Samenwerken

Op zoek naar een leuke samenwerking? Die mogelijkheid is er zeker bij Happinessfromme.com! Ik vind het namelijk super leuk om mijn lezers op de hoogte te stellen van de nieuwste nieuwtjes, attent de maken op nieuwe adressen op het web of kennis te laten met nieuwe producten! Samenwerken kan op verschillende manieren, hieronder vindt u de mogelijkheden! Mocht u nu zelf een ander leuk idee hebben, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag van u!

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over de tarieven? Dat kan door een mail te sturen naar nadia@happinessfromme.com of vul dit formulier in. Voor aanvragen geldt overigens wel dat Happinessfromme.com niet verplicht is om aan verzoeken te voldoen. Ik stel het op prijs wanneer u na ontvangst van mijn tarievenkaart laat weten of u een samenwerking ziet zitten, zodat we e.e.a. op elkaar af kunnen stemmen.

Mogelijkheden samenwerken

Review

Reviewen vinden wij super leuk! Op Happinessfromme.com deel ik graag mijn mening over -nieuwe- producten. Een review beslaat minimaal 400 woorden en bevat altijd zelf gemaakte foto’s! Een review deel ik indien gewenst ook op Social Media. Afhankelijk van de waarde van het te reviewen product kan er een aanvullende vergoeding gevraagd worden.

Happinessfromme.com
t.a.v. Nadia Lahpor-Hesse
Boven Westerdiep 25
9641 LA Veendam

Review in combinatie met een winactie

Uiteraard is het ook mogelijk om een winactie te organiseren op Happinessfromme.com. Bij een winactie vind ik het het leukste om een review in combinatie met een winactie te plaatsen. (U levert minimaal 2x het artikel aan. Voor de winnaar(s) en één voor mij om te reviewen! De artikelen die ik ontvang voor een review worden NIET geretourneerd.) Op deze manier kan ik goed mijn eigen mening verwoorden en ook zelfgemaakt beeldmateriaal toevoegen. Ook bij een winactie bevat het artikel minimaal 400 woorden, zelfgemaakte foto’s en wordt er aandacht aan besteed op social media. Een samenwerking met Happinessfromme.com, mogelijkheden en voorwaarden om er een geslaagde samenwerking van te maken!

De looptijd van een winactie is gemiddeld 10 dagen. Ik respecteer de privacy van de winnaar en zal zijn/haar naam dan ook niet online publiceren. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijke mail. Na het sluiten van de winactie blijft de blog online staan, maar wordt het gedeelte van de winactie verwijderd. Afhankelijk van de waarde van het te reviewen product kan er een aanvullende vergoeding gevraagd worden.

Sponsored Story

Bent u niet op zoek naar een artikel waarin promotie voor u gemaakt wordt, maar wilt u wel werken aan uw linkbuilding? Dan is een sponsored story een goede keuze. Bij een sponsored story verwerk ik uw link op een natuurlijk manier in de tekst zonder verder op uw product/bedrijf in te gaan. Voor een sponsored story hanteer ik een vaste prijs, maar indien u meerdere sponsored story’s af wilt nemen, dan is er een mooie korting mogelijk. Een sponsored story bestaat uit minimaal 400 woorden en bevat maximaal 2 externe linkjes (naar één en dezelfde website). Daarnaast ben ik er vrij in om 1 externe niet concurrerende link en 1 interne link op Happinessfromme.com toe te voegen. Ik zorg ervoor dat het bericht SEO technisch in orde is en indien gewenst kan het artikel op social media gedeeld worden.

Advertorial

Een advertorial op Happinessfromme.com is ook mogelijk. Bij een advertorial ga ik in tegenstelling tot een sponsored story wel verder in op uw product/bedrijf in. Ik benoem uw product/bedrijf duidelijke en kan eventueel één of twee door u aangeleverde afbeeldingen in de advertorial verwerken. Voor een advertorial hanteer ik een vaste prijs, maar indien u meerdere advertorials af wilt nemen, dan is er een mooie korting mogelijk. Een advertorial bestaat uit minimaal 400 woorden en bevat maximaal 2 externe linkjes (naar één en dezelfde website). Daarnaast ben ik er vrij in om 1 externe niet concurrerende link en 1 interne link op Happinessfromme.com toe te voegen. Ik zorg ervoor dat het bericht SEO technisch in orde is en indien gewenst kan het artikel op social media gedeeld worden.

Gastartikel

Heeft u zelf een super tof en uniek geschreven artikel, passend bij Happinessfromme.com, dat u op mijn website wilt plaatsen? Dat kan zeker, maar houd daarbij wel rekening met een aantal eisen van mijn kant. Het artikel moet dus echt uniek geschreven zijn en bevat maximaal 2 externe linkjes (naar één en dezelfde website). Daarnaast ben ik er vrij in om 1 externe niet concurrerende link en 1 interne link op Happinessfromme.com toe te voegen. Als laatste punt wil ik nog benoemen dat het artikel naar mijn maatstaven geschreven moet zijn en dat als dit niet het geval is, ik het artikel naar mijn maatstaven aan pas (uiteraard hebben wij hierover dan contact met elkaar).

