][ Sneak Peak Week 17 ][

Sneak Peak

Ben je benieuwd wat je de aankomende week allemaal kunt verwachten op de blog? Je kunt het allemaal lezen in deze Sneak Peak week 17.

Natuurlijk komen deze week de wekelijkse rubrieken online;

  • sneak peak week 17Weekoverzicht van week zestien. Wat is er de afgelopen week allemaal gebeurd op de blog?
  • De happiness quote! Zet jij belangrijke stappen?
  • De tweede boekenblog komt online! Waar het over gaat houd ik nog even geheim… 😉
  • Weekmenu voor week achttien. Altijd weer leuk om een weekmenu samen te stellen, waarmee ik met van alles rekening moet houden.
  • Natuurlijk de Sneak Peak voor week achttien!

Daarnaast natuurlijk ook nog wat leuke blogs;

  •  Een time-out aan je kind geven, ja of nee? De ene ouders vind dat het wel kan, de andere vind het echt niet kunnen. Zoals zoveel dingen bij het opvoeden van kinderen, verschillen ook hier de meningen over. Ik besloot er een blog aan te wijden!
  • Gezond snacken voor kinderen. Daan mag graag een keer snacken, tja, dat heeft hij niet van een vreemde! Ik ben op zoek gegaan naar gezonde snacks, die ook nog eens lekker en leuk voor kinderen zijn.
  • Onze eerste nacht thuis met Daan. Zenuwen, spanningen, gaat alles wel goed? Vooral heel weinig slaap… In een notendop onze eerste nacht thuis met Daan.

En… zijn er deze week ook nog speciale dagen?

Het is aankomende week de week van het jonge kind! Maandag kan je daar meer over lezen. Vrijdag worden er op veel basisscholen de koningsspelen gehouden en ik heb nog een leuk weetje voor je aankomende week!

Benieuwd naar de blogs? Lees dan deze week weer lekker mee!

Iedere week doe ik mijn best om de wekelijkse blogs op een leuke manier terug te laten komen. Daarnaast schrijf ik graag over dingen die mij interesseren, maar waarvan ik ook denk dat ze voor jullie leuk zijn om te lezen! Is er iets wat je graag over mij zou willen weten, of waarover je graag een blog zou willen lezen? Laat het mij dan even weten! Ik vind het ook heel erg leuk om op verzoek een leuke blog te schrijven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.