][ Sneak Peak Week 18 ][

Sneak Peak

Ben je benieuwd wat je de aankomende week allemaal kunt verwachten op de blog? Je kunt het allemaal lezen in deze Sneak Peak week 18.

Natuurlijk komen deze week de wekelijkse rubrieken online;

  • sneak peak week 18Weekoverzicht van week zeventien. Wat is er de afgelopen week allemaal gebeurd op de blog?
  • De happiness quote! Over vergeten en onthouden…
  • Er komt weer een Fit-Mom blog online! Hoe gaat het met de Weight Watchers?
  • Weekmenu voor week negentien. Altijd weer leuk om een weekmenu samen te stellen, waarmee ik met van alles rekening moet houden.
  • Natuurlijk de Sneak Peak voor week negentien!

Daarnaast natuurlijk ook nog wat leuke blogs;

  • Dingen die je deed voordat je moeder werd. Mijn leven met Daan erbij ziet er compleet anders uit dan toen we nog geen kinderen hadden. Twee verschillende levens, die allebei veel leuke dingen hadden! In deze blog alles over de dingen die we doen voordat we moeder werden.
  • Koffietaal voor newbies. Voordat ik moeder werd dronk ik nooit koffie, ik lust het ook gewoon niet. Sinds Daan er is heb ik meerdere keren smaken geprobeerd, maar ik krijg er hoofdpijn van en lust het nog steeds niet. Wel ging er een wereld voor me open toen ik ontdekte hoeveel koffie soorten er wel niet waren.
  • Huishouden, de was! Het leed dat wassen heet… Jeetje wat heb ik een hekel aan de was, het is echt wel het ergste van het hele huishouden. Waarom? Nou, je moet zoveel stappen doorlopen voordat het eindelijk een keer weer schoon en netjes in de kast ligt.

En… zijn er deze week ook nog speciale dagen?

Eind van de week volgen drie speciale dagen elkaar op. Twee ervan ken je denk ik wel, maar de derde zal niet iedereen weten! Toch wil ik aan die dag wel een beetje aandacht geven. Eind van de week meer dus!

Benieuwd naar de blogs? Lees dan deze week weer lekker mee!

Iedere week doe ik mijn best om de wekelijkse blogs op een leuke manier terug te laten komen. Daarnaast schrijf ik graag over dingen die mij interesseren, maar waarvan ik ook denk dat ze voor jullie leuk zijn om te lezen! Is er iets wat je graag over mij zou willen weten, of waarover je graag een blog zou willen lezen? Laat het mij dan even weten! Ik vind het ook heel erg leuk om op verzoek een leuke blog te schrijven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.