][ Sneak Peak Week 15 ][

Sneak Peak

Ben je benieuwd wat je de aankomende week allemaal kunt verwachten op de blog? Je kunt het allemaal leven in deze Sneak Peak week 15.

Natuurlijk komen deze week de wekelijkse rubrieken online;

  • Sneak Peak Week 15Weekoverzicht van week dertien. Wat is er de afgelopen week allemaal gebeurd op de blog?
  • De happiness quote! Leren van fouten… Ik maak mijn eigen reis!
  • Fit-Mom, hoe is het afgelopen week gegaan? Tijd om me echt op het fitter worden te concentreren.
  • Weekmenu voor week zestien. Altijd weer leuk om een weekmenu samen te stellen, waarmee ik met van alles rekening moet houden.
  • Natuurlijk de Sneak Peak voor week zestien!

Daarnaast natuurlijk ook nog wat leuke blogs;

  • Hoe en wanneer leer je je kindje tellen? Alle kindjes ontwikkelingen zich op hun eigen manier en op hun eigen tempo. Als ouders zijnde kan je je kindje natuurlijk wel stimuleren om met bepaalde dingen meer bezig zijn.
  • Zelf lange vingers maken. Vroeger at Daan graag een lange vinger. Je kunt ze natuurlijk gewoon kant en klaar in de supermarkt halen, maar zelf maken is natuurlijk ook leuk!
  • De apgar-score. Wat is de apgar-score precies en wat zegt het over je kindje? Dat ga ik je aankomende week vertellen in een blog.

En… zijn er deze week ook nog speciale dagen?

Het is aankomende week museumweek! Maandag kan je daar meer over lezen. Verder zijn er geen speciale dagen, maar wel heb ik drie leuke weetjes voor je aankomende week.

Benieuwd naar de blogs? Lees dan deze week weer lekker mee!

Iedere week doe ik mijn best om de wekelijkse blogs op een leuke manier terug te laten komen. Daarnaast schrijf ik graag over dingen die mij interesseren, maar waarvan ik ook denk dat ze voor jullie leuk zijn om te lezen! Is er iets wat je graag over mij zou willen weten, of waarover je graag een blog zou willen lezen? Laat het mij dan even weten! Ik vind het ook heel erg leuk om op verzoek een leuke blog te schrijven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.