|| Recensie || Jungle the Bungle

Jungle the Bungle

|| Recensie || Jungle the Bungle

Jungle the Bungle, “het avontuur van de zwaartekracht”. Een boekje dat mij heel erg heeft verrast! Waarom? Dat lees je in deze blog.

Jungle the Bungle, “het avontuur van de zwaartekracht”.

“Koester die magische momenten, zoals een verhaaltje voor het slapen gaan.”
“Cherish those magical moments, such as reading a bedtime story.”

Het verhaal

Jungle the BungleIn het avontuur van de zwaartekracht gaan de dieren van Jungle the Bungle samen op avontuur en ontdekken ze per toeval met een plons in het water wat zwaartekracht is.

De personages

En groep vriendjes wonen samen in het Jungle the Bungle bos. De vriendengroep bestaat uit de lieve luiaard (the friendly sloth), Fanti de olifant (Fanti the elephant), Kakkie de kaketoe (Kakkie the cockatoo), Monito de Aap (Monito the monkey) en Shilly de schildpad (Shilly the turtle).

Het concept

Het is een vrolijk voorleesverhaal in het Nederlands en in het Engels waarin kinderen op een grappige manier leren over zwaartekracht. Kinderen tussen de 0 en 6 jaar pikken snel nieuwe talen en klanken op. Doordat het boekje tweetalig is, worden hun hersenen dus op een speelse manier gestimuleerd om een nieuwe taal te leren.

Voor wie?

Het is een er leuk boekje voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. Al moet ik zeggen dat ik het ook geschikt vind voor wat oudere kinderen. Vanaf een jaar of zes leren de meeste kinderen zelf lezen en kunnen ze het boekje dus zelf lezen in zowel het Nederlands als het Engels. 

1 boek kado

Bron: Jungle the Bungle

De mening van Jungle the Bungle is dat ieder kind in de wereld recht heeft op plezier en educatie. Het is één van de pijlers van Jungle the Bungle. Daarom geven ze bij ieder verkocht product een boek kado aan een kansarm kind. Ieder jaar laten ze via deze website en social media weten aan welk goed doel zij de boeken zullen schenken. Dus mocht je tot aankoop overgaan, weet dan dat je daarmee niet alleen je eigen kind maar ook een ander kind een plezier doet!

 

Een top boekje met een leerzaam verhaal en leuke dieren in de hoofdrol
die de hersenen van je kindje stimuleert.

 

Ik ben echt super enthousiast over dit boekje, ik niet alleen trouwens, ook Daan is er helemaal weg van! Het is een leerzaam verhaal over de zwaartekracht en een avontuur dat beleefd wordt door een groep dieren vrienden. Dieren doen het hier altijd goed en ook nu weer. Het leuke is dat Daan de Engelse woorden na probeert te zeggen, ik merk dat hij het echt wel interessant vindt! Wij zijn super blij met dit boekje en vinden het zeker een aanrader. Het is een leerzaam verhaal dat de hersenen stimuleert voor een goede prijs en je steunt een goed doel! Wat wil je nog meer?

Specificaties

Jungle the Bungle - Avontuur van de zwaartekracht
Bron: Bol.com

Titel: Het avontuur van de zwaartekracht.
Serie: Jungle the Bungle
Schrijfster: Risoliso Sisters
Uitgever: Risoliso
Taal: Nederlandstalig en Engelstalig
Aantal bladzijden: 28
Uitgaven: Hardcover
Veschijning: Mei 2017

Bestel “Avontuur zwaartekracht” hier.

Ander boekje uit de serie

Wist je dat er nog een Jungle the Bungle boekje is? Het boekje heet “Eetfeest” en is maar liefst drie talig; Nederlands, Engels en Spaans. Wij hebben dit boekje niet, maar ik ben er wel erg nieuwsgierig naar! Ik ben ook erg benieuwd of er nog meer van deze leuke boekjes gaan verschijnen. Als wel, dan ga ik jullie hier zeker over op de hoogte houden! Bestel “Eetfeest” hier.

[AdSense-A]Deze blog bevat affiliate links en het boek heb ik gewonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...
%d bloggers liken dit: