][ Sneak Peak Week 20 ][

Sneak Peak

Ben je benieuwd wat je de aankomende week allemaal kunt verwachten op de blog? Je kunt het allemaal leven in deze Sneak Peak week 20.

Natuurlijk komen deze week de wekelijkse rubrieken online;

  • Sneak Peak Week 20Weekoverzicht van week negentien. Wat is er de afgelopen week allemaal gebeurd op de blog?
  • De happiness quote! Zelf een mooie dag hebben door iets moois te doen!
  • Het is weer tijd voor de Fit-Mom blog deze week.
  • Weekmenu voor week twintig. Altijd weer leuk om een weekmenu samen te stellen, waarmee ik met van alles rekening moet houden.
  • Natuurlijk de Sneak Peak voor week eenentwintig!

Daarnaast natuurlijk ook nog wat leuke blogs;

  • Zwangerschapsboeken die je gelezen moet hebben! Ja ik weet het, je wordt bijna dood gegooid  met boeken over je zwangerschap! Om je een handje te helpen heb ik een maar echte toppers voor je gezocht!
  • Waarom een leven met kinderen nooit saai is! Er zijn mensen die zeggen dat je leven voorbij is als je kinderen hebt… Je oude leven is voorbij ja, maar er ligt een heel nieuw leven voor je open! Een leven dat een stuk minder saai s dan je misschien zou vermoeden 😉 .
  • Enig kind opvoeden? Dit moet je weten! Daan is en blijft enig kind. Ik heb me afgevraagd of ik daar in zijn opvoeding ook rekening mee moet houden. Hij heeft geen broertje of zusje om mee te sparren of mee te delen. 

En… zijn er deze week ook nog speciale dagen?

Jazeker zijn die er! De week begint met de Internationale dag voor het gezin en eindigt met de eerste Pinksterdag.

Benieuwd naar de blogs? Lees dan deze week weer lekker mee!

Iedere week doe ik mijn best om de wekelijkse blogs op een leuke manier terug te laten komen. Daarnaast schrijf ik graag over dingen die mij interesseren, maar waarvan ik ook denk dat ze voor jullie leuk zijn om te lezen! Is er iets wat je graag over mij zou willen weten, of waarover je graag een blog zou willen lezen? Laat het mij dan even weten! Ik vind het ook heel erg leuk om op verzoek een leuke blog te schrijven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.