen. Ook verliefde stelletjes worden niet vergeten! Speciaal voor hen is er een editie met kaartjes die over romantiek gaan. Wil je nog wel een stapje verder gaan met de babbel met je partner? Kies dan voor tijd voor een sexy babbel, dit zijn pikante vraagkaarten voor koppels.

Wij zijn fan van “Tijd voor een babbel”, wat vind jij van dit concept?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.