Film || Duck Duck [+Win!] [Gesloten]

Duck Duck

Film || Duck Duck [+Win!] [Gesloten]

Filmpje kijken? Afgelopen week is de DVD van Duck Duck uitgekomen… Wij gaan hem binnenkort kijken! Ik ben erg benieuwd wat Daan ervan gaat vinden. De recensie volgt dus later… Het leuke is, ik mag 2 dvd’s weg geven, hoe leuk is dat? Wat je moet doen om kans te maken, dat lees je onderaan deze blog.

Duck Duck

In Duck Duck maken we kennis met Ben, een uitbundige gans die liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht vertoont dan dat hij zich druk maakt om anderen en de jaarlijkse vogelmigratie. Maar dan worden de kleine eendjes Mo en Vie per ongeluk door Ben gescheiden van hun vlucht. Machteloos vragen de eendjes Ben om hulp, maar die zit niet op zulke kleine lastpakken te wachten. Ben moet echter zijn plannen bijstellen als hij per ongeluk zijn vleugel verwondt, en zelf ook niet meer meekan met de vlucht. Er zit niets anders op dan samen op pad te gaan.Tijdens hun tocht staan Ben en de eendjes voor de ene na de andere obstakel en ontmoeten ze ook een hoop nieuwe vrienden. Wanneer de sluwe kat Banzou in de gaten krijgt dat de gewonde gans en kleine eendjes compleet weerloos zijn, opent hij de jacht op die lekkere hapjes. Tijdens hun reis komen Ben, Mo en Vie erachter dat ze elkaar meer nodig hebben dan gedacht en zien ze in hoe belangrijk familie is!

Duck Duck kijken

De DVD van Duck Duck is al te bestellen via deze link. Daarnaast is Duck Duck ook on demand te zien via bijvoorbeeld Itunes en Pathé thuis. Ideaal voor als je niet een hele verzameling dvd’s in je huis wilt hebben!.


Winactie !

Duck DuckIn samenwerking met Triple P Entertainment mag ik twee DVD exemplaren van deze leuk film verloten onder mijn lezers!

 • Laat onder dit berichtje op de blog een reactie achter en beantwoord daarin de volgende vraag: “Ben houdt van uitsloverige kunstjes in de lucht. Stel dat jij (of vraag het aan je zoon/dochter) kon vliegen, wat voor kunstjes zou jij dan doen?“ Zonder reactie onder deze blog kan je niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
 • Like Happinessfromme op Facebook. (Heb je geen FB, laat dit dan even in je reactie weten, uiteraard mag je gewoon meedoen!)
 • Like en/of deel de post van deze winactie op Facebook (een duimpje of hartje geven is ook lief).
 • Tag op Facebook & Instagram al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs! Dit is niet verplicht, maar natuurlijk wel leuk om te doen 🙂 .
 • Like Happinessfromme op Instagram | Bloglovin | Pinterest | Dit is niet verplicht, maar ik kan het wel enorm waarderen!

De winactie loopt t/m 30 november 2019. De winnaars van deze winactie worden zsm bekend gemaakt op de blog. Ze krijgen ook een persoonlijk mailtje (deze kan in de spam komen, dus hou die in de gaten!). Graag binnen 7 dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar gekozen.

Heel veel succes iedereen!

Ben je benieuwd hoe een winactie in zijn werk gaat? Ik heb er een stukje over geschreven! Je kunt hem hier even doorlezen.
Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.


De winnaars van de DVD zijn bekend!
Gefeliciteerd Baukje (de Haan) en Ipie (Oudshoorn)!
Ik stuur jullie een mailtje, willen jullie die zsm beantwoorden?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


44 thoughts on “Film || Duck Duck [+Win!] [Gesloten]

 1. Ik loot heel graag weer mee voor mijn zoontje Daley. Als hij kon vliegen dan zou hij salto’s maken in de lucht 😁 en dat lekker tussen de wolken

 2. Ik zou iedereen verbazen met dat ik kan vliegen. Op de straat rennen en dan eensklaps omhoog vliegen. En iedereen kijkt verbaast naar boven. Dan zou ik laten zien wat ik kan. Dubbele loupings maken en van dak naar dak vliegen en dan voor de voeten van de mensen die ik ken, netjes landen op straat.
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel eens gedroomd heb dat ik kan vliegen en iedereen met verbazing naar boven keek. Ik voelde het ook als vliegen. Raar gevoel eigenlijk. En wat voor kunstjes ik dan nog meer zou maken, ja dat zie ik wel als ik vlieg.
  Heel graag doe ik mee voor deze grappige dvd.
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.

