Spelletjes & Speelgoed

De leukste cadeaus van Klorofil voor de allerkleinsten!

Cadeaus van Klorofil voor de allerkleinsten, want de Magische Wereld van de Klorofil is de perfecte plaats voor Sinterklaas of de kerstman om cadeau-inspiratie op te doen voor de allerkleinsten. Zoals bijvoorbeeld de vier cadeausets die ik je in dit artikel laat zien. Je kunt er de mooiste avonturen mee beleven en ze staan garant voor vele uren speelplezier!

Leuke cadeautips voor de feestdagen voor de allerkleinsten dus! Helaas hebben wij niet meer zo’n klein hummeltje in huis, want wat zitten er weer leuke dingen tussen! Toch heeft een 8-jarige ook wel zo zijn charmes! En stiekem als hij bij zijn nichtje is, speel hij toch nog even met de Klorofil School speelset, maar wel zo dat niemand het ziet…

De leukste cadeaus van Klorofil

Waar houden de allerkleinsten eigenlijk van? Ze zijn de wereld volop aan het ontdekken en dus zijn cadeautjes waarmee ze de wereld kunnen ontdekken dus een heel goed idee! Klorofil heeft super leuk speelgoed voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar. Ze kunnen hun fantasie gebruiken tijdens het spelen met de super leuke speelsets uit het Klorofil assortiment!

Bij ieder artikel heb ik een linkje toegevoegd naar Bol, waar je het artikel kunt kopen.
Daarnaast kan je via dat linkje ook alle informatie over het product vinden.

Speelset de Dennenappel

In deze prachtige besneeuwde dennenappel zit een heuse snoepwinkel verborgen! Op de eerste etage bevindt zich een restaurant met twee magische draaitafels en helemaal bovenin vind je een geheime schuilplaats op het dak. Draai aan de roller om je favoriete ijs smaak te kiezen of druk op de knopjes om de popcorn en wafels met een ‘pop’ omhoog te laten komen!

De Foodtruck

Zodra het dak van deze foodtruck met een ‘POP’ opengaat, zie je de heerlijkste groenten en fruitsoorten al liggen. Maak je keuze en vergeet daarna niet om af te rekenen. Met een druk op de knop verschijnt met een ‘POP’ het verschuldigde bedrag al op de kassa. Neem je boodschappen tenslotte mee in de handige trolley.

Klorofil Camper

Deze camper beschikt over een eigen keuken, eetkamer en een slaapkamer waar van alles is te doen. Zo zijn er ronddraaiende kuipstoelen, een verborgen tv, een oven waarin verschillende gerechten kunnen worden bereid, de tafel verandert in een handomdraai in een spelletjestafel en onder het dak zit een heuse glijbaan en draaimolen verborgen. Bovendien kun je de camper dankzij z’n praktische handvat overal mee naartoe nemen.

 

De Magische Speelboom

Kinderen raken niet uitgespeeld met deze nostalgische boom. De Magische Speelboom verbergt een compleet huis dat tevoorschijn komt zodra het bladerdak omhoog ‘plopt’. Naast een lift, glijbaan en een schommel is er zelfs een autootje waarmee de Klorofil gezellig op bezoek kunnen gaan bij hun andere dierenvriendjes.

Dit waren de leukste cadeaus van Klorofil! Wat is jouw favoriet?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Lola&Co / Kleine Giraf.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.