][ Review ][ Walter Wallet ][

De Walter Wallet, een super handige kaarthouder! Ik kreeg er één en schrijf er graag een review over!

Walter Wallet

Bij het lezen van Walter Wallet wist ik niet goed wat het was, toch triggerde het mij om verder te lezen! Want wallet, portemonnee, ja dat past bij mij! Ik ben namelijk dol op portemonnees. Toch is het niet echt een portemonnee. Je kan er briefgeld in kwijt en een stuk of zeven pasjes, dus ideaal om mee te nemen! Ik kreeg de kleur fresh mint, waar ik heel blij mee ben.

Wat is het?

120x60De Walter Wallet is een houder om tot wel zeven pasjes in te bewaren en er is een vakje voor papier geld. Het schijnt dat een gemiddelde persoon ongeveer zeven pasjes heeft, maar ik ben niet gemiddeld volgens mij! Met al mijn pasjes, klanten kaarten en pasjes van Daan is hij zo vol. Ik moest dus even goed nadenken welke pasjes ik veel gebruik en altijd bij me wil hebben. Volgens mij heb ik een goede selectie gemaakt; bankpasje(s), rijbewijs, bonuskaart, kruidvat klantenkaart, dierentuin abonnement en ziekenhuis pasje. In het hoesje van mijn telefoon kan ook eventueel ook nog wat kwijt en bij twijfel neem ik lekker mijn portemonnee mee.

Hoe werkt het?

Dat is een beetje moeilijk uit te leggen, maar gelukkig zat er een goede beschrijving bij en met behulp van de video over de Walter Wallet was het helemaal duidelijk! Ik zou zeggen bekijk de video even en oordeel zelf.

468 x 60

Conclusie

Mijn conclusie is dat de Walter Wallet mooi vorm is gegeven, er een ruime keuze is in kleuren/materialen en het een goede prijs/kwaliteit is. Ik vind het een origineel cadeautje om weg te geven aan zowel mannen als vrouwen, of gewoon lekker voor jezelf natuurlijk!

300x250


Deze blog bevat gesponsorde producten en affiliatielinks.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.