Spelletjes & Speelgoed

|| Must Have || Badspeelgoed

Heb jij ook een kind dat graag in bad gaat? Of lekker onder de douche wil spelen? Dan is speelgoed dat in het water kan natuurlijk onmisbaar. In deze blog laat ik je een paar hele leuke dingen zien!

Badspeelgoed

Nuby Drijvende Octopus

De Nuby Drijvende Octopus zorgt voor veel speelplezier in bad. De drie kleurrijke ringen kunnen geworpen worden rond de tentakels van de octopus wat je kindje een uitdaging geeft. De octopus blijft drijven op het water.
– Helpt hand-oog coรถrdinatie te ontwikkelen.

Vtech Blub Blub Bad

Spetter en leer met Blub Blub Bad en ontdek de waterwereld! Druk op de knipperende gezichtstoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Neem de badspeeltjes mee in bad en laat deze op het water drijven of rijd ermee in het rond en hoor grappige geluiden en muziek.

Munchkin Badletters en Nummers

Met deze badletters en -nummers kan je kindje op de rand van het bad of op de muur woordjes maken of leren tellen. Eigenschappen: Letters en cijfers plakken vast aan de rand van het bad of de muur wanneer ze nat zijn. 26 drijvende letters (A-Z) en 10 drijvende nummers (0-9). De letters en cijfers zijn gemaakt van zacht, duurzaam en niet giftig schuim.

Zelf badspeelgoed maken ?

Weet je wat ook leuk is? Zelf badspeelgoed maken. Of nou ja, het is niet echt maken, het is meer spullen omdopen tot badspeelgoed ๐Ÿ˜‰ .

Zo hebben wij bij het een bad een setje maatbekers van de Action staan. Het zijn drie verschillende maten en Daan heeft het er altijd maar druk mee. Het leuke is dat hij nu door heeft dat er in de ene beker meer gaat dan in de andere. Hij is een beetje aan het bekijken hoeveel bekers van de ene in de andere passen.

Lege flessen doen het ook erg goed. Hij vult ze met water en spuit ze dan leeg in de maatbekers, op de muren of op ons. Hoeveel plezier kan een kind er niet mee hebben!

Daarnaast hebben we er ook een hele goedkope wc borstel liggen. Wel een schone natuurlijk! Deze komt ook van de Action en Daan poetst er altijd mijn muren mee… Ideaal ๐Ÿ˜‰ , okรฉ, niet dus, want we hebben een zwarte wand en je ziet dan dus direct weer de kalkaanslag. Maar goed, jammer dan, hij heeft plezier en ik blijf niet schoonmaken!

Er ligt ook nog trekker, die is ook erg leuk. Als je de muren nat hebt gemaakt en schoongemaakt hebt, dan moet je ze natuurlijk ook nog even droog maken.

Zo lees je maar weer dat kinderen ook met heel weinig veel plezier kunnen hebben.

Wat is/was het meest favoriete speelgoed voor in bad of onder de douche van jou kindje?

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.