][ Sneak Peak Week 19 ][

Sneak Peak

Ben je benieuwd wat je de aankomende week allemaal kunt verwachten op de blog? Je kunt het allemaal lezen in deze Sneak Peak week 19.

Natuurlijk komen deze week de wekelijkse rubrieken online;

  • Sneak Peak week 19Weekoverzicht van week achttien. Wat is er de afgelopen week allemaal gebeurd op de blog?
  • De happiness quote! Over het omarmen van veranderingen!
  • Er komt weer een boeken blog online! Over kookboeken voor kinderen.
  • Weekmenu voor week twintig. Altijd weer leuk om een weekmenu samen te stellen, waarmee ik met van alles rekening moet houden.
  • Natuurlijk de Sneak Peak voor week twintig!

Daarnaast natuurlijk ook nog wat leuke blogs;

  • EHBO bij kinderen en baby’s! Gelukkig heb ik nog nooit EHBO nodig gehad bij Daan. Ik heb wel de basiskennis wat betreft de verzorging van wondjes en dergelijke, maar reanimeren kan ik niet. Zou een EHBO cursus handig zijn?
  • Hoe help je een pas bevallen vriendin? Deze blog is niet direct voor de moeders bedoeld, maar meer voor de vriendinnen van de moeders. Natuurlijk kan je er zelf ook wat aan hebben, want je kan natuurlijk wel hele goede hints geven richting je vriendinnen 😉 .
  • Twijfels over het moederschap… De mensen die al langer meelezen weten dat ik een postnatale depressie heb gehad. Het was geen leuke periode en gelukkig ben ik er goed uitgekomen. Toch zijn er ook twijfels over het moederschap (geweest) en daar vertel ik je in deze blog meer over.

En… zijn er deze week ook nog speciale dagen?

Jazeker zijn die er! Drie stuks maar liefst; Hemelvaartsdag, dag van de verpleging en Moederdag! Je ziet ze op Facebook vanzelf voorbij komen in de ochtend!

Benieuwd naar de blogs? Lees dan deze week weer lekker mee!

Iedere week doe ik mijn best om de wekelijkse blogs op een leuke manier terug te laten komen. Daarnaast schrijf ik graag over dingen die mij interesseren, maar waarvan ik ook denk dat ze voor jullie leuk zijn om te lezen! Is er iets wat je graag over mij zou willen weten, of waarover je graag een blog zou willen lezen? Laat het mij dan even weten! Ik vind het ook heel erg leuk om op verzoek een leuke blog te schrijven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.