][ Sneak Peak Week 22 ][

Sneak Peak

Ben je benieuwd wat je de aankomende week allemaal kunt verwachten op de blog? Je kunt het allemaal leven in deze Sneak Peak week 22.

Natuurlijk komen deze week de wekelijkse rubrieken online;

  • Sneak Peak Week 22Weekoverzicht van week eenentwintig. Wat is er de afgelopen week allemaal gebeurd op de blog?
  • De happiness quote! Over zijn wie je zelf wilt zijn!
  • Er komt weer een Fit-Mom blog online…
  • Weekmenu voor week twintig. Altijd weer leuk om een weekmenu samen te stellen, waarmee ik met van alles rekening moet houden.
  • Natuurlijk de Sneak Peak voor week drieentwintig!

Daarnaast natuurlijk ook nog wat leuke blogs;

  • Vriendenboekje en/of poëzie album. Toen ik klein was had ik een vriendenboekje voor vriendjes en vriendinnetjes op school en een poëzie album voor volwassenen. Is dit nu nog steeds helemaal in? En zijn ze nog wel te krijgen?
  • Een dag alles anders doen met je kinderen. Wil je een keer een hilarische dag beleven? Zet je een dag als je regels opzij? Doe eens een dag alles anders met je kinderen en wie weet wat voor leuke herinneringen jullie maken.
  • Pulled Pork Pizza recept. Misschien heb je hem al een keer voorbij zien komen in onze weekmenu’s! Één van onze favoriete pizza’s is de zelfgemaakte pulled pork pizza.

En… zijn er deze week ook nog speciale dagen?

Nee! Volgens mij niet in ieder geval… Als ik er wel één mis, laat het dan even weten 😉

Benieuwd naar de blogs? Lees dan deze week weer lekker mee!

Iedere week doe ik mijn best om de wekelijkse blogs op een leuke manier terug te laten komen. Daarnaast schrijf ik graag over dingen die mij interesseren, maar waarvan ik ook denk dat ze voor jullie leuk zijn om te lezen! Is er iets wat je graag over mij zou willen weten, of waarover je graag een blog zou willen lezen? Laat het mij dan even weten! Ik vind het ook heel erg leuk om op verzoek een leuke blog te schrijven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.