Spelletjes & Speelgoed

Baby Annabell® Active, ter ere van de 25ste verjaardag van Baby Annabell®!

Baby Annabell® Active, de nieuwe Baby Annabell® ter ere van haar 25ste verjaardag! Baby Annabell® is een babypop vol kenmerkende geluiden en functies die de 25-jarige ontwikkeling van Baby Annabell representateren. Na BABY born is Baby Annabell® het belangrijkste speelgoedmerk in het assortiment van Zapf Creation. Ik ben heel benieuwd naar de Baby Annabell® Active en in dit artikel vertel ik jullie dan ook meer over haar!

Een poppenbaby, dat is toch de droom van heel veel kinderen! Als klein meisje was ik dol op poppen, ze hadden hun eigen kinderwagen en ik verzorgde ze zo goed als ik kon! Aangezien ik al wat ouder ben dan Baby Annabell, heb ik haar niet gehad, maar wat is ze leuk! Zoals ik al vertelde ben ik wel nieuwsgierig naar de Baby Annabell® Active poppen.

Baby Annabell® Active

In 1998 bracht Zapf Creation een innovatie in de speelgoedmarkt uit: Baby Annabell®. Deze pop zag er namelijk niet alleen uit als een baby, maar beschikte ook over levensechte functies die kenmerkend en typisch zijn voor baby’s. Nu, 25 jaar later, wordt het jubileum van Baby Annabell® gevierd met de release van Baby Annabell Active: een zachte pop van 43 centimeter met meer geluiden en functies dan ooit tevoren. Er zijn drie varianten beschikbaar: Annabell, Alexander en Leah.

Baby Annabell® viert 25ste verjaardag met lancering Active-poppen 1

Over Baby Annabell® Active

Baby Annabell® Active 43cm is een elektronisch functionele pop met een schattige uitstraling, ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder. Annabell heeft een passie voor babygymnastiek, een actieve bezigheid die poppenouders samen met de baby kunnen uitvoeren om lekker in beweging te blijven en nieuwe geluksmomenten te creëren. Dit is mogelijk omdat de armen en benen van Baby Annabell® eenvoudig te buigen zijn, waarna ze reageert met enthousiaste geluidjes om het plezier dat ze ervaart te uiten. Na de gymnastiek is Baby Annabell® moe en valt ze vredig in slaap. Haar kleine oogjes sluiten zich en er is een zachte zucht hoorbaar.

Naast nieuwe functies die gerelateerd zijn aan babygymnastiek heeft Baby Annabell® 43cm nog veel meer in petto. Zo reageert ze op kietelen, kan ze met mondbewegingen aan haar speentje of flesje zuigen, laat ze regelmatig een vrolijke lach horen en zelfs scheetjes en boertjes worden nagebootst.

 

Samen een band opbouwen

Door kinderen een liefdevol ouder-kind rollenspel te laten spelen met Baby Annabell® kunnen zij hun sociale, cognitieve en motorische vaardigheden leren verbeteren. Spelen met de babypop heeft namelijk positieve effecten op de ontwikkeling van het kind. Het bevordert vooral de verbeelding en communicatie, en ook op het gebied van cognitieve ontwikkeling, creativiteit en taal kunnen zij hierdoor stappen maken. Het spelen met de interactieve pop ondersteunt bovendien de oog-handcoördinatie en de fijne motoriek van het kind.

Adviesprijs en beschikbaarheid

De nieuwe Baby Annabell® Active 43cm-poppen zijn nu verkrijgbaar in de Benelux bij onder andere Bol.com. Iedere pop heeft een adviesprijs van €79,99 en wordt geleverd met een rompertje, mutsje, ketting, slabbetje, drinkfles en een baby-album met stickervel. Baby Annabell® Active 43cm is verkrijgbaar in drie varianten:

Ken jij Baby Annabell® uit je kindertijd? Wat vond jij het leukste aan met poppen spelen?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Vertigo 6

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.