][ Sneak Peak Week 16 ][

Sneak Peak

Ben je benieuwd wat je de aankomende week allemaal kunt verwachten op de blog? Je kunt het allemaal lezen in deze Sneak Peak week 16.

Natuurlijk komen deze week de wekelijkse rubrieken online;

  • sneak peak week 16Weekoverzicht van week vijftien. Wat is er de afgelopen week allemaal gebeurd op de blog?
  • De happiness quote! Zin in een ouderwetse uitdaging?
  • Fit-Mom, hoe is het afgelopen week gegaan? Tijd om me echt op het fitter worden te concentreren.
  • Weekmenu voor week zeventien. Altijd weer leuk om een weekmenu samen te stellen, waarmee ik met van alles rekening moet houden.
  • Natuurlijk de Sneak Peak voor week zeventien!

Daarnaast natuurlijk ook nog wat leuke blogs;

  • Tag de aanstaande papa! 😉 Zo ga je om met een zwangere vrouw. Dat zwangere vrouwen niet altijd de makkelijkste zijn, dat weten we met zijn allen wel denk ik. We doen het niet expres hoor! Het gebeurd gewoon… Gelukkig kun je als aanstaande papa het leed voor jezelf een beetje verzachten 😉
  • Interessante opvoedboeken. Opvoeden is een vak apart, misschien heb je het zelf al mogen ervaren! Er is in principe geen goed of fout, maar waar vind je dat hoe je het allemaal aan kan pakken? Er zijn gelukkig een aantal interessante opvoedboeken.
  • Kinderen inenten, de kinderziekten op een rijtje. In Nederland heb je de keuze om je kind wel of niet in te laten enten voor verschillende kinderziektes. Ik wil geen betoog houden over waarom je dit wel of niet zou moeten doen, maar ik wil jullie wel vertellen over de ziektes waarvoor kinderen ingeënt kunnen worden.

En… zijn er deze week ook nog speciale dagen?

Het is aankomende week de week van het jonge kind! Maandag kan je daar meer over lezen. Vrijdag worden er op veel basisscholen de koningsspelen gehouden en ik heb nog een leuk weetje voor je aankomende week!

Benieuwd naar de blogs? Lees dan deze week weer lekker mee!

Iedere week doe ik mijn best om de wekelijkse blogs op een leuke manier terug te laten komen. Daarnaast schrijf ik graag over dingen die mij interesseren, maar waarvan ik ook denk dat ze voor jullie leuk zijn om te lezen! Is er iets wat je graag over mij zou willen weten, of waarover je graag een blog zou willen lezen? Laat het mij dan even weten! Ik vind het ook heel erg leuk om op verzoek een leuke blog te schrijven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.