][ Sneak Peak Week 23 ][

Sneak Peak

Ben je benieuwd wat je de aankomende week allemaal kunt verwachten op de blog? Je kunt het allemaal leven in deze Sneak Peak week 23. Het is de laatste Sneak Peak, voortaan moeten jullie echt afwachten wat er allemaal online komt 😉

Natuurlijk komen deze week de wekelijkse rubrieken online;

  • Weekoverzicht van week tweeentwintig. Wat is er de afgelopen week allemaal gebeurd op de blog?
  • De happiness quote! Over struikelen en salto’s maken!
  • Een nieuwe rubriek! Happiness-from-us, waarin ik iedere week wil vertellen over onze belevenissen van de vorige week.

Daarnaast natuurlijk ook nog wat leuke blogs;

  • Sneak Peak Week 23Online geld verdienen. Wist jij al dat je online geld kon verdienen? Er zijn talloze programma’s waarmee je een extra zakcentje kunt verdienen. Rijk wordt je er niet van en stoppen met werken kan ook niet, maar het is een leuke extraatje voor bijvoorbeeld een vakantie of de feestdagen.
  • Foto’s van je kind online. Zet jij wel of geen foto’s van je kind online? Ik doe het wel, maar houd me wel aan een aantal regels die ik voor mijzelf heb gemaakt. In de blog vertel ik je er alles over!
  • Ik en mijn maagverkleining. Ik vond het wel een keer weer leuk om mijn verhaal over mijn maagverkleining te delen.
  • Zomer en afkoeling! Wat zijn leuke waterspelletjes om te doen? Oftewel, welke soorten speelgoed zijn een aanrader als je met water wilt spelen?

 

Benieuwd naar de blogs? Lees dan deze week weer lekker mee!

Mocht je nou echt de Sneak Peak gaan missen, laat het mij dan even weten, want ik wil hem met alle liefde weer online gooien iedere week! Ik zie alleen dat hij maar weinig gelezen wordt, vandaar dat ik er (eerst) mee stop.

Iedere week doe ik mijn best om de wekelijkse blogs op een leuke manier terug te laten komen. Daarnaast schrijf ik graag over dingen die mij interesseren, maar waarvan ik ook denk dat ze voor jullie leuk zijn om te lezen! Is er iets wat je graag over mij zou willen weten, of waarover je graag een blog zou willen lezen? Laat het mij dan even weten! Ik vind het ook heel erg leuk om op verzoek een leuke blog te schrijven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.