Spelletjes & Speelgoed

3 nieuwe spellen van SmartGames!

Leuk nieuws! Eind april worden er 3 nieuwe spellen van SmartGames gelanceerd! Smart Toys & Games, producent van onder andere SmartGames, GeoSmart en SmartMax, lanceert deze nieuwe spellen waarmee kinderen van alle leeftijden hun cognitieve vaardigheden kunnen ontwikkelen. Het is dan ook hun missie om inspirerend en educatief speelgoed te produceren.

De spellen van SmartGames ben je vast wel al een keer in de winkel (of online) tegengekomen. Smartgame heeft namelijk heel veel educaties spellen! Het leuke aan de spelletjes van SmartGames is dat ze niet alleen educaties zijn, maar je kunt ze ook alleen spelen en makkelijk meenemen. Nu komen er dus drie nieuwe spellen, waar ik jullie in dit artikel meer over ga vertellen!

3 nieuwe spellen van SmartGames!

Pirates Crossfire

Hé piraat, ga je mee op avontuur? In Pirates Crossfire ga je als piraat tot wel 80 opdrachten uitvoeren. Iedere keer beleef je weer een nieuw avontuur, met wel 4 verschillende speelwijzen. Navigeer met je schepen, zodat je vijand in je vuurlinie komt te liggen. Je kunt ze dan natuurlijk laten zinken, of lukt het jou om een oorlog te voorkomen en de vrede te bewaren?

Apple Twist

Bij Apple Twist moet je ervoor zorgen dat de drie hongerige rupsen met zijn allen op de appel passen. Het is een echte puzzel en je moet dan ook echt logisch nadenken! Niet alleen de rupsen veranderen van vorm, ook het speelveld kan van vorm veranderen! Samen met je Rupsjes nooit genoeg smul je van 60 opdrachten die je uit kunt voeren.

Acrobates

Vormen bouwen, dat is nog niet zo makkelijk! Met de kleurige vormen van Acrobates kan je vierkanten, cirkels en driehoeken bouwen. Samen met de metalen ballen ontstaan dan de coolste acrobatische figuren! Je kunt je eigen creaties bouwen, maar je kunt ook gebruik maken van de vormen die je op de opgavenkaarten vindt. De rode basis met metalen oppervlak zorgt voor de stabiliteit die je tijdens het bouwen nodig hebt.

Over Smart Toys & Games

Smart Toy & Games is een Belgisch bedrijf, waar vier merken onder vallen. Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België ontwikkeld en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht. SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. Met SmartMax kunnen jonge kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme verkennen. Geosmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar. En een Happy Cube bestaat uit 6 puzzelstukjes in een frame waaruit een perfecte kubus kan worden gemaakt.

Waarom kiezen voor SmartGames?

Twijfel je of SmartGames iets voor jullie is? Als je de volgende vraag met JA kunt beantwoorden, dan moet je zeker eens het assortiment van SmartGames bekijken! Het assortiment educatieve SmartGames spellen is groot, er zit vast iets voor je tussen. Met deze 3 nieuwe spellen van SmartGames wordt het assortiment nog verder uitgebreid!

Heb jij zin in leuke en logische denkspellen voor één of meer spelers?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Beeldbank PR4Kids

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.