 3. Als mijn dochter zou kunnen vliegen dan zou ze rakelings over iedereens hoofd heen vliegen om mensen te laten schrikken. Dat vindt ze grappig…

 4. Wat lijkt me dit een leuke film! Wat ik zou doen? Gho, eigenlijk nog niet over nagedacht, maar ik zou dan dwars willen vliegen tussen bergen en kliffen 😉 Ook gedeeld op FB 😉

 5. Wat een geweldige leuke prijs is dit weer en helemaal leuk natuurlijk dat wij daar een kansje voor kunnen wagen!
  Als ik kon vliegen zou ik willen zweefvliegen, maar ook proberen om zo lang mogelijk op een plek te stil te hangen, zodat mensen vanaf de grond verbaast zijn en er niet achter komen wat dat toch is daar in de lucht is en zolang op een plaats en niet beweegt!

 6. ik zou wel willen blijven zweven in de lucht en kijken naar al het moois wat ik van daaruit kan zien.

  Super leuke actie en ik doe heel graag mee zonder fb.

 7. Onze zoon zit op basketbal en als hij kon vliegen zou hij heel graag met een dubbele salto willen dunken!! 😀
  Wat zou dat een mooi gezicht zijn!
  Ik heb geen facebook dus hoop dat we een kans hebben….duimen maarrr…

 8. Mijn zoon zou graag willen vliegen, en salto’s in de lucht maken net zo als op de trampoline.
  Doe erg graag mee voor de kinderen, heel erg leuke film.
  Groetjes Anneliese

 9. Ik zou denk ik heel erg vaak over de kop gaan vliegen en daarna een duikvlucht maken.
  Ik doe graag mee met de winactie. De.film lijkt me erg leuk.

 10. Kunnen vliegen als een vogel, dat zou gaaf zijn! Ik zou vliegensvlug mijn familie in Fryslan kunnen bezoeken, eindeloos genieten van alle mooie overviews vanuit de lucht en me laten meewaaien met de wind. Daarnaast lijkt een snoekduik maken me kicken, dus dat zou ik ook veelvuldig doen

 11. Als zou kunnen vliegen fan vloog ik recht omhoog en dan in een fall zo recht naar beneden schieten. Ik voel nu al de samentrekking in mijn maag. De kriebel de spanning. Deze die je ook voelt in een kermisattractie of als je met snelheid over een heuvel heen rijd. Ja die kleine stoot adrenaline, die doet het hem. Ik ga voor vallen naar beneden. ik denk dat iedereen met de handen voor de ogen staan. Ze weten wat voor stuntelkampioen ik ben.

 12. Wij zouden naar Malta vliegen want daar woont onze zus met haar kindje….onze kinderen zien hun veel te weinig…..Wij loten graag mee voor deze dvd.

 13. Vliegen op zich is al een kunstje als mens zijnde….maar ALS ik dat kon zou ik me naar beneden laten storten en als ik BIJNA beneden ben, weer omhoog vliegen.
  Maar wat me het ALLERGEWELDIGST lijkt is bij mensen naar binnen kijken 🙃… ongegeneerd op een lantaarnpaal of dakgoot gaan zitten en naar binnen turen op een flat of bovenverdieping …dat kan dan gewoon 🤣🐦

 14. Als Ruben (6) zou kunnen vliegen dan vloog hij voor even naar de hemel.
  Hij zou dan zijn oude opa en de honden van zijn opa en oma een kus brengen.
  Daarnaast zou hij net als zijn grote voorbeeld Spider-Man mensen redden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...
%d bloggers liken dit: