Spelletjes & Speelgoed

VTech cadeautips voor de feestdagen. Spelen, Leren en uitdaging voor 0-4 jaar.

Cadeautips voor de feestdagen nodig? Natuurlijk deel ik die graag met je. Dit keer heb ik cadeautips voor de feestdagen voor je van VTech speelgoed, speciaal voor de kinderen van 0-4 jaar. Er zitten super leuke dingen tussen! Lekker crossen met auto’s of gezellig een high tea plannen, voor alle kinderen zit er wel een leerzaam of uitdagend stuk speelgoed tussen.

Je hebt natuurlijk al meerdere cadeautips van mij gekregen voor de kleinere kinderen, maar het speelgoed van VTech mag wat mij betreft zeker niet ontbreken. VTech heeft degelijk speelgoed en vaak leren de kinderen ook nog eens wat tijden het spelen, dat is helemaal mooi meegenomen toch? Je vindt in dit artikel weer super leuk speelgoed. Aan alles hangt natuurlijk wel een prijskaartje, ik zou zeggen kijk vooral naar wat je portemonnee zegt dat je kunt missen. Kinderen zijn echt wel blij met wat ze krijgen!

Cadeautips voor de feestdagen

Cadeautips voor de feestdagen dus! In dit artikel vind je cadeautips voor kinderen vanaf nul jaar tot en met een jaar of vier. Het is natuurlijk ook maar net waar je kind in geïnteresseerd is. Het ene kind kan heel lang met speelgoed spelen en het andere kind is er veel sneller klaar mee en gaat op zoek naar meer uitdaging. Ik denk dat ik in dit artikel leuke cadeautips heb verzameld voor alle kinderen!

Bij ieder artikel heb ik een linkje toegevoegd naar Bol, waar je het artikel kunt kopen.
Daarnaast kan je via dat linkje ook alle informatie over het product vinden.

VTech 3 in 1 Activiteitenroller

Met de activiteitenroller van VTech kan je baby op verschillende manieren lekker spelen en leren. Er zitten kleurrijke knoppen op, draaiende tandwielen en leuke geluiden die de zintuigen op scherp zetten. Ideaal is dat je de roller ook als loopwagen kunt gebruiken, waardoor je kindje zijn motorische vaardigheden goed kan ontwikkelen.

Dierenpret Ballenboom

Wat een gezellig boomhuis! Mak kennis met kleuren, dieren en cijfers door op de knipperende toetsen te drukken. Doe de ballen in de boom, beweeg de koala, open de deur en druk op de wip om de ballen te lanceren! Kijk die ballen lekker rollen… Hoor je de vrolijke reacties? Het is tijd voor ballenpret en leer spelenderwijs tellen van 1 tot en met 5.

Speelpret Activiteitenkubus

Dat is interessant! De kubus heeft allemaal verschillende kanten. Sommige onderdelen bewegen, je kunt op de toetsen drukken en dan kan je ook nog de vormpjes door de openingen duwen. Je kindje maakt kennis met cijfers, kleuren, muziek, dieren en nog veel meer! Ideaal voor de ontwikkeling van motorische vaardigheden en de oog-handcoördinatie.

Tummy Time Knuffelhertje

Awh, Tummy Time Knuffelhertje, wat ben je schattig! De pianotoetsen laten je kindje kennismaken met vormen, kleuren, dieren en nog veel meer! Hoor je de muziek? En zie je de lampjes gezellig knipperen? De piano kan van het hertje verwijdert worden, met het beertje kan je lekker rammelen en dankzij het spiegeltje ontwikkeld je kindje zijn zelfbewustzijn.

Toet Toet Auto’s 4 in 1 Stuntbaan

Eindeloos speelplezier met de 4 in 1 stuntbaan van Toet Toet auto’s! Bouw een baan zoals jij dat wilt en laat de auto’s door de bochten racen, loopings maken en hellingen beklimmen. Ontdek de wereld van avontuur, snelheid en natuurlijk leuke geluiden en melodietjes!

Mega Bouwplaats

Op de mega bouwplaats moet je hard aan het werk! Kevin Kiepwagen rijdt naar de hijsbak toe en de kraan brengt hem vanzelf naar de overkant! Laad de stenen in de kiepwagen, beweeg de lift en bedien de slagbomen. Uiteraard onder het genot van alle leuke geluiden en melodietjes!

Teddy Takelwagen & Koen Kiepwagen

Toet Toet auto’s kan je nooit genoeg hebben toch? Ook Teddy en Koen zingen weer vrolijke liedjes! Sleep de auto’s samen met Teddy Takelwagen naar de garage. Koen Kiepwagen zorgt er samen met jou voor dat de stenen en het zand overal in Toet Toet Land bezorgd kunnen worden!

Marco’s Pizzaparadijs

Mama Mia, Pizzeria! Maak zelf de lekkerste pizza’s met Marco’s Pizzaparadijs. Luister goed naar de bestellingen die gedaan worden en volg de instructies op om de lekkerste pizza’s te bakken. Wat vind jij lekker op je pizza? Dankzij de geweldige fantasie van kinderen kunnen ze heerlijke pizzapunten maken! Even in de oven op de juiste temperatuur en smullen maar. Duw de kar vooruit om te luisteren naar vrolijke gezongen liedjes.

Wonderlijk Wafelijzer

Heb je ook zo’n zin in een heerlijke wafel? Met het wonderlijke wafelijzer kan je zelf verschillende soorten wafels bakken. Luister goed naar de aanwijzingen en versier je wafels met de lekkerste toppings. Maak tijdens het spelen kennis met cijfers, tellen, kleuren en fruit!

High Tea met tante Sophie

Het is tijd voor een kopje thee en wat lekkers! Heb je ook zo’n zin in een high tea? Speel leuke rollenspellen met tante Sophie! Kantel de theepot, maak de deksel open en sluit hem weer, druk op het hartje en leer kleuren, vormen en tellen. Luister naar de vrolijke zinnetjes en leuke liedjes terwijl je lekkere thee maakt en cakejes versiert.

Beau de Kus & Knuffelpup

Kusjes en knuffels, daar zijn kinderen toch dol op! Beau kan niet wachten om je te leren kennen. Doe samen leuke activiteiten, zoals spelen, zingen, knuffelen en samen kletsen. Als je met Beau praat, dan zal ze herhalen wat je zegt. Ze beweegt met haar hoofd en knippert met haar ogen. Je krijgt zelfs lieve puppykusjes!

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Vtech speelgoed

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.