Linkplaatsing

Heeft u een artikel op Happinessfromme.com gevonden waarin u wel een link zou willen plaatsen? Dat kan uiteraard! Neem even contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Banner

Wilt u een banner plaatsen op Happinessfromme.com? Ook dat is mogelijk en wel in de sidebar. Neem even contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Een samenwerking met Happinessfromme.com, mogelijkheden en voorwaarden om er een geslaagde samenwerking van te maken!

Persbericht

Wilt u mij een (pers)bericht sturen? Super tof, want ik blijf graag op de hoogte! Ukunt ze vrijblijvend sturen naar nadia@happinessfromme.com

Afhankelijk van de inhoud van het persbericht, kan er een redactionele vergoeding gevraagd worden.

Is het onderwerp/artikel/product/verzoek van toepassing op kinderen? Er is hier thuis een proefkonijn aanwezig (2015)! Artikelen voor andere leeftijden schrijf ik natuurlijk ook graag, daarvoor gebruik ik mijn eigen ervaring. Voor het reviewen van artikelen, het bezoeken van evenementen of het schrijven vanuit ervaringsdeskundigheid zijn nog een aantal kinderen beschikbaar in verschillende leeftijden (2010(2x),2013,2014,2015,2019).

Voorwaarden

Bij een samenwerking zijn een paar algemene voorwaarden;

 • Blogs bevatten altijd minimaal 400 worden en er wordt rekening gehouden met een goede SEO van het bericht.
 • Afbeeldingen die ik gebruik zijn zelf gemaakt, of verkregen via Pexels, Pixabay of Canva. Deze kunnen natuurlijk ook door een samenwerkende partij aangeleverd worden.
 • Bij een samenwerking worden één of twee linkjes opgenomen (naar één en dezelfde website). Tegen een meerprijs kunnen er in overleg meerdere linkjes geplaatst worden.
 • Indien een blog gesponsord of betaald is, dan vermeld ik dit altijd onderaan de blog in een afbeelding.
 • Artikelen blijven op Happinessfromme.com staan, zolang de blog bestaat. Echter worden de linkjes wel na één jaar verwijderd. Liever een permanente link? Dat is tegen een meerprijs* mogelijk, geeft dit wel duidelijk aan in onze communicatie.
 • Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en ingeschreven bij de KvK onder nummer 73544523.
 • Betalingen dienen binnen 14 dagen na de factuurdatum voldaan te zijn op het aan u doorgegeven rekeningnummer. Indien dit niet het geval is, zullen er extra kosten in rekening gebracht worden.

Waarom samenwerken met Happinessfromme?

U heeft natuurlijk een ruime keuze uit blog’s waarmee u kunt samenwerken. Waarom zou u juist met mij samen moeten werken?

 • U heeft altijd met mij persoonlijk contact. Er zijn dus geen tussenpersonen of andere medewerkers bij Happinessfromme.com betrokken.
 • Happinessfromme.com heeft een brede doelgroep, waar heel veel onderwerpen bij passen zonder de doelgroepen uit het oog te verliezen. 
 • Ik zal niet snel een korte blog plaatsen, dit past niet bij mij. Blogs zijn dan ook altijd meer dan 400 woorden, gemiddeld rond de 500 woorden.
 • Bij het schrijven van een artikel houd ik er rekening mee dat het artikel SEO technisch in orde is.
 • Als er een duidelijke en snelle communicatie is, kan een blog snel geplaatst worden. Binnen een week zou dan goed mogelijk zijn.
 • Alle blogs worden indien u dat wenst geplaatst op Facebook en Instagram (wanneer relevant kan er ook een pin op Pinterest geplaatst worden).

 Bekijk hier reeds achtergelaten Testimonia!

Mediakit

Uiteraard beschikt Happinessfromme.com ook over een mediakit! Hiervoor verwijs ik je graag door naar de pagina “Mediakit“.

Contact

Wilt u contact met mij opnemen naar aanleiding van een eventuele samenwerking? Bent u benieuwd naar mijn tarieven? Of heeft u nog vragen / wilt u iets kwijt? Neem dan gerust contact met mij op. Dit kan door een e-mail te sturen naar nadia@happinessfromme.com .

 

* Waarom moet ik meer betalen als ik een permanente link wil? Dat is eigenlijk heel simpel. Happinessfromme.com maakt nog steeds ieder jaar een groei door wat betreft de website statistieken. Uw link zal in de loop der tijd dus ook steeds meer waard worden. Om deze reden hanteer ik een meerprijs indien u uw link langer dan één jaar op de website wilt hebben.