Spelletjes & Speelgoed

3 spannende en uitdagende spelboxen!

Hé, wat doe jij vandaag? Ik blijf vandaag maar weer eens een dagje thuis… En jij? Laat me raden, je blijft ook thuis? Oké, even verder zonder gekheid. We zitten met zijn alleen natuurlijk heel erg veel thuis! De irritaties in huis kunnen oplopen en doordat iedereen misschien in een andere kamer zit te werken of te leren, zie je elkaar minder, ondanks dat je in hetzelfde huis woont! Tijd voor een spelletje dus, maak kennis met 3 spannende en uitdagende spelboxen!

Spelletjes zijn leuk om te spelen, ze zorgen voor gezelligheid, gezonde competitie en tijd samen! In dit artikel vind je 3 spannende en uitdagende spelboxen! Ben je een grote van van de serie Undercover? Blijf dan zeker nog even verder lezen… De andere spelletjes zijn net als Undercover, geschikt vanaf een jaar of 10! Lekker met de grote kids rond de tafel, een hapje en een drankje erbij en spelen maar!

3 spannende en uitdagende spelboxen

Undercover

In het Undercover-detectivespel, naar de gelijknamige succesreeks op Netflix, treed je in de voetsporen van undercover-agenten Bob en Kim.

Verken het papieren politiedossier en ondervraag je verdachten. Volg je leads tot op het web en de sociale media in jouw zoektocht naar de waarheid.

Het Undercover-detectivespel bevat een levensecht papieren politiedossier, bewijsmateriaal en drie mysterieuze omslagen met spannende clues die je online verder kunt uitspitten. Let wel op; net als in escape rooms en andere puzzel-games is de herspeelbaarheid beperkt.

Lees hier mijn review van het spel Undercover!

uitdagende spelboxen; Undercover-Detectivespel

Vuureiland

Vuureiland is een familiespel (10+) vol spanning, verraad en manipulatie. Wanneer je aankomt op Vuureiland, lijkt het met zijn slaperige vulkaan en witte stranden recht uit een droom geplukt. Maar schijn bedriegt. Terwijl de vulkaan langzaam ontwaakt moet jij schatten veroveren, wraakzuchtige goden paaien en sluwe tegenstanders uitschakelen… voor de vulkaan uitbarst. Je kunt kiezen uit vijf spannende scenario’s. Het spel bestaat o.a. uit speltegels en verschillende actiekaarten.

uitdagende spelboxen; vuureiland

Code van Coppens, een escaperoom voor thuis!

Ben jij een echte escape room fan? Kijk dan eens naar een escape room voor thuis! Code van Coppens is een unieke escape game, met 3 spannende scenario’s, om thuis te spelen. Het is gebaseerd op een Vlaams escape room tv-programma gepresenteerd door de broers Staf en Mathias Coppens, waarvan de rechten dit jaar zijn aangekocht door Talpa.

In het spel zijn speciale kamers vol wetenschappelijke puzzels, proeven en opdrachten gecreëerd die jij tot een goed einde moet brengen.Via een app kun je je antwoorden controleren en om hints vragen. Los de raadsels op en verzamel nuttige voorwerpen om te ontsnappen. Kraak jij de Code van Coppens? De tijd gaat nu in… Let op; net als in een ‘echte’ escape room is de herspeelbaarheid beperkt.

uitdagende spelboxen; Code van Coppens

Speel jij weleens een escape room in je eigen huis? Zo ja, hoe vind jij dat en heb je nog leuke tips voor mij en andere lezers?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Pexels & Bol.com Partnerprogramma

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.